reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam
Matko kochana jaka zimnica brrr - wrócilam z pogrzebu i tak strasznie zmarzłam, że nie macie pojecia, nóg nie czulam chyba z godzinkę po przyjściu z dworu...
Nadusia dzisiaj bardzo spokojna- w zasadzie ładnie spi co 2 h
Babcia wzięła Fabiana, przyszedł mąz na chwilkę podać mi dokument, powiedział, ze jeszcze dzisiaj wpadnie do Nadii
A ja cały czas trzęsę się - chyba sobie zrobię herbatki z prądem ....:tak:

reklama
Tak Tak to jest pani Procesor ;-) Wszechwiedzący Moderator :tak:

A u mnie zonk, Bart nie spał od 15-stej, przed 19-stą wrócił Ł i mówię pobaw się z nim, ja pocwiczę, bo przed 20-stą trzeba go wykąpac, skończyłam wchodzę do niech a oni co? ZGADNIJCIE :rofl2: ŚPIĄ!!!!!!!!!:crazy::szok::szok::wściekła/y: no i teraz jak wstanie Bart to będzie mi wariował do północy.... zaraz miałam go kąpac, a oni smacznie śpią! I weżź tu zostaw na chwilę facetów :baffled: ehhh no i co mam zrobic, obudzic go?:confused::sorry2:

Tak Tak to jest pani Procesor ;-) Wszechwiedzący Moderator :tak:

A u mnie zonk, Bart nie spał od 15-stej, przed 19-stą wrócił Ł i mówię pobaw się z nim, ja pocwiczę, bo przed 20-stą trzeba go wykąpac, skończyłam wchodzę do niech a oni co? ZGADNIJCIE :rofl2: ŚPIĄ!!!!!!!!!:crazy::szok::szok::wściekła/y: no i teraz jak wstanie Bart to będzie mi wariował do północy.... zaraz miałam go kąpac, a oni smacznie śpią! I weżź tu zostaw na chwilę facetów :baffled: ehhh no i co mam zrobic, obudzic go?:confused::sorry2:

Oj tak tak Madzia zna odpowiedź na każde pytanie :-)

Takie to są te chłopy. Młody już śpi, starszy miał iść spać, a ogląda kabarety. Ciekawe ile młody pośpi. Arturo zapomiał o jednej drzemce. Żeby mu się zaraz nie przypomiało:szok:

Magda to wie gdzie szukać wszystkiego. Ja czasami nie zdążę w google wpisać a Magda już znajdzie i wklei;-)

Widzę, że króluje temat prywatnych złobków. Kurczę ale kaski to sobie ladnie to sobie ładnie wołają:szok: 1300 to więcej niz opiekunka u nas. No ale my na pipidówce mieszkamy. A 1300 to ludzie tutaj by chcieli zarabiać:szok: Ja też jakoś nie jestem przekonana do zostawienia komuś obcemu Kuby. Ale na żłobek też nie mam co liczyć. Tak więc w razie potrzeby nie będę chyba miała wyjścia. ale nic narazie nie zamartwiam sie:tak:
Kuba śpi na szczęście ale znów daje czadu. Zaraz pogonię Kacpra i luzik.
Milego wieczoru

DAruunia to Ci panowie numer wywinęli:szok: Budzić - nie budzićoto jest pytanie?
Ja chyba bym obudziła

Daruunia
A jak Bartuś śpi? Krótkie drzemki czy długie? Moja Ola czasami też dłużej przyśnie, to ją budzę na kąpiel, bo potem biedulka miałaby wszystko poprzekręcane...:zawstydzona/y: Ma rytuał wieczorny...a tak, wykapie, nakarmię i dalej śpi :-D

Daruunia ja też się dowiedziałam że Ola spała ponad 3 godziny :szok: a mój spał razem z nią , tylko że on krócej a teraz mała śpi od 18,30 :szok:ciekawe co będzie w nocy

reklama
Mojemu Arturo zrobiła się ranka na szyi. Smaruję linomagiem, bepehantenem, maścią witaminową i co trochę się podgoi to się odnawia. Brzydko to wygląda. Może znacie jakiś dobry specyfik, który mogłabym zastosować.

Do góry