reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mierzyłam jej temp a poza tym jak wstała to była już ciepła.
Ach ci fachowcy - mam nadzieję że przyjdą szybko do ciebie , zrobią co trzeba i pójdą w cholerę:-)

reklama
Hej mamusie :-)

Darunia oby sprawnie poszlo w łazience :tak:

Kasiu ja stawiam na ząbki :tak: u Dobrusi też przy dolnych nic nie było widać, tylko marudna była i miała podwyższoną temperaturę i jadengo dnia wyszła kreseczka, a następnego juz stukałą :tak: a teraz juz tak długo ma spuchnięte dziąsła, marudzi i ząbków nie widać :dry:

u nas nocka taka sobie... chciałam sie wyspac, położyłam się przed 22 i co? nie mgłam zasnąć, a mała jakby wyczuła, że mama w łóżku bo o 22.45 obudziłą się z płaczem i usnęła dopiero jak ja u siebie na brzuchu kołysałam... potem na szczęście położyłam ją obok i spała :tak:

no i mała cwaniara z niej, bo w nocy sie wierci i szuka cyca, a ja którąś noc z rzędu podsuwam jej ciągle tego amego co wieczorem dostaje :-p(dopiero nad ranem daje pełnego) i mała chwilę pociamka i śpi, a prawie nic nie leci, czyli chce się przytulic do cycusia (no dobra, do mamusi może też ;-)) a głodna nie jest, więc mam nadzieję, że kiedyś zacznie spać dłużej...

Dzięki Kochana! A fachowców dalej brak, a mieli byc o 8 :crazy:
Mam nadzieje, że Ola nie załapała jakiegoś choróbska,a ta podwyższona temp. nie mam pojecia skąd u niej skoro szaleje w łóżeczku, a może tak szaleje, że aż się zgrzała ;-)

Darunia pół godziny do żadne spóźnienie ;-) znając fachowcóf, to jak do 10 sie pojawią to będzie dobrze (mam nadzieję, że się mylę ;-):tak:)

Darunia pół godziny do żadne spóźnienie ;-) znając fachowcóf, to jak do 10 sie pojawią to będzie dobrze (mam nadzieję, że się mylę ;-):tak:)
:szok::szok::szok: Mata :szok::szok::szok:
Może zaraz się pojawią na horyzoncie, ale z jednej strony to się cieszę, że jeszcze ich nie ma bo Bart spi, a tak jak zacznął się tłuc w łazience to go obudzą :baffled: a i tak mam już kupione wszystko na obiad, a za oknem mróz- także nie spieszy się nam z wychodzeniem z domu bo zzzzimno :tak: także maja czas do 9-tej pozniej zaczne się denerwowac ;-)

A dzisiaj na wieczór wychodze do znajomej :-) cieszę, się bo Ł powiedział idz w końcu do koleżanki, pogadac, a on się zajmie Bartem :-)

Mata z tej Dobrusi to niezła cwaniara, ciekawe po kim??? ;-):-)

Mata a może spróbuj wieczorkiem wymasować Dobrusię - podobno dzieci wymasowane są zrelaksowane i lepiej śpią w nocy - szczególne ze jak pisałaś potrzebuje twojej bliskości ( trochę nie ten wątek ale co tam )

Magdziarko ,buziaczki dla Antosia z okazji 6mcy:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja dzisiaj pospalam mama wzielam mala na troche rano,
teraz juz sie szykuje i ide na miasto mam zostaje z Marysia,jakies glupoty snily mi sie cala noc i teraz mam jeszcze pelna glowe roznych mysli,ehhh

Ostatnia edycja:
Witam kochane kobietlki Wy tu dzisiaj ofachowcach piszecie a poiwedzcie mi co to sa nawietrzaki/. U nas od jutra maja je montowwac. mam nadziejej ze mi sajgonu nie zrobia bo ja juz mam wmiare posprzatane na swieta. Na raze na korytarzu nam drzwi montuja obok moich i nie dosc ze na korytarzu zajgon to i u mnie w przepokoju tez. Tez nie wiedzieli kiedy zbrac sie za rto. Teraz prze switami.

Witam kochane kobietlki Wy tu dzisiaj ofachowcach piszecie a poiwedzcie mi co to sa nawietrzaki/. U nas od jutra maja je montowwac. mam nadziejej ze mi sajgonu nie zrobia bo ja juz mam wmiare posprzatane na swieta. Na raze na korytarzu nam drzwi montuja obok moich i nie dosc ze na korytarzu zajgon to i u mnie w przepokoju tez. Tez nie wiedzieli kiedy zbrac sie za rto. Teraz prze switami.

zobacz tu
DARCO to wersja pesymistyczna ;-)
a tu bardziej optymistycznie
Wentylacja, klimatyzacja
jeśli to będą nawietrzaki (inaczej nawiewniki) do okna, to luzik, a jak do ściany to współczuję :baffled:

reklama
Mojej Oli dałam cyca o 8 mimo że zawsze jje o 10 tej ale pić pewnie jej się chciało z tej temperatury i teraz też zasnęła wcześniej a ja juz odkurzyłam zanim zasnęła i już albo dopiero po kąpieli.
Mam nadzieję że ci Magdalenkakol nie narobią bajzlu na święta.
Magda gratulacje dla Antosia .
Czeka mnie prasowanie więc siadłam do bb ale i tak mnie to czeka więc się chyba zaraz za tą stertę zabiorę

Do góry