J
Jola244
Gość
u mnie też były zielone i maziste i bardzo fujjjj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daruuunia, nie wiem gdzie pracujesz i w jakim charakterze. Pewnie wiesz o przepisie mówiącym, że matka małego dziecka do 4 roku życia ma prawo odmówić pracy w ramach nadgodzin oraz poza właściwym miejscem pracy "Do czasu ukończenia przez dziecko 4 roku życia, pracodawca nie może bez zgody pracownika zatrudnić go w godzinach nadliczbowych, w porze nocnej, czy też delegować poza stałe miejsce pracy.Kasaiu 10 godzin to bardzo dużo, jak ja wrócę do pracy (narazie planuje po wakacjach) to też na 8 plus dojazd 2 godz. i czasem praca 12 godzin, a że to służba to patrzac na mojego Ł 8 godzin to by było super jakby wracał planowo- nieraz wrócił do domu po 20-stu godzinach i tego właśnie się boję, jak wrócę do pracy to nie bedzie zmiłuj