reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Na jutro mogę się dowiedzieć. Żona kuzyna od strony mojego męża miała operację oczu( korektę)w Warszawie. Jutro zadzwonię i spytam to wszystko Ci napisze.
Dziekuje Magdziarko to dla mnie wazne,a jesli klinika juz byla sprawdzona przez kuzynke to juz wogole jest super:tak:Dobranoc Magdziarko
Kasiau uroczy avatarek;-)
Bbakania milej nocki i kapieli;-)

reklama
Mój Kuba dopiero zasnął. A do niego to niepodobne. Zwykle o 19 najpóźniej 20. A dzisiaj od 20 przewalał się w łóżeczku. jęczał. Ale w końcu zasnał. ciekawe tylko ile będzie spał.

Magdziarko, bbakania miłej nocki Wam życzę:-)

Asiowo fajnie, że zostaniesz ciocią. A jak teście przysli z prezentami to wizyta nie taka zła;-) Można przeżyć. A ja ciocią niby jestem, a nie jestem. Od M rodzeństwo ma dzieci ale mówią do nas po imieniu;-)

Mata niech te zębolki się wyklują w końcu i dadzą trochę odpocząć i Tobie i Dobrusi:-)

Joasiek Marlena zdróweczka

Mamoocik gratuyluje zebola. Moj Wojtek z tego samego dnia co Stas a dalej uparcie bezzebny.

Iiiiii.... powiem Ci, że mój chrześniak miał pierwsze żeby jak skończył 10 miesięcy. A Wojciaszek w wieku, w którym jest teraz Staś miał 8 zebów.
Jedno jest pewne: Twój Wojtuś na pewno będzie miął zęby :-)

Skoro piszecie o @, to czy jeszcze któraś z Was nie dostała po porodzie?

Ja jeszcze nie mam. I sie nie martwię :tak:

No własnie z tym zabezpieczaniem jest problem. Bo ja tak raczej (jak i wiele tutaj wśród nas ) bliżej kościoła - tabletki odpadają, spiralka też. Zostają gumki. Ksiądz z naszej Parafii mówi, że to grzech powszedni .

Ech... to wieczny kłopot z tymi zarządzeniami koscielnymi tego typu. My tez gumkowcy i nie bardzo rozumiem dlaczego kościół uważa gumki za grzech.

Dziewczynki czy wiecie cos na temat korekty wzroku,a moze ktoras juz to przechodzila bardzo mi zalezy na odpowiedzi i szukam jakiejs kliniki w Wawie:-)

Ja niestety nie pomogę, ale na pewno Nasza Pani Prezes cos wyszuka.

Stasinek dziękuje za gratulacje. :-)

U nas choinka stoi aż sie zacznie sypać.:-)
A jeśli chodzi o kolędę, to mieszkamy tu już 5 roku i nigdy ksiądz jeszcze od nas nie dotarł. Nie chodzimy do kościoła do naszej parafii (bo wolimy Msze u Dominikanów), więc nawet nie wiemy kiedy ksiądz chodzi. Z resztą u nas zdaje się trzeba sie zapisać i zgłosić, żeby ksiądz dotarł na kolędę.

Dziś w nocy Staś mi się obudzi koło 2.00 i go nakarmiłam, a potem znów płakał, chyba koło 4.00 Przetrzymałam kilka minut płaczu i zasnął. Obudził się dopiero koło 7.00. I chyba spróbuje tak robić, bo on mało je w nocy. Raczej nie jest głodny. A nie chcę go przyzwyczajać do cysiania przez cała noc.

U nas choinka stoi aż sie zacznie sypać.:-)
A jeśli chodzi o kolędę, to mieszkamy tu już 5 roku i nigdy ksiądz jeszcze od nas nie dotarł. Nie chodzimy do kościoła do naszej parafii (bo wolimy Msze u Dominikanów), więc nawet nie wiemy kiedy ksiądz chodzi. Z resztą u nas zdaje się trzeba sie zapisać i zgłosić, żeby ksiądz dotarł na kolędę.
Kolęda na zapisy:szok: Pierwszy raz słyszę. Czego to księża nie wymyślą. Uważam, że to już przesada:tak:

Kasiu Ola pewnie oczarowała księdza. Wyrabia sobie chody;-)No w końcu kobiety mają ten urok osobisty;-):-D

Witajcie, ja tylko na chwilę bo mi Bart jeszcze nie spi, Ł właśnie do pracy wychodzi to muszę go ululac tzn. posiedziec i popatrzec czy na brzuch się nie przewróci- mały wiercipięta ;-)

Bbakania, Magdziarko spokojnej nocy...
Zdrówka dla chorowitków
Miłego wieczorku dla siedziących na bb/ necie;-)
Kasaiu Ola to ma iskierki w oczach :-)

Kuzynka sie męczy i ciagle Adasia nie ma:zawstydzona/y: ojj, biedna sie tak meczy:-( od wczoraj lezała na patologii, a na dzis miała termin i ja wzieło w południe:-D ale biedaczka... no nie zasne, dopóki nie urodzi:-D w wannie siedziała jakas godzine temu i ciagle nie mam nowych wiesci, ja to normalnie miałam poród idealny:tak:

Asiowo trzymam kciuki za Adasia i jego mamę!!! :-)

Kochane i ja lecę do łóżka, nawet z Bartem nie musiała siedziec bo usnął, Ł już wyszedł a ja się położe bo mnie ten @ wykończy, moze oglądne jakiś film?
Spokojnej nocy!

reklama
Do góry