reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Daruunia wybacz ale mi się zięć przypomniał i go wpisałam :-D:-D:-D
Moja Ola też tak dzisiaj usiadła z pół leżącej pozycji ale myślę że to bardziej chodzi o siadanie takie z leżenia bo przecież dziecku łatwiej jest usiąść z pół leżącej pozycji.
Amy z M zrobiliśmy sobie jabłka w cieście francuskim

Ząbków brak:
Staś
Paulinka
Ola
Nadia
Kubuś
Krzyś
Zuzia
Wojtuś
Jasio
Antoś

1 ząbek:
Dominik

2 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Dobrusia
Bartuś
Lenka

3 ząbki:

4 ząbki:
Maciuś

Może ktoś by się wreszcie zdecydował na trzeci ząbek? Tak głupio to wygląda, że jedna grupa jest pusta ;-)

Daruunia wybacz ale mi się zięć przypomniał i go wpisałam :-D:-D:-D
Moja Ola też tak dzisiaj usiadła z pół leżącej pozycji ale myślę że to bardziej chodzi o siadanie takie z leżenia bo przecież dziecku łatwiej jest usiąść z pół leżącej pozycji.
Amy z M zrobiliśmy sobie jabłka w cieście francuskim

a jak tak to ok w końcu swatami będziemy :-D:-D:-D

I proszę o przepis na te jabłuszka :tak:

Agacina masz rację z tymi 3 ząbkami ;-)

Ja uciekam do wyrka, bedziemy z Ł oglądac film na dwójce jakiś ;-) śpijcie dobrze cioteczki kochane!

Dobry wieczór :-)

Azile gratuluję ząbeczka. Życzę zdrówka dla Twoich pociech
Lilianko z Nadii to kawał kobitki
Julia gratulacje z okazji 6 miesięcy dla Filipka. Gratulacje nagrody allegrowej.
Agacinko gratuluję Lence ząbeczków
Aniknulka gratulacje dla Jasia z okazji 6 miesięcy

Ząbków brak:
Staś
Paulinka
Ola
Nadia
Kubuś
Krzyś
Zuzia
Wojtuś
Jasio
Antoś
Arturek

1 ząbek:
Dominik

2 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Dobrusia
Bartuś
Lenka

3 ząbki:

4 ząbki:
Maciuś

Ząbków brak:

Staś
Paulinka
Ola
Nadia
Kubuś
Krzyś
Zuzia
Wojtuś
Jasio
Antoś
Arturek
Marysia

1 ząbek:
Dominik

2 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Dobrusia
Bartuś
Lenka

3 ząbki:

4 ząbki:
Maciuś

Dzień dobry!

Widzę że najwięcej bezzebnych dzieciaczków jest ;-) mam nadzieję że ząbki wyjdą bezboleśnie!!!

U nas nocka w miare ok, Bart przebudzał się kilka razy, albo mu smoczek wypadł, alebo przekręcił się z pozycju pionowej-poziomo :rofl2: teraz ucina sobie drzemkę razem z tatą a ja jak to zazwyczaj bywa z kawką na bb ;-)

Hej hej
U nas nocka w miare ok, Nadia zasnęła przed 20 wczoraj, obudzila sie na picie o 1 i o 4 i spała do 7 , a więc nie była ta noc taka najgorsza.
Teraz zasnęła a ja biorę sie za prasowanko ...:happy2:

reklama
Ząbków brak:

Staś
Paulinka
Ola
Nadia
Kubuś
Krzyś
Zuzia
Wojtuś
Jasio
Antoś
Arturek
Marysia

1 ząbek:
Dominik

2 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Dobrusia
Bartuś
Lenka
Brunko

3 ząbki:

4 ząbki:
Maciuś

witam :) u nas nocka srednia...jedzonko o 23 i 2:30 ale pobudka o 5 i koniec spania :szok: dobrze ze m przyszedl z pracy o 7ej i zajal sie malym to jeszcze przespalam sie godzinke :tak:
Aniknulka gratulacje dla Jasia :-)
gratuluje rowniez nowych zabkow :-)
mam pytanie..czy Wasze dzieciaczki jak przekrecaja sie z pleckow na brzuch to robia to w obie strony (tzn przez lewe i prawe ramie) ? bo moj maluch tylko przez prawe ramie, chyba mu tak wygodnie ale nie wiem czy to prawidlowe:-(

Do góry