reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiowo trzymam kciuki, żebyś szybko zostala ciocią a kuzynka się nie męczyła. Ja też na swój poród nie mogę narzekać porównując ile inne kobitki się męczą. Mój przy nich to express

reklama
No... agusia mój tez! Ja urodziłam przeciez 30 minut po przyjezdzie do szpitala:-D
Nawet nie wiecie jak ja sie martwie o moja Olę... Niestety tak wyszło, ze Adaś nie bedzie miał tatusia i tak jakoś sie o nich martwie... Pierwsza tez dowiedziałam sie o ciązy kuzynki, kupowałam jej test jak miałam wielki brzuch:-D Normalnie jakbym to ja znów rodziła...:-D

Witajcie wieczorem!
Dziś u nas tak wiało, że nie byliśmy na spacerze. Ale mały na szczęście grzeczny. Duzo czasu teraz spędza na podłodze i sam się bawi. Ja muszę być tylko w pokoju, co chwila się odwraca i patrzy na mnie:tak:. Jest taki grzeczny od kiedy pojawił się pierwszy ząb...anioł po prostu:-).

Joasiek1977, Marlena....dużo zdrowia.
Bbakania, gratulujemy ząbka:tak:

Witajcie mamuski!:-)
Jestem wykonczona,ale weszlam jeszcze do Was:-)
Maja wlasnie samiutka zasnela w lozeczku,bez naszej obecnosci obok-chwile poplakala i zasnela:-)Zlobek ma swoje plusy;-)
Dzis w pracy juz nieco lepiej,i dla mnie,i dla Mai.Tak zle tam nie jest,taki szok na poczatku przezylam,bo wczuwalam sie w smutki kazdego dziecka.Tylko boje sie,zeby nie popadla w znieczulice....Ale chyba mi to nie grozi;-)

Ja tez jeszcze nie mialam @,ale pewnie na dniach dostane-od tygodnia juz nie karmie piersia.
Czasem mam wlasnie takie uczucie jakby mi sie jeszcze cos pokarmu zbieralo,ale nic mi nie leci i nie mam uczucia pelnosci.Nie wiem,moze sprobowac laktatorem czy cos tam jeszcze jest...

Buziaczki na dobranoc dla Was i Waszych pociech:-)

Adaś urodził sie o 22:45:-) miał 3400g i 56 cm:-)jejku... cała noc nie umiałam spac:-p ale co tam... dzis jade uściskac moja Ole i przywitac sie z malenstwem:tak:

reklama
Gratulacje dla Adasia i jego mamy:-D
Maaajka jak dobrze,ze juz lepiej myslalam o tobie,a tu taka niespodzianka czyli super gratuluje pracy:-D
Gratulacje dla Natalki z okazji ukonczenia 7mcy:-D

Do góry