reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie:-) U nas nocka ok. Kuba już po pierwszej drzemce. A ja zdążyłam ogarnąć chałupkę. Ale się rozpisałyście:szok:

Agusia podawała ostatnio namiary na fajną agroturystykę tylko tam nie było noclegów...
Madziu nie przypominam sobie żebym podawała jakiś namiar na agroturystykę:no:

to może my poprostu zrobimy zlot czerwcówek nad morzem :-DAgacina i Agusia nocleg zorganizują...tylko zgrać się w czasie trochę trudniej:tak:
Jak tylko będziecie zanteresowane spotkaniem nad morzem. To gwarantuję swoją pomoc. Jak czytam to wiele z Was planuje urlop nad Bałtykiem to może coś wymyślimy:-)
Zapraszam zapraszam:tak::tak:

Ula witaj z powrotem:-)

Oj mi też przydałaby się wizyta u fryzjera. :-)

reklama
Bbakania-ale Twoja coreczka juz ladnie siedzi!:-)I jaka wesolutka-miodzik!:-):-)

Oj,nie pamietam juz co komu mialam napisac....Wspolczuje dzieciaczkom i ich mamom wszelkich swedzacych wysypek-biedne malenstwa...

Ja bylam wczoraj wieczorkiem u pediatry z mala-w plucach i oskrzelach czysto,tylko gardlo zaczerwienione,ale to i kaszel ponoc od sluzu,ktory splywa z zakatarzonego noska.Dostalysmy syropik i swietne krople do nosa,ktore baaardzo pomogly Mai przespac noc bez kataru:-)
Dzis juz lepiej,tylko doszla dziwna chrypka,no i Maja cos sie znowu zaczela buntowac z samodzielnym zasypianiem,ale juz zasnela.
Dzis idziemy na spacer,bo goraczki juz nie ma,no i mrozu na dworzu tez nie.Wczoraj zreszta do lekarki tez poszlysmy piechota ok.20minut.

Kurcze,zapomnialam sie pediatry zapytac o wit.D.Bo dopoki karmilam Maje piersia to jej dawalam,ale podobno kiedy przejdzie sie na mleko modyfikowane to trzeba odstawic-to prawda?

Milego dzionka!

Wróciłam ;-)

maajka - ja karmię już mlekiem modyfikowanym i podaję wit d3, moja lekarka powiedziała na ostatniej wizycie, że podawać mam...
bbakania - słodziuchna Natalcia :-) ja też się doczekać nie mogę, kiedy moja Oleńka zacznie tak siedzieć ;-)

Jestem już po wizycie w urzędzie pracy... po raz kolejny powiem, że to co tam widzę to przechodzi ludzkie pojęcie :wściekła/y: Kolejki, jak za PRL :szok:
No i znów mnie łapie jakiś stan podgorączkowy... nie wiem o co chodzi z tym moim organizmem :-( wyleczyć się nie mogę :-( A taka ładna pogoda... aż się chce z moją niunią na spacerek pójść i lipa :zawstydzona/y: Na szczęście babcia jest i rwie się bardzo, więc mała się dotleni :tak:

Hej!
Ale skrobiecie :-) nawet już nie wiem co komu odpisywac :zawstydzona/y:

Bakania cudna Twoja córeczka!!!!!!!!!!!

Co do fryzjera, to ostatnio....... uhuhu byłam dawno jakoś w październiku??? Miałam przed Świętami isc zrobic odrosty, ale nie było miejsca, a teraz nie mam kiedy się wybrac, w ogóle planuje teraz wrócic do pasemek blond bo ta wersja brązowa jakoś mi nie pasuje :eek: wrócę do blondu jak wrócę do pracy- bo teraz kaski nie bedzie na co miesięczne odrosty :dry: jeszcze myślałam o zakupie nowej prostownicy takiej jonizującej- moja siostra ma taką i jest rewelacyjna!!!!! Ale to też jak do pracy wrócę :sorry2:

Idę zrobic obiad bo za niedługo moja mama bedzie- także melduje że pewnie rzadziej bede na bb ale i tak postaram się byc jak najczęściej ;-):-)

Bbakamnia ale słodko spi corcia
My wrocilismy ze szczepienia

Wojtek Wazy 10400 , mierzy niby 71 i głowe ma 47 tak samo klate Teraz w marcu tylko bilans i na 13 miesiciey swinka odra rozyczka.

reklama
Witam.
Dziś mój Arturo jest nieznośny. Dałam mu klawiaturę od komputera i trochę się nią zajął (2 min). Drugie podejście do pisania posta. Siędzę na podłodze, Artur leży na brzuchu. Uczę go pełzać. Arci ma katar, ale taki zalegający głęboko w nosku i jakby chrypkę. Co mogę mu podawać??

Darunia trzymaj sie kochana, szybko dojdź do pełni sił :tak: i gratulutki z okazji 5 ząbka Bartusia Mata dedektyw wszystkiego sie dowie ;-):-):-p:rofl2:)

bbkania ja przez ciążę przytyłam 23 kg ;-) i zostało mi teraz jeszcze z 5kg do zrzucenia (z chęcią pozbyłabym sie więcej ;-):-D:-D:-D)

My juz pospacerku, wcześniej mała zjadła cala porcję obiadku jaką jej przygotowałam (z 45 ml ;-)) i ją zabawiałam, to jadła :dry: całą sztuka w jej karmieniu polega na wrzuceniu zawartości łyżeczki do dziuba, bo jak juz ma jedzonko w buźce, to je :sorry2: od rana były 2 kupki po pachy, do tego podczas karmienia zrzuciła łyżeczkę z jedzeniem na bodziaka... no i do 12 już 3 razy musiałam ją całą przebierać :baffled: teraz poleruje podłogę .... poprawka przed chwilą kolejna armata i 4 komplet ubrań do prania :baffled:

Darunia gratuluję ząbka Bartutkowi. Pewnie coraz pięknniejszy ma chłopak uśmiech, jak w buźce już tyle ząbków. Zdrówka życzę

Ja wróciłam do wagi z przed ciąży, ale mi został brzuch, a i ostatnio mi przybyło 2 kg.
Artura rekord dniowy to 8 razy do przebrania. Też muszę go zabawiać podczas jedzenia, tzn daję zabawkę, on ją ogląda, gryzie (ja w tym czasie daję jeść), po chwili wyrzuca, dostaję kolejną i kolejną i kolejną….. aż zje. Wczoraj to miał apetyt bo zjadł z 250ml zupy.

Magdziarko pozycz tego tasiemca na jakis miesiac mi. Pozniej moze kolejnym dziewczyna pozyczac.
Mata Twoja Dobrusia dba zebys sie nie nudzila. Noo ale 4 razy dziennie to chyba lekka przesada.
My po spacerku wmlocilismy słoiczek obiadku ( oczywiscie duzy) noo a teraz mial spac ale nie bardzo chce

To chyba trzeba zrobić jakieś zapisy, bo do lata już tylko kilka miesięcy, a chętnych pewnie tyle, że Madzia i Zuzia ze swoi tasiemcami musiałyby się rozstać co najmniej do przyszłego lata.

Magdziarko z O-ki na Mazury niedaleko, to jakbym kurierem wysłała, te swoje kg to może tego samego dnia byś otrzymała ;):-):-)

Aniu życzę aby zabieg u Jasia się powiódł. Dobrze, że macie już to za sobą. A polska służba zdrowia to porażka. Też bym się wściekła, jakbym musiała tyle czekać, a o Arturze nie wspomnę jak on by się wściekł jakby głodny musiał czekać. Szkoda Jasia, że biedactwo tyle czasu nie mógł zjeść.

Aga aby maści pomogły Kacperkowi

Zuzia oby kuracja pomogła Krzysiowi. Krzyś ma alergię na czekoladę, czy też na nabiał? Przepraszam, że pytam, ale nie pamiętam.

Mamociku
, fajnie że imprezka się udała.

witam z rana, ja juz pranie nastawilam, od wczoraj posprzatane wiec zrobilam sobie herbatki i zasiadlam do bb:-)

komu herbatki
ChomikImage.aspx

albo kawy
ChomikImage.aspx

to prosze sie czestowac:tak:

Mata Krzys wie ze nie moze czekolady wiec jak uda mu sie znalezc to zjada na zapas:tak::-D

Lorcia ja nawet w ciazy to przybywalam 8-9 kg tyle co brzuch i po porodzie szybko spadalo...taki typ:cool2:

Marlenko ja tez sie wybieram do fryzjera ale jutro bo Mama przyjezdza to zostanie z dziecmi. Chce sie podciac i zrobic czerwony balejaz:happy2:

Zuzia to pochwal się potem nową fryzurką. Ja jakoś nie mam odwagi ufarbować włosów, boję się, że się zniszczą i potem już cały czas będę musiała farbować. Aaaa….. kiedyś w 1 klasie liceum po kryjomu przed rodzicami ufarbowałam się na „jasny blond”:zawstydzona/y::szok:. Jejku jakie ja miałam rude popalone włosy. Ach głupia młodość

Ania współczuję tylu pobudek

Bbakania śliczną masz córeczkę. Natalka ładnie siedzi

Magdalenka kol kawał chłopa już z Wojtusia. Mój Arturek w grudniu był na 3 centylu wagowo. Z klatą i główką na 25.

Do góry