reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Fajne te naklejki, ale fakt cena wygórowana :dry:
Joasiek bardzo fajny pokój :tak: i zazdroszczę tego wyjscia z mężem... :sorry2:
Aniknulka zdrówka dla Was!!!

My zaraz się zbieramy na spacerek, a pozniej bedziemy lepic pierogi ;-) Ł już poszedł do pracy

hej dziewczyny!!
podczytuję was jednym okiem, bo odkąd wróciłam do pracy to czasu jakby mniej ;-), a jeszcze teraz na poważnie chcę się zabrać za pracę magisterską więc pewnie pisać będę jeszcze mniej :-(

Bogna rozkręciła się ruchowo - turla się ile może, pełza, siedzi,gaworzy na całego - jest słodka!!znowu zaczyna się marudzenie więc pewnie następne zęby w drodze...je w związku z tym jakby mniej:tak:

wszystkim chorowitkom życzymy zdrowia!!

Witaj i Ja :tak:
Na chwilkę zostawić Was a tu już tyle lektury do przeczytania ...:-D

Chorowitkom dużo zdróweczka życzę
Małe dziecko zasnęlo, zaraz przyjdzie Fabian z przedszkola i będzie w domciu wesoło :-D
Mam pytanko - kiedy juz schodzą strupki po wiatrówce to czym powinnam smarować je - chyba juz nie tym pudrem co miał wysłuszać ??? nie wiem juz co robić bo buzia Nadusi nie wygląda ciekawie, wczoraj posmarowalam tłustym kremem Bambino...:confused::confused:
Fabian jakoś nie miał na buzi i szybko minęła mu ta ospa...
A ja nic tylko siedzę i rozmyślam i Jem ...

Witam wszystkie mamy.
Iwoszku sił na marudzenie i na wszystkie obowiążki.
Mata u mnie Domiś też teraz mało zjada. Mimo że potrafił 200ml zjeść . Teraz zjada ok 50 ml. Wydaje sie że nie jest wogóle głodny.
A ja dziś miałam choinkę u dzieci w szkole. A raczej w teatrze. Więc zostawiłam małego z teściową i sama z dzieicakami do teatru. Odpoczęłam, zrelaksowałam się . I wybawiłam się lepiej niż dzieci. Przedstawienie było rewelacyjne !!!!!!!!
Dziś nie gotuje obiadu bo mi sie nie chce, i siedze na bb;-)

Magdalenkakol nie daję. Pierwsze słyszę. Żaden pediatra mi tego nie powiedział. Dzięki, że mi napisałaś. A ten pulmicort to na co on jest? Bo jeden pediatra przepisał nam na alergię ten 0,250 mg/ml, a drugi na kaszel i chrype ten 0,125 mg/ml. No zgłupieć można:wściekła/y:
To jest przeciwzapalny steryd na oskrzela. I moj Wojtek ma to poniewaz ma ciezki oddech taki astmatyczny. Dostal to zeby mu sie stan zapalny nie zrobil Do tego jak bedzie mial ataka mam mu podac berodual to jest lek rozkurczowy cos jak ventolin , salbutamol.No i oczywiscie bierze zyrtec

Ja bylam dzisiaj w aptece po mleczko dla syna. Troszke sie wystalam ale nie jakos tragicznie dlugo Oczywsice bylam w Kwiatach Polskich
Jakiefgo ja mam dzisiaj leniwca to szok.

magdalenkakol mój mały tez przyjmuje te leki. I dzięki temu na dzień dzisiejszy przestał kaszleć. Kryzys chorobowy mamy za sobą.
A i ja tez dziś mam lenia.:-);-)

magdalenkakol mój mały tez przyjmuje te leki. I dzięki temu na dzień dzisiejszy przestał kaszleć. Kryzys chorobowy mamy za sobą.
A i ja tez dziś mam lenia.:-);-)
A Tobie mowili lekarze o tym zeby pozniej po pulmicorcie przeplukac buzie Najlepiej jakby dziecko przeplukalo( no ale u tak malych jest to nie mozliwe)wiec zeby popilo czyms najlepiej woda.
Lilianko nie wiem co robic z krostkamiale chyba najlepiej je zostawic w spokoju zeby same odpadly wtedy nie bedzie blizn.

reklama
Ło matko ja już nie nadążam, wracam z pracy , zjem obiadek a tu już tyle naskrobane :-) Ja na 18 jeszcze na zebranie a najchętniej bym się położyła do łóżeczka :hmm::hmm::hmm:

Do góry