reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A Fabian będzie się bawił cistoliną bo się też zastanawiałam nad taką zabawką dla Olka. Na a BMX to niezły wydatek my rok temu na urodziny kupiliśmy tysiąc złotych taki oryginalny.

My po wizycie u lekarza. Mamy zagoić ranę . Dostaliśmy maść przyspieszającą ziarninowanie. 2 stycznia wizyta kontrolna....

reklama
Magda - Fabian z reklam zobaczył ciastolinę czy piaskoline i zapragnął to miec :-) zauwazylam ze lubi lepic z plasteliny dlatego zafundujemy mu ciastoline...
A co do rowerka to moj m tak wymyslił ....

Lillianko Fabianek bedzie szczesliwy,sliczne prezenty dostanie:-D
Magdziarko super,ze dostalas wizyte na dzisiaj juz jestes spokojniejsza,za rowerek 1000zl,ale jak dobrze pamietam z lat mlodzienczych,hihhihihi:-D:-D:-D:-Dto sa takie rowery wyczynowe?:confused:
Mata,ale kupiliscie prezentow,wow;-)
Kasiau,a ty od kiedy masz swiateczna przerwe w pracy?
Ja kupilam Marysi rozowy dresik pod choinke,mamie zamowilam telefon,jutro ide kupic bluzke na sylwestra dzisiaj sobie upatrzylam;-)

a,za rowerek 1000zl,ale jak dobrze pamietam z lat mlodzienczych,hihhihihi:-D:-D:-D:-Dto sa takie rowery wyczynowe?:confused:
;-)

BMX prawdziwy, nie tylko napis BMX tak kosztuje. Jest ciężki , ma charakterystyczny wyglą jest taki podłuzny i rzeczywiście jest do sportów wyczynowych, Olek ma zamontowane pegi( rurki boczne) kierownicę przekładną( obraca się dookoła) i można na nim skakać.
http://www.bmxmarket.com/33,rowery_bmx,oferta.html

moz-screenshot-1.jpg

Ostatnia edycja:
Magda ale co , robisz te badanka ?
Mam nadzieję że maść pomoże.
Ja jeszcze nie wiem czy pracuję w wigilię ale jeśli już to krótko. U nas w pracy "sezon".
Z każdym dniem coraz lepiej. Mała jest grzeczna , coraz szybciej pokonuje trasę z jednego końca pokoju do lampki w komputerze. Zabawnie to wygląda jak się podciąga na rączkach do przodu.
Mata - fajnie że już masz większość prezentów z głowy.
Buziaczki dziewczynki :-)

Magdziarko-trzymam kciuki za wygojenie pupci Antka.
Lorcia-ale Mikos pieknie spi-13 godzin!:-)

No,teraz temat prezentow,sprzatania,gotowania swiatecznego...My w tym wzgledzie daleko w tyle.

Nie się co zamęczać , ja przygotuję śledzie w pierzynce i jeszcze coś tam do mamy, potem jedziemy na 2 wigilię , w pierwszy dzień świąt też do mamy , drugi do siostry i pewnie jeszcze gdzieś i i tak nas w domu nie będzie. Jednego roku to lodówka była u nas pełna a połowę wywaliliśmy bo przychodziliśmy do domu tak najedzeni że szok.

reklama
Super ten rowerek :tak: Olek jest z pewnością zadowolony no i dla chłopaka to radocha pamiętam jak szalał na takim rowerze mój brat (dostał od chrzestnego na komunię)
Trzymam kciuki za Antosia
Kasiau mam nadzieję, że w pracy ok i żołądek już nie boli? :tak:

Do góry