reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruunia ja też dzisiaj myślałam o Głuszku.
Dziewczynki u nas jest piękna pogoda i świeci słoneczko , chyba się wybiorę na spacerek.

reklama
daruuunia3 pisze:
Magdlaenkakol mam nadzijeję, że pogoda się u Was poprawiła i poszliście na spacerek! :tak:
tak poszlismy Bylo cudnie jak wychodzilismy Jak wracalismy niestety byl juz wiaterek a teraz juz niebo zachmurzone
Anikinulka mam nadzieje ze szybko malemu przejdzie.
Moj Wojtek w dzien tez zasypia w wozku wieoczerem za to po kapieli jedzeniu odkladam go do lozeczka i tam zasypia bez problemu.

U nas też ładna pogoda- nawet słońce świeci :tak:, ale nie mam kiedy wybrac się na spacer- cały czas sprzątam :baffled: jakąś taką wenę dostałam na sprzątanie i chce ja jak najbardziej wykorzystac!!!! Zaraz bede miała obiad i Ł wyśle na spacer z Bartem- niech pooddychają chłopaki powietrzem ;-)

Ja bym na zakupy się wybrała- takie domowe, ale nie mam karty do bankomatu, bo musiałam zmienic, a pieniądze u mnie i u Ł na koncie a w portfelu 20 zł :baffled:

Oj , dziewczynki , powolutku widzę że mamusie wracają do pracy - mnie to czeka za 2 tygodnie ale ja to już idę na 8 godzin plus 2 godziny na dojazd czyli w sumie 10 :szok:

A ja własnie zaczynam wychowawczy urlop. Dostałam ostatnią( część) wypłatę. Całe 500 zł

Daruunia ja też dzisiaj myślałam o Głuszku.
Dziewczynki u nas jest piękna pogoda i świeci słoneczko , chyba się wybiorę na spacerek.

My byliśy od 12ej do teraz całe 5 godzin!!!

witam:tak:

My tez zaliczyłysmy juz dzis spacerek, słonce swieci ale wiatr okropnie wieje..., ale co tam,wazne ze ciepło:tak:
Teraz robie obiadek, bo P. zaraz wroci z pracy i tata zaraz wpadnie na chwile:tak:
Mała dalej ładnie mi w nocy spi po kaszce:tak: dzis tylko 1 pobudka na cycy o 4:tak:
Poza tym ucho mnie boli i chyba bez laryngologa sie nie obejdzie:zawstydzona/y: zawsze miałam problemy z uszami, ale myslałam, ze juz mi to minęło, a tu prosze... ale łudze sie, ze przejdzie samo:tak:
Miłego popołudnia!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Darunia podziwiam Twoją wenę do sprzątania ja tylko pozmywałam i przygotowałam sałatkę na obiad. Rozmrażam mięsko potem jeszcze ziemniaczki i będzie ok. :tak: Przez te przeziębienie nic mi się nie chce :no:
Asiowo mam nadzieję, że z uchem będzie wszystko w porządku :tak: poza tym może staraj się zakładać opaski na uszy lub czapkę (musi być ciepło)

Zdrówka dla chorujących:-):tak:

Sorki,że nie napiszę do każdej osobno ale mam w domu niezły sajgon małemu te ząbki idą wgórę i płacze non stop daje mu paracetamol w czopku ale po 4h już znowu płacze więc nie wiem czy tak mogę mu podawać często, jutro idę do szczepienia więc będzie jeszcze gorzej:no:

Dziewczyny ja się też ostatnio za często nie udzielam, wybaczcie ale najpierw muszę sobie jakoś wszystko poukładać bo na nic nie mam czasu.

Czy po nutramigenie mogą być zielone maziste kupki Krzyś brał isomil więc nie wiem jak to jest przy nutra!

Darunia zazdroszcze Ci tej porzatkowej weny,masz racje niech sie chlopaki dotlenia:tak:
Kasiu na 10godzin:szok:ale mam nadzieje,ze czerpiesz radosc z pracy to i dojazdy nie takie meczace;-)
Aniknulko kochana,ale ja Ci wspolczuje tej choroby ile cie juz czasu trzyma postaraj sie wiecej odpoczywac i wracaj szybciutko do zdrowia:-)
Magdziarko tyle godzin na spacerze to tak jak ja ladnie polatalysmy,tylko Ty masz jeszcze te swoje zajecia,na wiosne bedziesz miala super kondycje,a w lato!!!!!!bedziemy juz zupelmnie wszystkie inaczej wygladaly,laski nie z tej ziemi!:-D
Asiowo jak ja sie ciesze,ze juz sie wysypiasz,kaszka gora!!!!!!:-D
Julia bardzo wspolczuje zabki i szczepienie zycze duzo sily:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry