reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej!
Ja już wróciłam do domu, własnie robie lasagne, Ł z Bartem u teściów, ja troszkę dzisiaj przyleniuchowałam na basenie bo popływałam tylko 20 razy całą długosc basenu i leżałam w jacuzzi- tak mi nic się nie chciało ;-)

Też zabieram się za W I E L K I E porządki- nie ma facetów to spokój, cisza i mogę robic :tak:

reklama
Hej!
Ja już wróciłam do domu, własnie robie lasagne, Ł z Bartem u teściów, ja troszkę dzisiaj przyleniuchowałam na basenie bo popływałam tylko 20 razy całą długosc basenu i leżałam w jacuzzi- tak mi nic się nie chciało ;-)

Też zabieram się za W I E L K I E porządki- nie ma facetów to spokój, cisza i mogę robic :tak:
Kuchnia błyszczy. Okno umyte. Szafki, okap płytki. Wszystko.Muszę kupic tylko taki plastik do ociekarki, bo zaszedł kamieniem i nic go nie rusza.Rozwieszam pranie , odkurzam i za chwile wrócą chłopcy. A potem idę z Olkiem na Pioruna do kina!

mam pytanie..czy Wasze dzieciaczki jak przekrecaja sie z pleckow na brzuch to robia to w obie strony (tzn przez lewe i prawe ramie) ? bo moj maluch tylko przez prawe ramie, chyba mu tak wygodnie ale nie wiem czy to prawidlowe:-(

Moj Macius najpierw przekrecal sie przez jedno ramie teraz przez obydwa:tak:

A ja sprzątam kuchnię już tak świątecznie!!

A ja nie sprzatam bo zaraz po swietach maja przywiezc nowe meble

Kurcze przez ta afere na nk to pozmienialyscie avatary i zadnej poznac nie mozna:-D

Ja narazie obiad skończyłam- wystarczy włączyc piekarnik :tak:

Zabieram się już za sprzątanie, ale oczywiście musiałam na bb zaglądnąc ;-)

Ja też wszystkim naszym Mikołają życzę wszystkiego naj!!!

Magdziarko proszę o relacje z tego filmu :tak:

Kasaiu a odpoczywaj!!! A co!!!! :-D

Miłego popołudnia!

Witajcie!!!!

U mnie dom wariatów chlopcy jeżdża autami a krzyku przy tym:szok: Kuba śpi a ja na BB na chwilkę.
Życzenia imieninowe naszym Mikołajkom składam:tak::-)
Kubulo kończy dzisiaj pół roku ale tan czas zapyla:szok:
Ja już mam porobione porządki świąteczne korzystałam z tego jak M nie bylo.
A ponieważ od rana u nas iskrzy to nie robię nic na znak protestu. Mieszkanie wygląda jakby przeszło tornado.

Magdziarko proszę o relacje z tego filmu :tak:

!
Ni ema sprawy jak pójdziemy, bo własnie dzwoniłam d m co nie wracają. A moje kochanie się zapomniało. Ja ostatnio uwielbiam chodzić na filmy 3d. I właśnie tutaj można na Pioruna wybrać czy oglądać normalnie czy w 3d. Myslę że będzie to fajna bajka. A Ty daruunia chcesz iść z Bartusiem?:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Agusia wszystkiego Naj dla synka z okazji 6 m-cy :-D
Magdziarko podziwiam pracusia :tak:
Ja nie sprzątałam bo cały czas w kuchni ale miałam tyle zmywania no i te gołąbki pochłonęły mnie całkowicie. :-)

Do góry