reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko ale jestes teraz taka romatycznaaaaaaaaaaa................;-);-);-)

A żebyś wiedziała - przyjechała do mnie w czarnej długiej spódnicy i czerwonym sweterku (bombowo to wyglądało:tak:). Widać, ze ma hopla. :-D:-D:-D Szkoda tylko, że nam pokazu tańca nie zrobiła - następnym razem może się uda.

reklama
Witajcie kochane po dłuuuugiej przerwie :tak: odzyskałam laptopa więc teraz znów będę na bierząco :tak: dziś już nie mam zbytnio czasu żeby przeczytać zaległości ale od jutra zaczynam lekturę. Stęskniłam się za Wami kochane :-D
Buziaki i do jutra :-D

Gałuszku ja tez walcze z uczuleniem u Krystianka nie mam pojecia od czego mu to wychodzi. Tylko ze moj ma juz prawie liszaje. Jak posmaruje elcomem to jest ok. Wiem ze to sterydy dlatego rzadko uzywam do tego nieraz sa tygodnie ze boli go brzuszek. Powiedz mi co to za masc ta Protopic. Moze i u nas pomoze. Ja daje malemu jeszcze od kilku dni zyrtec i nie chce zapeszac ale narazie nic nowego mu nie wychodzi.

Dzien Dobry po małej przerwie weekendowej
Nie mialam okazji jeszcze przejżeć co u Was nowego...
My weekend spędzilismy bardzo efektywnie, w sobotę sprzątanie, wieczorem goscie, a wczoraj zakupy świąteczne, dzieci zostawiliśmy z dziadkami.
Nadia ma się dobrze, Fabianek także...
W zasadzie teraz to przygotowujemy się do Świąt :-)

Kacha ale jak go cos uczula to mimo ze posmarujesz wyjdzie znowu..... niestety - tak bylo z Marysia. Jak bedzie go smarowac to tylko zaleczasz objawy a nie likwidujesz przyczyny. No chyba ze macie tak jak u nas, ze podajesz cos nowego - wychodzi cos a potem złazi i juz nie wychodzi - tak jakby organizm sie juz przyzwyczajal do tego. U nas tak chyba jest. Ale jesli sie utrzymuje cały czas to znaczy ze ciagle cos uczula.

A czym karmimsz - piersia? Jestes na diecie? Dawałas juz małemu jakies inne produkty (ponoc do konca 6 miesiaca nie nalezy nic podawac alergikom) Jakie podajesz warzywa? Jakie kaszki? Jakise owoce?

Liszaje to typowy objaw alergii, tak samo bóle brzucha.,

a podajesz jakies leki antyhistaminowe?

dajesz probiotyki?

w czym pierzesz i jakich kosmetyków uzywasz dla dziecka?

Witajcie... ja tylko na chwilę, przepraszam, że każdej nie odpiszę...

Z moją chorobą ciut lepiej, ale żeby nie było za miło to dotałam @ :crazy::-( a miałam dzisiaj myc okna, prac firanki, ehhhh normalnie życ mi się nie chce :zawstydzona/y:

Witajcie kobietki!
Daruunia-zdrowiej szybciutko!
Asiowo-fajny prezencik,ja nigdy lyzew na nogach nie mialam....
Gluszku-trzymam kciuki za Michasia!

A ja wczoraj nawet nie wlaczalam laptopa,bo caly dzien robilismy porzadki po malowaniu,M skladal zakupione meble,ja wyrzucalam mnostwo niepotrzebnych rzeczy-szok,ze tyle pierdolek nam sie w sypialni miescilo!
A Maja byla pol dnia z babcia,zebysmy mogli spokojnie oddac sie temu sprzataniu;-)
Dzis M ma tez wolne,wiec porzadkow ciag dalszy,ale juz z Maja w domu.

reklama
Do góry