reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A mi się śniło że urodziłam 4 - raczki :szok:
Największym problemem we śnie nie była kasa ani małe mieszkanie tylko nadanie dzieciom imion:-D:-D:-D
Co za sny :baffled:

ale mnie rozsmieszylas tym snem... jak dla mnie tez przerazający,

dzień dobry!!!
U nas nocka super, Bart zasnął koło 21-wszej a wstał przed 8 ;-)

bosze ale masz super... kurcze ale ci zazdroszcze

Aniknulka mój Piotruś też się tak budzi w nocy. Dziś wyjątkowo pierwsza przerwa była 2 godziny a nie 3 lub 3 z hakiem jak to zwykle bywa. Pobudki 22:15, 23: 45 :szok: 2, 4:15 i pobudka o 5 40.

Tak to jest gdy dziecko na piersi, wszystko ma swoje wady i zalety. Jakbyśmy przeszły na butelke pewnie dłużej by spały.
no nie powiedziałabym :-D:-D:-D

My tez mamy dwa zabki - pisłam na zamknietym - zaraz skopiuje liste i sie dopiszemy, a Michas jeden z młodszych, ale Marysia tez tak szybko miała zabki na 5,5 miesiaca a Michac tydzien wczesnije, tez sie tydzien wczesnije nauczyl przekrecac na brzuszek i tez wcczesnije od niej zaczal wcinac nogi, mam nadzieje ze chodzienia to nie bedzie dotyczyło bo bym zwariowała chyba....
Ja nie wiem co sie dzieje z tym moim synkiem, zeby juz widac a on jeszcze sie budzi w nocy, na szczecie od 3 dni wstaje maz ale juz od dzis moja kolej... Chociaz wczoraj pobił rekrod bo zjadl 220 na kolacje, a potem nie bardzo chcial jesc w nocy (o 24 80 ml. o 5 zjadł 80 ml i rano 100 ml o 9) chyba czas na odzwyczajanie go od tego karmienia o 5, do tego ladnie mi spi do 24 a potem co 2 godziny sie wybudza (2,4,6 i o 8 wstaje) - czasem sie wybudza raz i je ale teraz jak słzy zeby to był jakis sajgon, dopiero panadol w czopach pomagal, ale Marysia tez ciezko znosila zeby. Wiem ze Michal w porownaniu z Marysia to anioł ale jak człowiek ma dobrze to by sie rozpasal jeszcze bardziej. W sumie powtarzam sobie caly czas jego zalety - sam zasypia, nie placze, sam sie bawi, jest pogodny, jest spokojny, ladnie je ale te nocki..... chyba przewyzszaja wszystkie jego zalety..... Kurde mam nadzieje ze jak te zeby mu dadza spokój to juz bedzie ładnie spal... chociaz widze ze górne jedynki tez spuchniete ale dziąsla a tak gdzie ma sie pojawic zab jeszcze nie widac tych przezroczstych kreseczek wiec sporo czasu przed nami jesli chodzi o górne jedynki.....

reklama
Hej:-) A ja obiadek wsawiłam wlaśnie się pichci, Kuba poszedł spać, Kacper ogląda bajkę, M śpi a ja kawka i na BB. Nocka ok. Jedna pobudka o 4 na picie a potem o 7 na mleczko.
Pogoda kiepskawa, nie wiem czy pójdziemy na spacerek bo obawiam się, że zacznie padać:-(. no nic zobaczymy co będzie później

Witam, witam i o samopoczucie pytam :rofl2:

U nas nocka spokojna, Nadia na chwilkę obudziła sie przed 5, dałam piciu i spala do 7.
Uciekam do wanny, szykujemy sie i wychodzimy dzisiaj z domku.

Miłej Niedzieli Mamuśki i małe kochane Słoneczka!!!

Hej dziewczyny!
My już o śniadanku i kawce :tak: wypisałam kartki świąteczne , obiad mam na cał tydzień (hihi - 2 gary gołąbków - ale zamrożę) poza tym przyjeżdża na obiad mój brat więc muszę trochę ogarnąć bo wszędzie walają się zabawki i wyprane ciuchy do złożenia i prasowania :baffled: my na spacer nie idziemy bo u nas też kiepska pogoda. Teraz odpoczywam ale za godzinkę muszę się zabrać za to prasowanie :baffled:
Jeszcze raz dziękujemy za życzenia :-D
Miłego dnia cioteczki :-)

hej kobitki!
U mnie noc dość krótka ;-) ale nie z powodu Zuzi. Musze pochwalić mojego M. Wczoraj wieczorem zaraz jak tylko wykąpałam mała M zajął się nią i kazał mi iść i wyszykować się jakoś wystrzałowo i seksi i zakazał zagladania do niego i małej. Okazało się że zaplanował ze swoją siostrą wyjście. Tzn on został z małą w domu a ja ze szwagierką i koleżankami poszłyśmy się zabawić i potańczyć.Zanim wyszłam mała już spała M zakazał mi pisania jakichkolwiek smsów tylko kazał się bawić. Już dawno tak się nie wyluzowałam. Mój św Mikołaj w tym roku poprostu wiedział jak mnie uszczęśliwić.

Za to mamy problem z Zuia i mlekiem , nie chce jeść wogóle mleka:-( ani kaszy ani nic mlecznego, poprostu coś strasznego się dzieje jak chce dać jej butle. Muszę skonsultować się z lekarzem. Zjada po wielkiej walce ze mną 3 x na dobe 150ml mleka. Ale to bez płaczu i histerii się odbyć nie może.

Ula ale Ci zazdroszczę tego wyjścia!!! I tego, że Twoj mąż wie jak Cię uszczęsliwic :tak: super~!
Mam nadzieję, że Zuzia zacznie ładnie jesc!!!

Za to mamy problem z Zuia i mlekiem , nie chce jeść wogóle mleka:-( ani kaszy ani nic mlecznego, poprostu coś strasznego się dzieje jak chce dać jej butle. Muszę skonsultować się z lekarzem. Zjada po wielkiej walce ze mną 3 x na dobe 150ml mleka. Ale to bez płaczu i histerii się odbyć nie może.
To jak u nas. Butelka jest bleeeeeeeeeee. a

reklama
Do góry