reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mikołaje Wszystkiego Najlepszego!!!

Tyle sie napisałam i mi sie wszystko skasowało :angry:
Nadia dzisiaj cały czas spi, je i spi. Teraz też zasnęła a ja ogarniam po obiedzie.

Agusia wszystkiego dobrego dla Kubusia z okazji pół roczku !!!
ale ten czas leci... dzieci nam rosną i my się starzejemy :baffled:( :oo:)

Właśnie chciałam to powiedzieć, a jeszcze niedawno razem przeżywałyśmy chwile kiedy dowiedziałyśmy się, że zostaniemy mamami, potem łzy szczęścia podczas porodów, teraz pierwsze ząbki, potem kroczki, a następnie pierwsze miłości..... :szok: qurczę a potem dowiemy się, że zostaniemy babciami - hihi :-D

Agusia 100 lat dla synka!!!!

Magdziarko chętnie bym się wybrała z Bartem :-D

W końcu ja posadziłam moje szanowne cztery litery, tak się narobiłam, że aż mi gorąco!!!!!!!! A w domu aż lśni :szok::rofl2:
Ł z Bartem jeszcze nie wrócili także mam chwilę dla siebie :tak:

Ja jestem ... moja Nadula juz po kąpieli leży w łożeczku:rolleyes:

Aniknulka :-D ale z tą babcią to już ,,przegłas,, hahaha :szok:

Daruniu no to gratuluje, że dzisiaj tak efektywnie wykorzystałas nieobecność swoich mężczyzn :blink::rofl2:

Witajcie! ja też dziś robiłam generalne porządki:tak:. M zajął się małym a ja latałam po całym mieszkaniu jak mały motorek:-D. M się przekonał, że to nie tak łatwo cały dzień się dzieckiem zajmować:tak:. Szczegolnie,że Krzyś odpuścił sobie dziś pierwszą drzemkę i poszedł spać dopiero o 13...jak zwykle tylko na 40 min. No ale ja też padam z nóg.
Mały już śpi. M pojechał zrobić większe zakupy "jedzeniowe". Ja mogę odpocząć.

Agusia, nejlepsze życzenia dla malucha na pół roczku!!! I oczywiście 100 lat Mikołajom:tak:.

Agusia gratulki dla synka 6-miesieczniaka :-)
najlepsze zyczenia dla Mikolajow:-)
zazdroszcze Wam dziewczyny rodzicow tesciow w poblizu...ja niestety nie mam malego z kim zostawic :-(
rowniez dzisiaj wlaczylo mi sie "sprzatanie" m zajal sie malym...ale maly dzis strasznie marudny i placzliwy gryzie wszystko co mu wejdzie w raczki..nie wiem czy jakis nowy zebul wyjdzie czy te stare go mecza :-(
zycze milego wieczoru :-) ja wlasnie popijam winko:-D

Właśnie zapomniałabym złożyć serdeczne życzenia Mikołajom dużo zdrowia i rośnijcie chłopaki ku uciesze rodziców :-D
A ja jestem po prysznicu i godzinnej maseczce Waxem :tak: zobaczymy czy jest tak rewelacyjna jak piszą (strasznie wypadają mi włosy normalnie garściami :szok::-:)szok: i jedyne co mnie ratuje to maseczki bo tabletek przecież nie można :no:)
Dziewczyny czy wasze dzieciaczki też się tak pocą przy karmieniu bo mój to jest zawsze mokry :(

reklama
Aniknulka mnie też w pewnym momencie bardzo wypadały włosy, mąż kazal mi nosic chustę na głowie:-D bo w całym domu były moje kudełki - musi się organizm zregenerować i samo to minie, a maseczki nie zaszkodzą... tez mam ten Wax ale częsciej mój mąż go używa hahaha:happy:
Moja Nadia poci się przy karmieniu a zwłaszcza w nocy...

Do góry