reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No to Asiowo masz mobilizacje do sprzątania ;-)
Ja próbowałam sama na sobie ten żel Olarej czy jakoś tak i faktycznie mi dziąsło a raczej język zdrętwiał- bo posmarowałam sobie język :-p

Ja siedzę i absolutbie na nic nie mam ochoty, już nie wspomnę o cwiczeniach :dry: Bart i Ł śpią, a ja mam chwilę spokoju ;-)

Bbakania gratuluje ząbka!:-)

reklama
Witajcie pod wieczór ;-)

Właśnie wróciłam od lekarza - no i niestety antybiotyk :baffled:
Czuję się już lepiej, ale ciągle mam ponad 37st :-(i ten suchy kaszel (macie na to jakieś dobre specyfiki?)
Na szczęście Ola radosna i pełna zapału do zabawy :tak: śmiga po kocu jak szalona, a najlepiej poza kocem :-p Patrzeć tylko jak poczłapie za mną do kuchni :blink:
Ja dziś też nic nie robiłam :zawstydzona/y:, z racji choróbska... :baffled:
Miłego wieczoru Kobietki :tak:

Witam Kochane!
Marysia juz spi jakas zmeczona byla dzisiaj moze dlatego ze 4h bylysmy poza domem,jak pisalam wczesniej spacerowalam dzisiaj z moja kolezanka poszlysmy sobie na kawusie i cos zjesc na miescie,potem kolezanka przyszla do mnie,ale nasze coreczki mialy frajde bawily sie wspolnie ladnie i moj pies z nimi:-p
dziewczynki wspolczuje @ oby Was nie bolalo i humorki dopisywaly:-)
Bbakania gratuluje zabka nr2:-D
Asiowo ja tez dzisiaj mam lenia rano tylko domek ogarnelam teraz jestem padnieta:tak:Joasiek1977 zycze zdrowka ja tez zaczelam dzisiaj antybiotyk,a z tym mam zawsze problem bo mam wysoka alergie na penicyline:blink:
Daruuunia wypoczywaj kochana Ty zawsze tyle robisz w ciagu dnia jak jeden czy dwa dni odpoczniesz to nic sie nie stanie pozdrawiam goraco:tak:
Aniknulko,ale to fajnie musi wygladac jak Jas tak raczkuje po domku:-D:-D:-D:-D:-D

Przezyłam wizyte:tak: Jedzonko dla małej przywiezli i dla nas jakies miesko na obiad:-D to lubie:-)

Moja kuzynka własnie lezy na porodówce i meczy sie od 13:zawstydzona/y: Biedna... nornalnie, a ja tu chodze jak na szpilach... własnie mi napisała, ze lezy w wannie i Adas nie chce wyleźć:-D jejku... za chwile bede ciocia:-D

Asiowo to frajda być ciocią , fajnie :-)
Ja już po księdzu, młody nowy ksiądz był nawet fajny , Ola się do niego śmiała :-)

Asiowo no to czekamy na Adasia:-D:-D:-D:-D:-D
Kasiau,Ola to mala smieszka:-D;-):tak:
Dziewczynki czy wiecie cos na temat korekty wzroku,a moze ktoras juz to przechodzila bardzo mi zalezy na odpowiedzi i szukam jakiejs kliniki w Wawie:-)

Asiowo nie ma jak to nalot teściów :-p:rofl2: ale jak mają przynosić takie prezenty, to mogą częściej wpadać ;-):-D mam nadzieję, że juz lada chwila będziesz ciocia, a kuzynka w końcu odetchnie :tak:

Kasiu Ola już ćwiczy flirtowanie ;-) a że na księdzu... od czegoś trzeba zacząć ;-):-D

bbakania gratulacje dla dwuzębnego szkrabka :-)

Joasiek ale masz fajnie, że Olcia Ci tak już śmiga :tak: mam nadzieję, że antybiotyki szybko zadzaiałają i uz nie będzesz się męczyć (ja przy 39stop. jestem nieprzytomna :dry:)

A Dobrusia taka marudna... za to chyba juz jej się wyrzyna ząbek, bo widać tak jakby rozlana kropkę (wiem, że powinna być kreseczka, ale jak wychodził jej drugi ząbek, to też najpierw była taka kropka i ona wyszła najpierw a potem reszta - ma na ząbku 'falbankę' z jednym kiełkiem ;-)) no i możliwe, że teraz będzie podobnie... na razie nic nie stuka, ale pewnie juz niedługo :tak:

a ze spaniem taka masakra, że ja już nie wiem co robić :-( czasem mam wrażenie, że jestem do niczego, skoro nawet nie umiem dziecka położyć spać...:zawstydzona/y: mam nadzieję, że już niedługo będzie lepeij...

reklama
Joasiek życzę zdrowia :tak:
Asiowo pewnie już jesteś ciocią :-D a takich gości to i ja bym chętnie przywitała u siebie :-)
Kasiau ksiądz jeszcze przede mną ale podejżewam, że jak zwykle będzie ekspresowo :tak: uśmiech Oleńki skruszy nawet nawiększą marsową minę nawet u księdza ;-) nasz zawsze taką ma :baffled:

Do góry