reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie
Ja dzisiaj mialam noc okropną - po masazu wszystko mnie bolało :angry:a Nadia spała do 8 :-)fakt, że marudziła o 5 ale to moze z 5 minut.
Z m nadal ciszaaaa, atmosfera okropniasta.
Dzisiaj zaczynam porządki:tak:
Magdziarko Wszystkiego Najlepszego dla Antosia!!!
Mata Ty to masz Dobrusie bardzo temperamentną:-)
Daruniu - walcz z fachowcami hehe:-D

reklama
Madziarko najlepszego dla Antosia!!!:-)
Fachowcy byli, naprawili i poszli i kasy nie wzięli ;-):-)
lece do barta bo mi tam krzyczy, że mam wrócic a nie na bb siedziec :-)

Ostatnia edycja:
Magdziarko wszytskiego naj dla Antosia :-)

W czwartek zamówiłam sobie dodatkowy komplet do spania (kołdra itp.) i do tej pory nie doszło, a to kurier :wściekła/y: firma kurierska nie wie co z paczką, sprzedawca mówi, że nie wszystkie paczki zabrał kurier od razu, ale dzisiaj do 17 powinnam dostać juz paczke, a na stronie www dalej nie widać, żeby cokolwiek sie z paczką zmieniło :crazy:

Witajcie!

Magdziarko, nalepsze życzenia dla Antosia!!!
Daruuunia, fajnie że masz juz z głowy fachowców. Jak ja nie znoszę, jak mi się po domu ktos obcy kręci. Na szczeście my mamy to już za sobą. Jeszcze przed ciąza zrobilismy generalny remont i w najbliższym czasie nie planujemy...chyba, ze cos padnie:dry:. Życzę udanego wieczornego wypadu:tak:
no i mała cwaniara z niej, bo w nocy sie wierci i szuka cyca, a ja którąś noc z rzędu podsuwam jej ciągle tego amego co wieczorem dostaje :-p(dopiero nad ranem daje pełnego) i mała chwilę pociamka i śpi, a prawie nic nie leci, czyli chce się przytulic do cycusia (no dobra, do mamusi może też ;-)) a głodna nie jest, więc mam nadzieję, że kiedyś zacznie spać dłużej...
Mata, masz córe przylepkę:-). Wie co dobre...przytulić się do cieplutkiej mamusi i bezpiecznie sobie spać:tak:. Ja przez jakiś czas w nocy próbowałam robić jak ty...przetrzymywać małego z jedzeniem, krócej karmić- myślałam, ze się po woli odzwyczai. Ale efekt był taki, ze sie ciągle budził...co godzinę, półtorej, aż go nie nakarmiłam. Od 3 dni karmię go tak jak się obudzi i na full z dwóch cycy. I teraz budzi się "tylko" 3 razy w nocy, a dziś jedną przerwę miedzy karmieniami zrobił sobie nawet 4 godziny:szok:. Czyli jednak nie chodziło mu o przytulenie, tylko w nocy rzeczywiście jest głodny. Na razie tak musi być...moze cos się zmieni, jak będzie jadł kaszki, mięsko itp.

U nas dziś nareszcie śliczna pogoda, słoneczko świeci. Mroźno troche, ale przynajmniej sucho:tak:. Także jak sie mały obudzi, to śmigamy na spacerek:-)

Miłego dnia.

Co do tych fachowców- to oni jeszcze przed ciążą robili nam generalny remont całego miszkania- ten pan jest znajomym moich teści- dlateo kaski nie wziął- a jest taki rozrywany (bo bardzo dobry) że terminy ma na 2 lata zajęte :szok: ale jak on już coś zacznie robic to zrobi to do końca, pieknie i cudownie i do tego jest bardzo fajny, można z nim pogadac, posmiac się i bart go luuuubi bo tak się cieszył do niego, że sama się zdziwiłam, że do obcego a tak się cieszy ;-)

Już mięsko opanierowałam, jeszcze musze ziemmniaki na frytki obrac i już- jak Bart wstanie to na spacer się wybierzemy :tak:

Wrocilam z miasta kupilam choinke sztuczna biala ozdoby polozylam w przedpokoju i polowe z nich pies mi zjadl:angry:ja to mam szczescie ona nigdy niczego nie pogryzla,niewiem co z nia sie stalo:confused:

reklama
Magdalenkakol wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek dla Kingusi

Głuszku gratuluję ząbka Marysi i ząbka Michasiowi

Zuskus WOW. Gratuluję 5 ząbka Maćkowi

Magdziarko wszystkiego najlepszego dla Antosia z okazji 6 miesięcy

Witajcie
Darunia super, że fachowcy zrobili wszystko dobrze i ekstra że za free
Ja w poniedziałek byłam sobie u fryzjera, po fryzjerze zaszłam jeszcze do kosmetyczki i wyregulowałam sobie brwi. Od razu mi lepiej, czuję się jak kobieta. Wczoraj miałam sajgon w domu, ponieważ w naszym pokoju gdzie śpimy zrobił się grzyb, przy oknie i musiałam użyć specjalnego środka i cały dzień i noc śmierdziało w tym pokoju i musieliśmy przenieść się ze spaniem. Arturowi znowi się coś pomieszało i jak uśnie o 19, to potrafi się budzić ze 4 razy z płaczem, potem usnąć nie może i usypia na noc dopiero około 23:no:
Jakby tego było mało to wkurzył mnie ojciec i jego rodzinka (nie będę na otwartym tutaj pisać).
U mnie w domu masa sprzątania, prania, prasowania, nie mam prezentów pod choinkę. Jakoś brak mi chęci i motywacji do tego wszystkiego.
Dziś byliśmy z Arturem na usg brzuszka i wszystko jest w jak najlepszym porządku: nerki, wątroba itd. Bardzo się cieszę z tego powodu.:-)
Pozdrawiam

Do góry