reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulka współczuję nocki :eek: mam nadzieję, że w dzień Jasio da Ci odetchnąć :tak:

Magdziarko no ta niexle tych wizyt sie nazbierało :szok: a ten pieprzyk to rzeczywiście do kontroli, bo jak masz tylko takiego jednego, to lepiej go sprawdzić :tak: Ja odstających mam całą masę, ale to nie pieprzyki tylkko włókniaki wiszące czy jakoś tak :dry: no i one mają tendencje do rozsiewania się... no i właśnie w ciąży rozsiały mi się ostro... i jak tylko mała będzie na tyle duża, żeby zostać dłużej z kimś, to będę usuwać (a to trochę potrwa, bo mam ich sporo :zawstydzona/y:)

Wy o włosach nic nie mówcie, bo byłam z miesiąc po porodzie i koniec. Poodrastały mi już paskudnie włosy, ale na razie zima, więc sie nie martwię :-p no i szukam jakiegos sposobu na siebie :zawstydzona/y: jakaś fajna fryzurka, nowe ubrania... chcę się nieco zmienić, bo wyglądam młodo, ubieram się... hmmm wygodnie, nie jak kobieta :zawstydzona/y::sorry: no i jak mam zamiar niedługo szukać pracy to zdałoby się nieco zmienić styl :sorry: no i nie wyglądam jaj mamuska tylko nastolatka z dzieckiem :eek:

reklama
Magdziarko ja mialam w planach przypomniec Ci o tym dzisiaj na zamknietym,ale uznalam ze rano nie wypada:-D
Zuzkus kawke poprosze,w czerwonych pasemkach bedzie Ci bardzo ladnie:tak:
Lorcia moje wlosy naturalne sa ciemne i wyobrazasz sobie ten odrost w blond balejagu brrr...ale narazie poczekam pod kapturem nie widac,hihi
Magdalenkakol,a moze masz jakas kolezaneczke fryzjereczke co by do domu przyszla?
Aniknulko bardzowspolczuje nocki mam nadzieje,ze dzien nie bedzie dla Ciebie zbyt wyczerpujacy,pozdrawiam

Ostatnia edycja:
no i nie wyglądam jaj mamuska tylko nastolatka z dzieckiem :eek:
Mata to super No ale jezeli chcesz szukac pracy to rzeczywiscie wypadaloby powazniej wygladac.

Madziu to rzeczywiscie ci sie to wszystko skumulowalo. Mam nadzieje ze jednak wszystko szybciutko pozalatwiasz.

Moj syn obudzil sie jak tylko zaczelam zmywac wiec koniec teraz bedziemy sie troszke bawic i szykowac na szczepienie. Ciekawa jestem ile ta moja kluseczka wazy i mierzy i w ogole wszystkiego.

Marlenko ja już miałam takie pasemka i wszystkim się podobało...a teraz M dał mi kaskę żebym sobie poszła zrobić:tak:

Magdziarko ja też dziś załatwiłam wizytę dla Ani do ortoptyka i dla Krzysia do alergologa

Witajcie z ranka :tak:

Podziwiam wszystkie pracujące mamusie!!! Ja też pracy mówię nieee :no:
zuzkus - jestem kolejną chętną na oddanie tych 10kg, priorytetem :-D i poproszę kawki w tak miłym towarzystwie :-)
joan-na - oj, doceniam to, że mam do kogo buzię otworzyć - baaaardzo :tak: Tak się teraz fajnie ułożyło, że w tamtym tygodniu odwiedził nas mój tata, teraz teściówka, potem tydzień przerwy i przyjedzie moja mama z bratem :-D Nagadam się za wszystkie czasy :-p
daruuunia - gratulki dla Bartusia
Aniknulka - życzę wytchnienia :tak:
magdziara - współczuję biegania po specjalistach :-(, dla mnie lekarze to zło konieczne :zawstydzona/y: ale jak trzeba, to trzeba...

U mnie nocka przeciętna... Ola mało zjadła wieczorem i już po 5 miałam pobudkę :-(Potem jeszcze dospała ale tylko do 8, nie tak jak zwykle do 9 :-p Przyzwyczaja się człowiek do dobrego :zawstydzona/y: Teraz wykorzystuje wizytę babci, a babcia rozpieszcza :zawstydzona/y: Ja już po śniadanku, zaraz Oleńka dostanie kleik i pewnie pójdzie spać.. a mama do urzędu (po raz piaty) już mam serdecznie dość :wściekła/y:
Miłego!

Zuzkus maz na medal:-D:-D:-D:-D:-D
Magdziarko dobrze i tak jestem Ci bardzo wdzieczna:tak:
Joasiek1977 Ola spi do 8-9 no to rewelacja:-D:-D:-Dmilego urzedowania;-)
Magdalenkakol napisz pozniej jak bylo na szczepieniu:tak:
Marysia ucina sobie drzemke nr1:tak:jak tylko wstanie wychodzimy na dwor juz nie moge sie doczekac tak dawno nie spacerowalam tzn wczoraj,ale to tylko chwilke:tak:

joasiek1977 to wysyłaj a ja czekam:-D ...albo ja Ci wyślę swojego tasiemca:-D

bbakania my też mamy się zamiar wybrać nad morze:tak:...bo w górach to mieszkamy:-)

Bbakania,ale masz dobrze z ta rodzinka w gorach,marzenieeeeeee:tak:
My tez najpierw jedziemy razem ze znajomymi na wakacje,a potem zabieram swoja mame i Marysie do Gdanska:tak:

reklama
My pewnie na dłuższy urlop nie mamy co liczyć, a zmieniając otoczenie najlepeij to tak na 2 -3 tyg. wyjeżdżać :dry: ale za to nie odpuszczę i podjedziemy sobie na Ślężę, niedaleko, a ja zawsze chciałam sobie wejść na tą górkę co z okna widzę ;-) tylko jestem ciekawa czy damy rdę z mała wejść :dry:

Do góry