reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie co do koledy kiedys tez nie lubilam a teraz ksiedza traktuje jak normalnego człowieka z ktorym mozna pogadac nie tylko o kosciele i jest ok.
My ministarntow nie mamy wiec dajemy tylko ksiedzu.
Magdziarko bedzie dobrze Musi
Co do@ to ja czekam ale cos sie sopoznia pewnie znowu bedzie po 35 dniach i nie bede nadazala zmienaic . Buuuu
Mamoocik gratuyluje zebola. Moj Wojtek z tego samego dnia co Stas a dalej uparcie bezzebny.
Złobek to chyba najgorsze co moze byc . Jakos sobie nie wyobrazam dac Wojtka . Z reszta nawet jakbym chciala to u nas w oklolicy nie wiec problem rozwiazany.

U nas ncoka calkiem znoesna po samamy vibucolu. Tylko o 2 jedzenie i spanie do 6.45

reklama
U nas kiedyś był ksiądz po kolędzie, odprawił co tam miał do roboty po czym zdjął tą białą sukieneczkę i usiadł z moją mamą , napił się kawy i rozmawiał jak normalny człowiek
Moja Ola jak zwykle budziła sie ze 4 razy p oczym o 5 rano juz wyspana.
Poszłam do łazienki i słyszałam jak sobie guga : tatatata tatata
Mąż przynajmniej zadowolony.
Ostatnio jak ją biorę za rączki do siadania to Ola staje na nogach a w zasadzie na palcach. Taka się robi sztywna ale siedzi jeszcze wiotko.
Miłego poranka przy kawusi - mamuśki :-)

Witam z rana!u nas nocka znowu cala przespana,dzisiaj jestem umowiona z kolezanka na spacer ona ma coreczke starsza od Mani o 3mce bardzo sie ciesze na to spotkanie,milego dnia kobietki:-D

Witajcie o poranku:-) U nas też nocka można powiedzieć że przespana. Młody obudził się po północy napił i spał do 6. Ale potem to już się tylko przewalał po łóżeczku. Może zdrzemnął się jeszcz na chwilkę.
Powiedzcie proszę na którym poziomie macie łóżeczko. Kuba ma na środkowym, ale nauczył się wstawać i nie wiem czy nie powinnam mu opuścić na sam dół.

Ja mam dalej na najwyzszym ale chyba tylko dlatego ze mam turystyczne i Wojtek nie ma sie czego lapac zeby wstawac. Pewnie w normalbnym lozeczku mislabym miec juz nizej ale czy najnizej ? Nie wiem. ]

Oby operacja się powiodła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasaiu to kiedy wy mieliście księdza- dzisiaj tak rano????
Ja pewnie niedługo dostanę @ :baffled:
Staś gratuluje ząbka!!!!
Joan-na trzymam kciuki za rehabilitacje, oby Krzysia nie bolało... i szybciutko mu pomogło!

Co do żłobka, mój brat miał swoją córę oddawac ale że mieli znajomą, która tam pracowała kategorycznie im odradził- mówiła, że dzieci przewijane są tam dopiero przed przyjsciem rodziców, że rączek im nie myją- no tragedia- no ale pewnie nie wszystkie żłobki są takie, ja bym się nie odważyła dac Bartka do żłobka, ale widomo różne są sytuacje życiowe- niestety :dry:

U nas nocka ok, teraz chłopaki się bawią, a ja na bb, zaraz Ł do dentysty sadysty, a ja sobie w domku ogarnę, a pozniej zobaczymy co robic bedziemy ;-) Ł dzisiaj na nockę :sorry2:

Miłego poranka!:-)

Aj Kasiau źle doczytałam :sorry:;-)

A mnie jakaś wena ogarnęła, zaczęłam wielkie sprzątanie pokoju, wszystko powynosiłam żeby ładnie wpastowac podłogę (wyrzuciłam wczoraj choinkę) a tu taki fałszywy 30 minutowy alarm ............................... @@@@@@@@@.............
zawsze tak mam, wielki wręcz ogromny przypływ enerii by zachwilę umierac :baffled: i co ja mam zrobic, pokoj przygotowany do sprzątania... ehhh muszę to zrobic skoro wszystko wyniosłam... tylko kto mi to wnieśie... :baffled::eek:

reklama
witam:tak:
Magdziaro... 3maj się! Oby operacja sie udała... myslę ciągle o Filipku i jego mamie:zawstydzona/y:

Dziewczyny, współczuje @.

U nas kolęda za tydzień dopiero... w ogole nie znam zwyczajów w tej parafii, jeszcze kolędy tu nie przyjmowalismy..., nawet nie wiem jak proboszcz sie nazywa:zawstydzona/y:

Ja sie wlasnie zastanawiam kiedy choinke złozyc... juz jutro czy poczekac ten weekend i po wizycie ksiedza schowac:confused:

Staś! Gratuluje ząbka...:tak:U nas dalej nic...

Mała dzis ładnie pospała... od 20 do 5 - jedzonko i spała do 7:30:tak: ale ja za to spac nie umiałam... organizm tak mi sie przyzwyczaił do pobudek, ze teraz sama sie budze i czekam aż mała zacznie płakac:-pa tu niespodzianka:-D

Do góry