reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulko bedzie juz coraz lepiej i zobacz Jas spi w domu po 2h Mania tylko na dworze bije rekordy w domku to tylko sa minutowki takze jest bardzo dobrze i zycze aby nocki byly lepsze a ty wypoczeta;-)
Kasiau dziekuje za zyczonka dla Mani:-D

reklama
Aniknulka w takim razie trzyma kciuki za to żeby Jasio w końcu przesypiał nocki :tak:

Ja już wróciłam, wzięłam prysznic, Ł wykąpał i nakarmił Barta, zaraz chyba zmykam do chłopaków, bo słyszę że sobie gadają ;-)

Miłego wieczorku!

Ja już jestem zmęczona tym tygodniem , mała też coraz ładniej śpi ale w dzień a w nocy budzi się parę razy a ja wstaję do pracy.
Wczoraj trochę odespałam ale też co przysnęłam to mała się budziła na cyca. Niby tylko się podstawiam ale to i tak wybudzenie ze snu.
Jutro mam księdza po kolędzie i nie wiem ile mam mu wsadzić w kopertę :baffled:

I ja witam wieczorkiem :-)

Mała dała mi dzisiaj nieźle popalić:baffled:. Ukłony w stronę mam, które mają więcej jak jednego buczącego szkraba :tak: wszystko się jej poprzestawiało... miałyśmy aż 4 drzemki :szok: w sumie ponad 3,5 godziny, gdzie ostatnio zdarzały się 2 półgodzinne drzemki :sorry2: no i usypia po leku przeciwbólowym/żelu długim marudzeniu, płaczu, noszeniu, kołysaniu... mam nadzieję, że to przez ząbki i że niedługo wyskoczy kilka na raz i będzie już spokój :zawstydzona/y:

Aniknulka trzymam kciuki za Jasia, żeby w końcu lepeij spał :tak: i ja też marzę o pzrespanej nocy ;-):-D

Kasiu,a srednio ile sie daje?zycze ci obys odespala w weekend jutro juz chyba ostatni dzien idziesz do pracy,chyba?;-)
Mata oby zabki sie juz pojawily:tak:

Kasiau współczuję niewyspania :tak: co do kopert to u nas daje się dwie jedna kolęda a druga na kościół :dry: ja w tamtym roku dałam 50 zł i 25 zł i tak uzbierają niezłą kasę :tak:
Zmykam bo przyjechał brat z dziewczyną buziaki :) i spokojnej nocy :)

reklama
Do góry