reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lilianko gratulacje dla Nadii :-)

U nas widać kawałek białej kreseczki, więc kolejnym ząbkiem może byc lewa dwójka :baffled: chociaz dziąsełko tak spuchnięte, że jakby wszystkie 4 na raz miały wyjść...

Darunia zdrówka Tobie, idziesz dzisiaj do lekarza?

reklama
Witajcie!

Liliana, gratulujemy ząbka:tak:

A my mamy dziś nie najlepszy dzień. Mały od rana chce być tylko na rękach. Jak go gdziekolwiek położę, nawet na przewijaku, to zaraz pisk, krzyk:no:. Uspokaja się tylko jak go noszę. Ba...jest wtedy wesolutki, do wszystkiego wyciąga łapki, śmieje się do żyrandola itp. Normalnie nie mam już siły. Nie chcę go zostawiać, żeby płakał...ale coraz bardziej bolą mnie kolana- właśnie ostatnio zaczęły mi wysiadać :-( Teraz mały na szczęście zasnął, wiec mam jakieś 40 min odpoczynku. Kończy dziś 6 miesięcy...widocznie uznał, że dziś wszystko mu wolno. Mam nadzieję, ze jak się teraz prześpi, to będzie lepiej.
Miłego dnia!

Dzień dobry:-)

Gratulacje dla Nadii:-)
Darunia zdrówka!!!
Aniknulko witaj:-) masz rację laptop to bardzo pożyteczna rzecz:tak::-D
Kasiu czekam na relacje z pierwszego dnia pracy:tak:
Agusiu tak tam Kuba?? mam nadzieję że to nie rota!
Mata biedna Dobrusia nawet nie może odpocząć za bardzo pomiędzy jednym ząbkowaniem a drugim:baffled:

a ja wróciłam od nowego lekarza:tak: byłam dzisiaj tylko z Karolem kobitka poświęciła nam dobre 40 minut ale wysłuchała,wybadała i na szczęście jest dobrze:tak: mamy pozwolenie od jutra na przedszkole:tak: super!!akurat jutro mamy mikołajki tzn. przedszkolaki mają a mój M będzie mikołajem:-D:-D:-D padnę tam ze śmiechu:-D:-D
we czwartek idę do niej z Mikosiem,teraz nie było sensu skoro antybiotyk ma dopiero trzeci dzień...
główne zalecenia kobitki były takie by dzieciaczki miały chłód w domu ok 20 stopni ,często wietrzone mieszkanie i długie spacery w każdą pogodę:tak: z tym ostatnim jest kłopot Mikoś praca i jak tu znaleźć czas na spacer długi:szok: no ale damy radę babcia też włączyła się do pomocy:tak:
dzisiaj mam wolne więc może uda mi się cosik zrobić w domu a od jutra znów maraton:baffled:

Lorcia, cieszę się że trafiłąś na pediatre, który wysłucha, poradzi...mam nadzieję, że teraz będzie już lepiej.
Twój M na pewno będzie lepszym mikołajem niż ja....bo ja w wieku 17 lat w przebraniu mikołaja zabawiałam dzieci i rozdawałam prezenty na zabawie zorganizowanej dla dzieci pracowników jednego z zakładów pracy w moim rodzinnym mieście. Strój, który mi przyniesiono był standardowych rozmiarów...czyli dla wielkiego chłopa z brzuchem jak przystało na świętego mikołaja:-D. Ja się w nim topiłam i troche trudno było w nim tańczyć. A dzieciaki specjalnie próbowały go deptać, zaglądać pod spód, żeby sprawdzić jak wygląda mikołaj "na prawdę":-D. Tak wyszło, bo żaden z tatusiów nie chciał się wygłupiać :szok:. A dla mnie to była świetna zabawa i do tej pory miło to wspominam.
Zyczę miłej zabawy:tak:

mam nadzieję że babeczka będzie bardziej kompetentna od poprzedniej:tak: na razie moje odczucia są pozytywne a czas pokaże:tak:
Joanna musiałaś komicznie wyglądać w tym za dużym stroju Mikołaja:-D mój M nadaje się w 100 % brzuch ma brodę ma więc powinno być dobrze:-D

Melduje się po przerwie. Ledwo wszystko przeczytała. Dobrze ze niue byłyście w fazie wielkiego pisania:-).
U nas jest już ok. Starsze dziś były w szkole. Dla DOmisia na całe szczęście leki wziewne pomogły. Nic a nic nie kaszle. A dziś u Gabrysia w klasie było 9 dzieci.
Koszmar jakiś
Kasiau mam nadzieje ze wszystko u ciebie ok i pierwszy dzień w pracy będzie miły.
Mamociku i magdziarko ciesze sie ze spotkanie udane
Lilianko gratulacje ząbkoa.
Głuszku wytrwałości w alergi no i mały ma całkiem ładną buźkę.
Lorcia miłej imprezy i zdrowia dla dzieci, oby wszystko szybko przeszło.

Widze że tematy medyczne w toku. Ja też dzisiaj byłam u lekarza z Olkiem na kontroli. Gardło nie jest czerwone, osłuchowo czysty ..skąd ten kaszel. Dostalismy jakieś krople, oby pomogły. Antoś został zaszczepiony p. żółtaczce.

Gratuluję Nadince ząbeczka!Też czekam z utęsknieniem na ząb .
Daruuunia kochana zdróweczka.
Azile mam nadzieję, że juz Domisiowi będzie tylko lepiej;-)

A ja uciekam obiad robić. A potem wiadomo...F
Głuszku ....romantyczna:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry