reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej
Dopiero teraz udało mi się zasiąść przed BB. Dzisiaj sprzatalam, prsowalam, wyszłam Nadunią na spacer, zdązylam wejsc zrobić zupke i poszłam na masaze, babcia zajęła sie dzieciakami. A teraz dopiero usiadła i jem :-)
Fabiol ogląda scooby doo , Nadia spi a ja relaksuje się...
Daruniu super, ze łazienka zrobiona
Patyk super ze Arturek jest zdrów :-)
Marlenko - piesek poczuł święta hehe :rofl2:

reklama
Daruuunia lazienka z glowy,super;-)
Patyczku dobrze,ze wybralas sie do fryzjera i kosmetyczki to zawsze dziala cuda:tak:i dobrze,ze Arturek jest zdrowy:-)
Lillianko jak Ty masz super z tymi masazami takie male SPA,hihi:-D

Witajcie:-) Ja też w końcu znalazłam chwilkę na BB. Niby nic wielkiego nie zrobiłam, ale dzień tak szybko zleciał. Poszłam dzisiaj do dentysty i patrzę zamknięte czytam kartę kiedy przyjmuje i okazałlo się że pomylilam dni i wizytę mam na jutro:szok: Nie wiem jakaś nieprzytomna jestem czy co? I tak wizyta dlaej przede mną. No nic aby do jutra. Kuba fatalnie śpi w nocy budzi się po trzy razy i z płaczem zasypia po wielkich mękach. nie wiem co się stało. Przedłużył sobie jedną drzemkę z pół godz. do ok. 2 i podejrzewam, że moze przez to. Poobserwuję go jeszcze przez 1-2 dni i zobaczę. Może trzeba go budzić żeby spal krócej. Wcześniej spał 3 razy po pół godz. a teraz śpi 2 razy raz ok. 2 godz. a później 0,5h.
Jutro mam zebranie w przedszkolu.

Lilianko to miałaś pracowity dzionek. Ale masaż na koniec pewnie Cię zrelaksował.

Daruunia Super, że łazieneczka zrobiona. I jeszcze gratisowo:-)

Magdziarko najlepszego dla Antosia z okazji pół roczku. Zasuwa ten czas:szok:

Kasiu mam nadzieję, ze Olunia dobrze się czuje. A ta temperatua to chwilowa i nie będzie z tego nic więcej.

Mamoot gratulacje dla Stasia
Przez dluzszy czas nie moglam wejsc na forumnoo ale juz sie wyjasnilo dlaczego
Bylam z Wojtkiem u chirurga Wodniaczek sie wchlonal wiec teraz mamtylko obserwowac czy jaderka sa w mosznie i czy przypadkiem mu przepuklina nie wychodzi aleto dopiero jak bedzie chodzil dzwigal . No naczyniaczek zaczyna przesrastaac normalnym cialkiem .teraz jeszcze zostal jezyczek do podciecia. Mam nadzijze ze na tym sie skonczy.
kochane kolorowych snow

no i mała cwaniara z niej, bo w nocy sie wierci i szuka cyca, a ja którąś noc z rzędu podsuwam jej ciągle tego amego co wieczorem dostaje :-p(dopiero nad ranem daje pełnego) i mała chwilę pociamka i śpi, a prawie nic nie leci, czyli chce się przytulic do cycusia (no dobra, do mamusi może też ;-)) a głodna nie jest, więc mam nadzieję, że kiedyś zacznie spać dłużej...

mysle ze dopiero ci zacznie spac lepiej jak juz nie bedzie na cycu... niestety "te" typy tak maja... ale obym sie myliła!!!!

Lilianko po masazy czasem tak bywa ze na drugi dzien wszystko boli ale na trzeci jest juz super!!!
Daruniu jak wyszla lazienka?
Patyku a czemu Arturek miał usg brzuszka?????

MAGDZIARKO - 6 misiecięcznica ANTOSIA - sto lat!!!

A dzis mialam taka jazde w nocy ze jakas maskara po prostu....
o 22 marysia sie zesikała do łozka - do 24 byla u niej chyba z 10 razy bo płakała ze ja nózki bola (chyba ma bole wzrostowe - nie wiecie jak jej ulżyc???), usnelam przez 1, o 2 wrzask - musiałam z nia spac, o 3 Michał sie obudził na jedznie o 6 znowu , nie widziałam po co, zjadł troche i zadowolony do zabawy...pusciłam karuzelke i usnal przed 7 ale jeszcze musialam ze 2 razy isc do niego zanim usnąl. Juz sobie smacznie usnelam, a tu o 8 nas szawgier obudzil telefonem :wściekła/y:, potem zasnelam na chwile (dzieci juz nie spaly tylko baje miały właczona) to o 8.30 pan przyszedl ksiazeczki mieszkaniowe roznosic.....:angry::angry:, normlanie brak mi słow.... Acha a Michał tak machał kazruzelka ze urwał 1 ramie....:happy2: spoko nie? Ide spac bo bylismy 3 godziny na spacerze i umietam po prostu, mam 0 kondycji.....

Gratulacje dla Antosia:-) 6 miesięcy!!:-)
Gratulacje dla Stasia:-) pierwszy ząbek:-)

Oczywiście nie udało mi się jeszcze nadrobić wszystkich postów i pewnie nie uda patrząc jak je szybko produkujecie:blink:
u mnie Karol chory:-( zapalenie oskrzeli:-( oczywiście antybiotyk:-( do tego byłam dzisiaj z nim u laryngologa i okazało się że ma utratę słuchu :-( minimum dopuszczalne to -100 a on ma -309:-( mam go porządnie wyleczyć i po infekcji zgłosić się jeszcze raz na badanie oby wszystko minęło....!!!!
J a ostatnio codziennie pracuję:baffled: rano z chłopakami -dom,obiad porządki a później żywioł w pracy i tak co dzień wracam ok 22.00 do domu:szok: ale to tylko w grudniu później będzie lepiej:tak: mój M nie radzi sobie bidulek z chłopakami:-( sam po pracy jest bardzo zmęczony a tu ma na głowie dwójkę maluchów których trzeba nakarmić wykąpać i położyć spać:zawstydzona/y: żal mi go bo widzę że bardzo jest zmęczony:-(
nocki Mikoś przesypia całe, dopiero śniadanie je w ok 7.30:tak: także narzekać nie mogę:-) ząbki na razie dały spokój ciekawe do kiedy:confused:

Miłej nocki

reklama
O Panie!!!!Ale się dzieje.

Dziękujemy za życzonka. 6 miesięcy to jest święto..:-D
Monia gratulki dla Stasia zębacza!!!:-D Soboty też nie mogę się doczekać. Mała zmiana planu. Śpię u kuzyna, bo przyjaciółka ma anginę i nie chcę się od niej zarazić. Ale i tak dotrę na 13ą. No szkoda, że bez dzieci. Ale wiadomo. Olek po chorobie. A Antosia nie chcę ciągnąć dla zasady. Szkoda że nie mogą zostać w Warszawie w sobotę, bo PKiN jest występ flamenco teatru NTF.:-(Ale za to w niedzielę mamay warsztaty śpiewu z M. Navarette i jej zespołem Noche de boleros.:-)
Lorcia zdrówka dla Karola. Olek też chory. Chore dziecko to jest Sajgon.

Ja byłam dzisiaj na kiermaszu świątecznym w szkole Olka. Sprzedawaliśmy ciasta upieczone przez rodziców. Zmęczona jestem. Miałam iść spać ale dostałam od męża nowy telefon. Stary już był taki że obudowa spadała. Idę więc pobawić się . Najbardziej się cieszę z funkcji MP3 bo nie mam odtwarzacza oddzielnego, a teraz mam !!!

Do góry