reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszku, nie kracz z tym 44 tygodniem :-p

Asiu, Azile, może Wasze maluszki rozpoznają, że ktoś nowy się zbliżył i zachowują czujność. ;-):-D

A mój szkrab chyba sobie dziś robi trampolinę z mojego pęcherza... :baffled:

reklama
No i mam - wystarczyła jedna cytologia u lekarza, a już mi Dzieciątko obudził :tak: a tak się martwiłam. Na razie to rzadkie, raczej wieczorne drobne ruchy, ale cieszę się, że dało o sobie znać....uff - uspokoiłam się...czekam na porządnego kopniaka od Maluszka.:-p

Hihiii, ja to jestem niezła. Teraz kojarzę te skurcze z ciąży z Wojciaszkiem, a wtedy nie miałam pojęcia o co chodzi, ale zakładałam, ze macica się przygotowuje do porodu. W sumie się zgadza.:-)

Jak super !:-D..A ja dowiem się pewnie dopiero ok. 20 lutego, bo tak zaplanowali mi usg, podświadomie czuję, że chłopczyk, ale się okaże - najważniejsze, żeby zdrowe Maleństwo było :-)

reklama
Julia! Ja tak za bardzo nie wierzę w to co mówią te stare położne, ale swoją drogą to... jestem ciekawa czy się to sprawdzi:szok:. Twój mąż wtedy będzie w delegacji a mój ciągle jest w innym mieście(175km ode mnie) i przyjezdza tylko na weekendy:-:)-:)-( i to w ogóle taka mecząca i stresująca sytuacja, boje się, że może go nie być przy mnie w najważniejszym momencie:-(

Do góry