reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja dzis nic nie robie cały dzien, tak mi sie nie chce...:zawstydzona/y: rano mała mi spała 2,5h to zamiast cos w domku porobic to na necie siedziałam... a teraz mała smiga na dywanie, a ja ciagle na necie i BB:zawstydzona/y: normalnie mam okropnego lenia dzis... maż wraca wieczorem wiec pewnie obiad zrobie na kolacje... ale musiałabym wziąc te moje 4 litery do roboty...

reklama
Natalka ma 2 ząbka !!!- nawet łagodnie to przeszła.

Filipku jesteśmy z Tobą !!! Duuużo zdrówka!!!

Ostatnia edycja:
Ja dzis nic nie robie cały dzien, tak mi sie nie chce...:zawstydzona/y: rano mała mi spała 2,5h to zamiast cos w domku porobic to na necie siedziałam... a teraz mała smiga na dywanie, a ja ciagle na necie i BB:zawstydzona/y: normalnie mam okropnego lenia dzis... maż wraca wieczorem wiec pewnie obiad zrobie na kolacje... ale musiałabym wziąc te moje 4 litery do roboty...

Asiowo, ja nic nie robie w domu, jak Artur śpi, siedze na necie i na bb, mi też coś należy się od życia. Nie będę chodzić i sprzątać po wszystkich. Jakiś czas temu jak wróciłam od fryzjera, to ojciec mi powiedział tak: co myślisz, że jak poszłaś do fryzjera to kuchtą nie jesteś..:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam w nosie wszystko. A jak Artur nie śpi to domaga się rączek, zabawy i też nic nie robie.:sorry2:
Trochę Ci zazdroszczę śmigania Paulinki po dywanie, bo mój Artur za nic na świecie nie chce leżeć na brzuchu:baffled:

Ja 2 dostlam dokladnie 7 tyg po porodzie. Jest o niebo lzejsza nic mnie kompletnie nie boli za to strasznie mnie zalewa pierwsz drugi i trzeci dzien to koszmar Przed zajsciem w ciazy mojea @ trwala 3 dni. A teraz nawet do 7 dosciaga. Niestety my tez nalezmy do gumkowych ludzi.

No i tak się chwaliłam że nie mam @ a tu proszę jest. Jak to się mówi nie chwal dnia przed zachodem slońca;-):-D. I jakoś tak kiepskawo się czuje.
Ja też nic nie robię. Ale juz od 2 dni. Na znak protestu. Teraz szanowny M niech zobaczy jak będzie wyglądal dom jak naprawdę nic nie robię. :tak: Diabli mnie już biorą jak patrzę na ten bałagan, ale wytrzymam. Nie wiem jeszcze ile. Bo dzisiaj już chyba ze 3 razy podchodziłam do odkurzacza. Usuwam tylko z podłogi rzeczy niebezpieczne dla Kuby.

Ja tez nie sprzątam chyba, że w weekendy a tak to cały dzień Jasio teraz kiedy raczkuje musze go mieć zawsze na oku bo wszędzie włazi laptopa nawet nie wyłączam i zaglądam do Was w wolnej chwili i jak mały śpi mam czas popisać :tak:
BBakANia gratuluję kolejnego ząbka :-D skoro ten żel taki dobry to może i ja kupię ciekawe czy Jasiek nie budziłby się w nocy z płaczem :confused:
Patyk
Jakiś czas temu jak wróciłam od fryzjera, to ojciec mi powiedział tak: co myślisz, że jak poszłaś do fryzjera to kuchtą nie jesteś..
:szok: ciekawe kim jest Twój tata skoro ma takie mądrości :confused:

a ja jednak musiałam ruszyc 4 litery, bo tescie zadzwonili, ze wpadna:tak: na szczescie małą uspiłam i miałam czas by z grubsza tu ogarnac:tak: chyba chcą sprawdzic jak dbam o ich synka:-D

Patyk... Paulinka narazie smiga tyłem i jeszcze jest ok, bo mam ją na oku i nie musze jeszcze za nia ganiać:tak: Sama jeszcze umie sie sobą zając na tym dywanie, ale pewnie niedługo sie skonczy jak zacznie sie raczkowanie:tak:w ogole ta moja mała dzis rozkoszna... cały czas sie smiała do mamy:tak: chyba czuje, ze mamusia tez ma w miare dobry humorek:tak: ehh... ja bym juz chciała braciszka dla małej:tak:Obowiązków mnóstwo, ale radosci tez 2 razy wiecej:-)

reklama
Bbakania gratuluję Natalci drugiego ząbka

Ja tez nie sprzątam chyba, że w weekendy a tak to cały dzień Jasio teraz kiedy raczkuje musze go mieć zawsze na oku bo wszędzie włazi laptopa nawet nie wyłączam i zaglądam do Was w wolnej chwili i jak mały śpi mam czas popisać :tak:
BBakANia gratuluję kolejnego ząbka :-D skoro ten żel taki dobry to może i ja kupię ciekawe czy Jasiek nie budziłby się w nocy z płaczem :confused:
Patyk :szok: ciekawe kim jest Twój tata skoro ma takie mądrości :confused:

Jak Artur posiedzi trochę w wózku lub zajmie się czymś (trwa to bardzo krótko) to robię na raty obiad nam lub jemu lub nastawiam pranie, wieszam pranie, podkładam do pieca. Jest jeszcze ciocia Artura, ale ona teraz uczy się do sesji. Artur teraz usypia i wciąga mojego jaśka na siebie, mały pieści och i przytulnik.
A mój ojciec to prosty człowiek, jego śmieszą takie żarty, ma głupie poczucie humoru. Mnie takie gadanie dobija i najchętniej to bym przyłożyła…..

Do góry