reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ząbków brak:
Staś
Paulinka
Ola
Nadia
Kubuś

1 ząbek
:
Domink

2 ząbki
:
Mikołaj lorciowy;-)
Dobrusia

3 ząbki
:

4 ząbki
:
Maciuś

Kubike nie robiliśmy prezentu na mikołaja bo podobnie jak u Lilianki co chwilę ma coś nowego. Kacprowi kupiliśmy tor z autami i ma jeszcze coś od chrzestnej ale zapakowane a obiecaliśmy że damy dopiero w mikołajki więc nawet nie wiemy co to takiego.

Magdziarko życze udanego wieczoru. Super mieć taką teściową:tak::-)
My niestety musimy radzić sobie sami bo nawet jak teściowa czy moja mama przyjedzie do nas czy my do nich to i tak nie są chętne do zostania. A potem się dziwią, że na chwilkę nie chcę zostawić dzieci. Nuie jestem poprostu do tego przyzwyczajona. Nawet jak chcemy si,ę wieczoram spotkać z przyjaciółmi to wychodzimy osobno bo zawsze jedno z nas musi zostać z dziećmi.

Agacinko super, że Lence tak szybciutko wyszły ząbki i nie dała Ci przy tym w kość. nie chciałabym zapeszyć, ale zdaje się, że Lenka to najgrzeczniejsze dzieciątko wśród czerwcowych maluszków

Azile duzo dużo zdrówka dla dzieciaczków:tak:

Ząbków brak:
Staś
Paulinka
Ola
Nadia
Kubuś
Krzyś

1 ząbek:
Domink

2 ząbki:
Mikołaj lorciowy;-)
Dobrusia

3 ząbki:

4 ząbki:
Maciuś

Ulu trzeba samemu się dopisywać:-)
ale ja juz to za ciebie zrobie
Ząbków brak:
Staś
Paulinka
Ola
Nadia
Kubuś
Krzyś
Zuzia

1 ząbek:
Domink

2 ząbki:
Mikołaj lorciowy;-)
Dobrusia

3 ząbki:

4 ząbki:
Maciuś

Ząbków brak:
Staś
Paulinka
Ola
Jasio

1 ząbek:

2 ząbki
:
Mikołaj lorciowy;-)

3 ząbki
:

4 ząbki
:
Maciuś

Hej!
Ja już po sprzątaniu :tak: ale jutro mam jeszcze trochę do dokończenia. Straszne rzeczy z NK :no::wściekła/y::no: w głowie się nie mieści :no::wściekła/y::no:
a mój mały kończy dziś 6 miesięcy :-D jupii

reklama
Do góry