reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Z mojej strony też byłby chęci(mąż już do tego namawiał ) ale i obaw sporo .To jest super pomysł na biznes. Żłobków brak- wszyscy wiemy i państwowych i prywatnych. A dziewczyn po pedagogicznych studiach do pracy jest sporo, do tego dotacje unijne....szkoda, że nie mieszkam gdzieś bliżej byśmy pomyslały.
npBociania łąka - opieka nad dziećmi.
Aniknulka, Daruuunia
Ja też myślę o rodzeństwie dla Oli , może za rok... Tylko czy ja potem bez problemu pracę znajdę?
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Jak dla mnie to też drogo jeśli chodzi tylko o to co podane, a jedzonko itp...
Łukasza kuzyn też myślał o założeniu żłobka w Wieliczce- qrcze mógły się pospieszyc
Łukasza kuzyn też myślał o założeniu żłobka w Wieliczce- qrcze mógły się pospieszyc
Mały rozrabia w łóżeczku, mięsko się rozmraża a pogoda pozostawia wiele do życzenia sypie śnieg i wieje silny wiatr normalnie burza śnieżna
zmykam robić obiadek a co do żłobka 1300 zł tylko za opiekę to wolę już wynająć opiekunkę która zajmie sie tylko Jasiem z 200 zł więcej
zmykam robić obiadek a co do żłobka 1300 zł tylko za opiekę to wolę już wynająć opiekunkę która zajmie sie tylko Jasiem z 200 zł więcej
A
Asiowo
Gość
witam
Widzę, ze temat pracy wrócił... my codziennie o tym z męzem gadamy:-( bo niestety dopoki m. nie zmieni pracy nie pociagniemy tak za długo:-( tez sie zastanawiam czy wrócic do pracy..., tylko kto się mała zajmie Ja naprawde strasznie sie boje zostawic Paulinke z jakąs obcą osobą:-(po prostu trudno mi komus zaufac:-( heh... zobaczymy, jak sytuacja sie nie zmieni będę szukac pracy na weekendy, albo mąż bedzie szukał 2 etatu w tym roku musimy znalezc mieszkanie, bo ten wynajem nas po prostu zjada auto zmienic, bo obecnym boje sie małą wozić no i ja musze w koncu prace lic. skonczyc
Moi 2 bracia rozstali sie ze swoimi kobitkami i wiecie co... odzyskałam braci Normalnie nigdy jeszcze z nimi nie miałam takiego kontaktu, a w Paulince oboje sie zakochali co chwilke nas odwiedzaja, jakos tak radosniej choc chrzestny Paulinki bardzo zalamany, tak mi go żal..., biedak był naprawde zakochany
Widzę, ze temat pracy wrócił... my codziennie o tym z męzem gadamy:-( bo niestety dopoki m. nie zmieni pracy nie pociagniemy tak za długo:-( tez sie zastanawiam czy wrócic do pracy..., tylko kto się mała zajmie Ja naprawde strasznie sie boje zostawic Paulinke z jakąs obcą osobą:-(po prostu trudno mi komus zaufac:-( heh... zobaczymy, jak sytuacja sie nie zmieni będę szukac pracy na weekendy, albo mąż bedzie szukał 2 etatu w tym roku musimy znalezc mieszkanie, bo ten wynajem nas po prostu zjada auto zmienic, bo obecnym boje sie małą wozić no i ja musze w koncu prace lic. skonczyc
Moi 2 bracia rozstali sie ze swoimi kobitkami i wiecie co... odzyskałam braci Normalnie nigdy jeszcze z nimi nie miałam takiego kontaktu, a w Paulince oboje sie zakochali co chwilke nas odwiedzaja, jakos tak radosniej choc chrzestny Paulinki bardzo zalamany, tak mi go żal..., biedak był naprawde zakochany
reklama
A mi mój kluseczek nie pozwala ugotować rosołu. Drze się mama mama:-) Ciort mały. Tylko rączki, albo siadać. Teraz dyskutuje mi na kolanach. Mówi co mam napisać ciotkom z bb Pewnie na matkę się skarży, że nosić nie chce
Dziewczyny macie jakiś dobry przepis na żeberka??
Dziewczyny macie jakiś dobry przepis na żeberka??
Podziel się: