reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Lorcia ,jaka tragedia:-(. My się martwimy jakimiś drobiazgami a takie wydarzenia powodują, że się zatrzymujemy w naszym codziennm pędzie, każą się zastanowić...często uświadamiamy sobie, że nasze poblemy nie są takie straszne, bo jednak jakoś można je rozwiązać.
Szczerze wierzę, że dziewczynki są teraz trzema pięknymi Aniołami i czuwają nad rodzicami.

to straszna tragedia:-( tak mi żal tej rodziny:-( nie wiem czy oni pozbierają się po tym...fakt są bardzo młodzi i czas leczy rany ale ja chyba nie przeżyłabym tego:-:)-:)-:)-(

zmykam do wyrka!
Miłych snów dziewczynki!

Dzien dobry cioteczki Marysia dzisiaj wstala o 5:confused:szkoda,a myslalam ze sobie pospie wczoraj nie wychodzilam z niz z domu dlatego moze nie mogla rano pospac teraz lezy w lezaczku i bajki oglada,zycze wszystkim milego dnia:-D

Dzień Dobry
Lorcia jestem przerażona tą historią - :-(współczuje...

U nas nocka ok- Nadia przespała całą noc bez pobudki- od 21 do 8 - jestem wyspana tylko @ idzie i czuje osłabienie i ból brzuszka ...
Wiatrówka Nadusi zaczyna schodzić ale ma slady po strupach, mówią, ze u takich małych dzieci ślady po krostac powinny zniknąć - zobaczymy - jest ich dość sporo - bo Nadia kręci się, ciągle coś majstruje przy buzi ...

Co do mojej osobistej sprawy wszystko zaczyna powracać na dobry tor...( na zamknietym napiszę)

Miłego Dnia Wszystkim

witam mamusie:tak:

Lilianko... dobrze, ze wszystko zaczyna sie układac:tak:

Ja tez byłam przerazona tym szpitalem, bo przeciez pół roku temu sama rodziłam i tak naprawde nie mam sie czego przyczepić:tak: masakra jakas... to szpital w Rudzie Śląskiej na Goduli... - ja zawsze słyszałam o nim nie miłe opinie, dlatego ja zdecydowałam sie na inny szpital:tak: Sama sie przekonałam, ze to prawda co pisza:tak:

Ja tez juz bym chciała takiego brzdąca:-D moze pod koniec lata zaczniemy sie starac, byle by mąż zmienił prace:tak:

Wczoraj sie zdziwiłam... otwieram nasze konto, a tam... 300zł wiecej - tesciowa dała nam kase na mieszkanie:zawstydzona/y: wiedziała, ze nie wezmiemy gotowki to zrobiła przelew... . Na poczatku miałam ochote jej to odesłac, ale z 2 strony juz nie bede unosic sie honorem...:tak: zawsze sie przyda, tylko mam nadzieje, ze nam nigdy tego nie wypomni:tak:

Ja wczoraj padłam juz przed 22, 2 pobudki w nocy i tak jakos chodze niewyspana:zawstydzona/y:

reklama
witam :-)
u nas nocka bylaby nawet znosna gdyby nie oprocz dwoch pobudek na jedzenie dwie na antybiotyk...tak mi szkoda budzic tego mojego szkraba no ale wazne ze pomaga i we wtorek koniec :tak:
Lorcia straszna historia :no:jak sobie pomysle ze cos mialoby sie stac mojemu maluchowi to...:-(
Asiowo duzo zdrowka dla nowego czlowieczka na swiecie :-) fajna niespodzianka z ta kaska tez bym sie za taka nie obrazila ;-)
Lilianko moj maly tez drapie wysypke na buzi :-( ale co mam zrobic przeciez nie powiaze raczek..na noc rekawiczki a w dzien?:-(
Marlena no ranny ptaszek z tej Marysi:-D ja musialam obudzic Bruna zeby dac lek o 5:30 ale jeszcze zasnal i spal do 7:15:-)
milej niedzieli wszystkim:-)

Do góry