reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko u nas jest tak, że wszystkie ozdoby niby do gromnicznej 2 lutego, bo wtedy kończy się okres Bożego Narodzenia, ale to i tak zależy od nas, w końcu nie czuc juz nastroju świąt, bo to już 3 tyg. po ;-)

reklama
U nas się mówi, ze choinka może stac do matki bożej gromnicznej.. - ofiarowania pańskiego:tak:a to 2 luty... wiec juz sama nie wiem, ja bym juz ja schowała, ale mąż sie upiera...:confused:

Asiowo co za jednomyslność i pełna synchronizacja :-D :-D :-D

To ja sie przywitam, bo wyskoczyłam bez przywitania ;-):zawstydzona/y::-D

U nas nocka w miarę, Dobrusia ładnie spała i nawet jak mąż się tłukł, to zaraz zsypiałą :tak: na noc dostała nurofren i nie miała nadprogamowych pobudek ;-) dzisiaj pierwsza drzemka też bez wielkiego marudzenia i trwała prawie godzinę :tak:

Współczuję @ :baffled: ja jeszcze nie mam i mam nadzieję, że szybo nie dostanę :-p przed ciążą miałam przez 1-2dni powódź, a teraz to chyba będzie potop :baffled:

Stasiu gratuluje drugiego ząbeczka :tak:

Joan-na trzymam kciuki za rehabilitację :tak: my chyba będziemy musieli skonsultować stópkę małej, bo dziwnie staje i ciężar ciała przenosi na jedną nogę...

Darunia oby przypływ energii jeszcze powrócił :tak: ja sobie obiecałam, że dzisiaj tez posprzątam, żeby jutro był spokój, ale coś słabo woda leci :dry:

Filipku jestem z Tobą i Twoją rodziną. Będzie dobrze. Musi być. Modlę się.

Witajcie!
U nas nocka jak zwykle :baffled: pobudki co 2 godz czasem płacze przez sen - podejżewam dziąsełka i chyba musze zmienić żel bo do tego już się przyzwyczaił :tak:
Stasiu gratuluję ząbka :-)
Filipek jestem z Tobą i Twoją rodzinką :tak: całym sercem :tak:
Mata,Asiowo :-D:-D:-D
co do choinki to rozbieram ją w sobotę :tak: księdza mamy 15 stycznia
współczuję @ Magdziarko, Darunia :) lekkiego :)
ja miałam 13 i tylko 3 dni i baaardzo delikatny ciekawe jaki będzie następny

Witam.
U nas nocka taka sobie. Artur budził się co 2-3 godz. na cycusia. Ok. 5 stwierdził, że się wyspał. Pomarudził w łóżeczku, trochę podsypiał, to o 7 jak M wstał do pracy wzięłam go do łóżka i pospaliśmy do 9. Teraz ma pierwszą drzemkę. Chyba mamy za suche powietrze w pokoju, bo mały nad ranem coś chrypie. Albo coś mu jeszcze zalega w gardle po chorobie. Sama nie wiem.

Witajcie o poranku:-) U nas też nocka można powiedzieć że przespana. Młody obudził się po północy napił i spał do 6. Ale potem to już się tylko przewalał po łóżeczku. Może zdrzemnął się jeszcz na chwilkę.
Powiedzcie proszę na którym poziomie macie łóżeczko. Kuba ma na środkowym, ale nauczył się wstawać i nie wiem czy nie powinnam mu opuścić na sam dół.

Agusia my mamy na środkowym poziomie, ale tylko dlatego, że jest gruby materac i na 1 poziomie Artur mógłby wypaść z łóżeczka.

Joasiu trzymam kciuki za rehabilitacje Krzysia oby już nie płakał i szybciutko ćwiczenia i masaże pomogły

Dziewczyny, współczuje @. Ja przed porodem krwawiłam bardzo mało i tylko pół dnia lub noc, pozostałe 3-4 dni już tylko plamiłam. Bałam się, że nie zajdę w ciążę i szybko po ślubie zdecydowaliśmy się na dziecko. Ciąża łatwa nie była, bo ciągle zagrożona i prawie cała na lekach podtrzymujących. Na razie jeszcze nie mam @ i nie tęsknie.

Mam taki pomysł na nowy wątek. Nie chcę sama niepotrzebnie zakładać (boję się podpaść pani prezes:-):tak:). Teraz nie macie głowy do tego , bo wiadomo operacja małego Filipka…
Wątek dotyczy promocji, wyprzedaży, art.. godnych polecenia itd. dla naszych bobasów. Pisałam na wątku wózeczki, ciuszki… o fajnych rajstopkach z biedronki. Kiedyś udało mi się kupić w promocji chusteczki pampers 6 opakowań za 30 zł w Realu i pampersy z chusteczkami za 44 zł w Tesco. Co o tym myślicie???

Trzymam kciuki za malutkiego Filipka. Wierzę, że operacja się powiedzie!!!!

reklama
Witam Mamusie :tak:

U mnie nocka koszmarna :baffled: i nie ze względu na moją Olę, bo to złote dziecko, ale ja się znów(po tygodniu) wyłożyłam koszmarnie...:wściekła/y: Obudziłam się z dreszczami, a za 2h miałam już temp 39st :crazy: Idę do lekarza i obawiam się, że bez antybiotyków się nie obejdzie :baffled: Oby tylko to moje Słońce się nie zaraziło od mamy :zawstydzona/y:

Skoro piszecie o @, to czy jeszcze któraś z Was nie dostała po porodzie?
Wydawało mi się, że już jedną miałam, ale na początku listopada, no i do tej pory nic...
Biorę tablety, więc rodzeństwa Ola raczej mieć tak szybko nie będzie...z resztą na wszelki robiłam już test 2tyg temu i był negatywny :tak:
Co myślicie?
Będę wdzięczna odpowiedzi :blink:

Miłego dnia życzę dziewczyny!!!

Do góry