reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
a byłam z kolei nacinana i tego akurat się nie czuje. Potem jednak były inne historie ponieważ byłam uczulona na nici. Mam nadzieję ,że teraz pójdzie lepiej. Ta druga operacja i drugie zszywanie były okropne. Same jednak wiecie , że ból przy porodzie od razu znika i się zapomina jak już sie ma maleństwo na rękach. I wszystko wraca do normy.

Magdziara aż mi ręce opadły. Zabiłabym te qurwy z przedszkola. Czlowiek zostawia dziecko pod opieką innych i musi im zaufać a tu taka niefrasobiwość. Mam tylko nadzieje ze sprawiedliwoście stało sie zadość i te wstętne babsztyle zostały ukarane....
A jak u Olka - te rany - zagoiły sie? Mam nadzieję ze teraz jest już wszytsko ok?

możesz spróbować mu powiedzieć, że ty chcesz jednak wiedzieć a jeżeli on nie to uszanujesz jego decyzję , wtedy on wyjdzie z gabinetu a lekarz tylko tobie powie.

Mata-kow, to dobrze, ze wygadanie ma po tatusiu, bo gdyby po mamusi, to by moim dzieciom się buzie nie zamykały :-p:-p:-D
Mam wrażenie, że mój lokator bardziej w nocy szaleje niż Wojtek. Mam nadzieję, że jednak po urodzeniu będzie grzecznie spał w nocy....

Majka, ślicznie Ci z brzuszkiem.:tak:
Marta, bardzo ładne mieszkanko dla dzidziusia :-)

Głuszku, masz rację z tymi różnicami, bo ja przez 5-ty miesiąc (czyli przez styczeń) bardzo się zaokrągliłam w brzuszku. W każdym razie u mnie różnica między 18-stym a 22-gim tygodniem jest rzeczywiście duża.

Magdziara, przeczytałam ten artykuł - brak słów...... nawet nie chcę komentować....
I bardzo mocno trzymam kciuki, żeby jednak nie było tej alergii.

Głuszku Pani, która opiekowała się Olkiem ma wyrok w zawieszeniu..tak więc pracuje. Z tak zwanego ubezpieczenia NNW ( grupowego) dostaliśmy 77 złotych odszkodowania. PO tym artykule odezwała się do mnie prawniczka i pomogła napisać pozew o odszkodowanie. Ja jako nauczyciel wiem, że większośc placówek ma wykupione Oc. I właśnie z tego OC wywalczyliśmy dla Olka odszkodowanie. Olek w prezencie za część tych pieniędzy pojechał w wakacje z nami do Disneylandu. Na szczęście dobrzy( znajomi ) lekarze wyprowadzili Olka i nie jest źle są dwa takie typowe zbliźnienia ale ciągle smarowane więc miękkie( w przyszłości można laserem usunąć) całe plecy i ręka to wybarwienia - białe plamy. Latem Olek chodzi w długim rękawie nie chodzi na plaże. To tez kwestia czasu zanim się barwnik skóry nie odbuduje. Najciekawsze jest to, że My dorośli mamy taki uraz a Olek chciał( miał wybór) kontynuować naukę w tym samym przedszkolu i chodzi do zerówki, a zerówką opiekuje się ta sama Pani. taka historia............

reklama
Do góry