reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mi się marzy drugi brzdąc tak gdzieś za 2-3 lata. Trzeci? Hmm, za jakieś 10-15. Mam dopiero 22 lata, więc mogę sobie pomarzyć i po planować, a czas pokarze
Julia!
Czerwcowa mama'08
U mnie minęło 6 lat i dopiero tamtego lata zdecydowałam,że jednak chce drugiego dziecka ale było to związane z alergią i astmą mojej córeczki bo ona od kiedy skończyła trzy miesiące to przy każdym małym przeziębieniu dusiła się w nocy aż przykro,teraz jest troche lepiej.
mata-kow
Ja na początku nastawiałam sie, żeby to był chłopak (wiadomo, faceci w życiu mają lepiej, nie muszą np. rodzić;-)). A tak na poważnie to nie wiem czemu tak myślałam Teraz mi juz wszystko jedno, kto tam u mnie mieszka, byle by zdrowe było. Dalej też zastanawiam się czy pytać sie o płeć, czy zostawić sobie tą informację na dzień porodu i już sama nie wiem co robić :-( 28 idę na kontrolę, będzie to skończony już 18 tydzień, więc pewnie będzie już można podejrzeć, a ja dalej nie wiem czy chcę
mata-kow
lorcia sliczny brzusio! Ja mam podobny, a zdjęcie zrobię w poniedziałek, jak zacznę 19 tc ;-)
Jak rodziłam pierwsze dziecko nie znałam płci - nie chciałam . Miałam taką obojnaczą wyprawkę i pasowało. Teraz chciałam wiedziec - tak z ciekawości. Pewnie że to wszystko jedno bo i tak kochamy a rzeczywiście mata (marta?) ma rację że zdrowie to podstawa.
reklama
mata-kow
mata Marta;-)
Podziel się: