reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
Mnie mały budził 4 razy w nocy poza tym o 7 juz nie chciał spać a że wstał m to przyszedł po niego i pospałam do 9 ale i tak jestem nietomna :baffled: dzis mam smutną wiadomość - moja babcia jest bardzo chora ma bardzo wysokie ciśnienie, krew jej leci z nosa właśnie m i moja mama pojechali bo pewnie bez szpitala nic nie zdziałają :-( ja siedzę tata zdenerwowana, że nawet nie mam siły powstrzymywać łez :-( babacia wychowałą i mnie i brata jestem z nią silnie związana to taka moja bratnia dusza :tak: Boże czuwaj na nią i daj jej zdrowie :tak: niech nacieszy się jeszcze prawnukami :tak: czekam na wiadomości od m...
Marlenko może dziś małą da Ci odpocząc :tak: życzę tego
Miłego dnia dziewczyny :-)

reklama
Witajcie:-) U mnie nocka średna 3 pobudki ale pospałam sobie do 9. Kuba urzędował w łóżeczku a Kacper oglądał bajki. więc odespałam sobie:tak:
Wczoraj popołudniu wyskoczyłam sobie sama bez dzieci do koleżanki na ploteczki. Ale odpoczęłam psychicznie od tej codzienności. Potrzebne było mi takie wyjście.

Aniknulka smutne wiadomości. Życzę żeby Babcia szybko wróciła do zdrowia. Jak będziesz miaął jakieś wieści to daj znać

Asiowo A to Ci teściowa. Kolejny prezent Wam zrobiła. Dlaczego chciałaś oddać. Jakby nie chciała czy nie miała to by Wam nie dała. A kaska zawsze się przyda.

Lilianko dobrze, ze Nadia wraca do zdrówka.

Lorcia smutne wieści. Matko taka tragedia. Nie wiem co napisać:-(

Wrócili :tak: obędzie się bez szpitala babci spadło ciśnienie (dzięki lekom) na razie jest z nią mój wujek ale popołudniu jedziemy z obiadem więc może się jej polepszy jak zobaczy Jasia

Dzień dobry!

Lorcia - tragedia dla rodziny :-( łza się w oku kręci...
Aniknulka - mam nadzieję, że babcia szybko wróci do zdrowia
Asiowo - super mieć taką teściową :-), chociaż ja też nie narzekam :tak:
Wilmek - mam nadzieję, że u Bruna nastąpi znaczna poprawa :tak:
Lilianko - Nadia wraca do zdrowia, super :-D
Marlena_nad - oby Marysia mamusi dłużej spać dawała :tak:
Daruuunia - podziwiam za wytrwałość, u mnie stepper stoi i czeka jak wyrzut sumienia :zawstydzona/y:

U nas nocka przespana :-), mój mały pochłaniacz kleików leży właśnie koło mnie najedzony jak bąk :-D Ja też dziś się czuję jeszcze lepiej niż wczoraj, tylko ciągle ten kaszel :-( Zapowiada się kolejny leniwy dzień, bo dziś obiad gotuje mąż :tak: Ja nadrobię zaległości z Olą, bo przez tą chorobę to starałam się do niej nie zbliżać...:zawstydzona/y:
Miłego dnia Kobietki!

Witajcie
Lorcia szkoda i rodziców i ślicznych dziewczynek. U nas była podobna tragedia parę ładnych lat temu tylko wypadek i zginęły 2 siostry , po kilku latach ich mama urodziła synka i ma tylko jego ale to zawsze przykre historie.
Aniknulka oby babcia jeszcze nacieszyła się wnukami , zdrówka życzę

Aniknulko napewno sie poprawi widzac taki skarbek to sama radosc,ciesze sie,ze juz wszystko ok:-)
Wilmek biedny Bruno,ale juz mu chyba lepiej?:happy:
Agusia takie wyjscia do kolezanek sa nam bardzo potrzebne ciesze sie,ze odpoczelas,a i ranek super do 9 w lozku juz nie pamietam kiedy to bylo:-D
Asiowo tesciowa na medal;-)
Joasiek1977 ja tez mam steper,schowalam gleboko i srtaram sie o nim nie myslec:-D:-D:-D:-D:-Di mnie tez kaszel meczy niemam temperatury katarek bardzo maly:tak:jaki kleik Olence podajesz?
My dzisiaj mamy lenia,bawie sie z Marysia na podlodze polozylam jej koldre i wariujemy:-Dzdziwilam sie bo odeszlam od niej na chwile ona siedziala sobie i sie bawila,a gdzy po chwili na nia spojrzalam lezala juz na brzuszku niewiem jak to sie stalo do tej pory:confused::confused::confused::confused::confused:

marlena_nad - Ola wcina kleik ryżowy :tak:, najlepiej bez dodatków i odpowiednio gęsty :-D, na deser też dostaje kleik z jakimś owockiem, ale już tak ze smakiem nie wchodzi :-p

Aniu... zdrówka dla babci! Na pewno nacieszy sie jeszcze prawnukami...:tak:

a z tą moja tesciowa tak nie jest do konca...:zawstydzona/y: Nie układa sie miedzy nami za dobrze i ciągle sie nam wtrąca we wszystko, próbuje jakos naprawic nasze stosunki..., ale ona mysli, ze kasą nas kupi:zawstydzona/y: dlatego nie chciałam pieniedzy od nich, bo przeciez jakos se radzimy... . :tak: Dlatego sie boje, ze nam to wypomni... Nie chce juz pisac na jej tamat, bo zawsze sie denerwuje jak o tym mysle... po prostu dla niej Paulinka jest jej wymarzona córeczką, której nigdy nie miała:zawstydzona/y: Mój mąż jest super tata - ciagle go chwali, itp... a ja?! o mnie zapomniała..., bo ona traktuje siebie jak mame:zawstydzona/y: a to przeciez ja jestem jej mamusia, najlepsza na swiecie:-D zobaczymy jak to bedzie dalej...

reklama
Witajcie.
Ja dziś niewyspana. Co 2 godziny cyc w nocy. Artur już wariował od ok. 6 rano w łóżeczku. Wzięłam go do nas do łóżka, dałam panadol, to jeszcze trochę pogadał i usnął. Potem odłożyłam do łóżeczka i posapał do 8.

Najgorsze jest to że Artura znowu łapie jakiś wirus. Ma katarek wodnisty i coś mu chrypie w gardle. Nie ma gorączki, ale widać po nim, że źle się czuje.

Aniknulka - mam nadzieję, że babcia szybko wróci do zdrowia. Zdrówka życzę.

Asiowo super, że teściowa Wam pomaga. Z czasem się ułoży między Wami.

Wilmek, zdrówka dla Brunonka

Lilianko super, że Naduni przechodzi. Zdrówka dla maleńkiej

Do góry