reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie moj syn dzisiaj pokazal na co go stac . Najpioerw obudzil sie o 23.30 i do 24 powojowal a pozniej od 3 do 5 i teraz tez juz dawno jest na nogach.
Magdziarko bedzie dobrze puipa sie zagoi.
Mamocik ja widze po moim ojtku ze jak ma spac to bedzie spal a jak nie to nie i nie wazne ile i jakie mleczko zje na noc.
Aaa tak fajnie bylo byly juz cale przespane noce.

reklama
Witajcie rano :-) Melduję się z pracy :-) Ola coraz szybciej pełza , nie można na chwilkę iść do kuchni , nie mówiąc już o toalecie.
Jest kochana . Wy o dentyście a mnie coś dziś pobolewa :baffled: a miałam iść już tylko 2 razy tym raz na zdjęcie kamienia , zobaczymy, ja się tam dentysty nie boję , lubię mieć porządek w zębach.
Pozdrowionka ze stolicy :-)

Przyszły wczoraj kalendarze ze stronki która polecała Monika - są super.Mo jeszcze raz dzięki za stronkę:tak:
Ja przez tę wiecie jaką historię nie mogę niczego zrobić. Wczoraj spadł mi mikser z reki - ja się nie nadaję do roboty. Dobrze że po niedzieli już Krzychu ma wolne to jakoś razem damy radę.

Przyszły wczoraj kalendarze ze stronki która polecała Monika - są super.Mo jeszcze raz dzięki za stronkę:tak:
Ja przez tę wiecie jaką historię nie mogę niczego zrobić. Wczoraj spadł mi mikser z reki - ja się nie nadaję do roboty. Dobrze że po niedzieli już Krzychu ma wolne to jakoś razem damy radę.
Nie martw sie kochana ja wiem,ze to straszne dobrze,ze M bedzie w domu to zawsze razniej
Marysia spala od 21-6.30 teraz oglada bajki w lezaczku,wczoraj wieczorem nie moglam jej jakos uspac,no i zupek nie chce jesc tylko mleczko ciekawe dlaczego dzisiaj poprobuje znowu kupilam kilka nowych,Kasiau ja tez chodze na czyszczenie zabkow lubie potem takie fajne uczucie swiezosci
Ide dzisiaj wydepilowac brwi,zrobie cos malego dla siebie potem wykupie mamy telofon i zdejme simloka zeby mogla sobie wlozyc swoja karte kiedy go dostanie,musze kupic cos dla kolezanki coreczki ma 12lat moze cos mi zaproponujecie to mala strojnisia mam flakonik perfum w domu to jej dorzuce tez,milutkiego dnia Wam zycze

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Wczoraj nawet nie wchodziłam na bb, bo nie miałam czasu, BA! nawe komputera nie właczyłam! :baffled: ale za to okna pomyte, firanki wyprane i wyprasowane już wiszą, w kuchni w meblach porządek jest, i w tesco o 23 byłam :szok: ale już mam wszystko tylko warzywa i wędlinkę itp. ale to już na miejscu kupię ;-)
Zaraz zbieram się i lecę do pracy, do kadrowej, do naczelnika, muszę do banku jeszcze lciec, i zero prezentów w domu... ehhh kiedy ja to kupię????
Już jesetm zdrowa, i Wam moje kochane życzę zdrówka dla Was i Waszych szkrabów!
Jutro z Ł idziemy na imprezkę, teściowa przyjedzie na noc, także w końcu gdzieś razem wyjdziemy, jestem zła, że w czasie postu, no ale już narzekac nie będę :zawstydzona/y:

Miłego dnia!!!

Hej
Ja tylko na chwileczkę - Moj Fabian ma wiatrówkę - nocka zawalona przez jego temp. Nadia oczywiscie spała spokojnie - teraz nie wiem czy przypadkiem ona sie nie zarazi - uciekam do lekarza - napisze pozniej ...

p.s i pogoda fatalna - Leje!!! a okna wczoraj pomylam - pech :crazy:

Hej mamusie :-)

Agusia, mam nadzieję, że z tym zębem szybko będzie i po strachu ;-) no i żeby ten rota Was już opuścił :tak:

Ale Wy szalejecie ze świętami, dobrze, że ja nie muszę, bo chyba by mi sie nie chciało tyle szykować :zawstydzona/y: ja najwyżej teściowej coś pomogę... no i dostałam zamówienie na podwójna porcję kuleczek rafeaello ;-)

Kasiu Ola to chyba ćwiczy ostro, żeby miała się czym chwalic jak mama z pracy wróci ;-):-D

Lilianko zdrówka dla Fabiana, oby Nadunia się nie zaraziła, a synkowi szybko przeszło :tak:

Jesli chodzi o kaszke i łudzenie się, że dziecko dłużej pośpi, to się też nabrałam, mała po kaszce śpi max 2,5-3 godz. a po mleczku w porywach nawet do 4,5 :szok: ale mam nadzieję, że chociaż u Was będzie inaczej ;-):-D

Jutro z Ł idziemy na imprezkę, teściowa przyjedzie na noc, także w końcu gdzieś razem wyjdziemy, jestem zła, że w czasie postu, no ale już narzekac nie będę :zawstydzona/y:

Darunia, teraz to nie Post, a Adwent-czas radosnego oczekiwania :tak: u nas nawet kilka ślubów teraz było :tak: w kosciele ;-) tak więc udanej imprezki :-)

A u nas masakra jakaś... mała od 23 do 1 sie wierciła, a od 1 do 3 nie spałą :baffled: mi to nie przeszkadzło, bo i tak nie mogłam spać :dry: do tego robiło mi się duszno i gorąco... ale za to mąż mnie wkurzał,bo co mała juz łapała spanie, to on zaczynał chrapać i mała się wybudzała :crazy: chyba z 5 razy tak było... dobrze, że mała do 8 pospała i pozwoliła mi poleżeć do 9 :-)

Lilianko mysle ze Nadunia nie zalapie witarowki bo dziec do roku sporadycznie choruja na choroby zakazne noo ale wszytsko mozliwe.
Darunia jak mozesz to wyskakuj. "To jest radosne czekanie chociaz fioletem zakryte sa dni ..." wiec spokojnie wychodz.
Mata ja tez nie szaleje tez idziemy do tesciowej ale chcialabym zeby w domku bylo czysciutko.W tamtym roku nie sprzatlam bo nie moglam ze wzgledu na brzuszek. to teraz musze to wszytsko nadrobic. Juz mi zostala kuchnia i lazienka. A z wypiekow to to co zawsze sernik i jablecznik Moze makowiec jeszcze upieke noo ale nie mam przepisu wiec jakby ktoras miala sprawdzony to poprosze, noo i sledzie w oleju zrobi i smietanie bo tesciowa nie lubi sledzi i nie bedzie robila. Pierozki z kapusta i grzybami juz mam zamrozone zrobione.

reklama
Do góry