reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Chce kolejnego dzidziusia, ale jeszcze nie teraz...
Mysle, ze tak za rok - 2 lata bedzie juz dobry czas:tak:
Narazie nadzwyczajnie nie stać nas na 2 dzidziusia... i ja jakos nie jestem psychicznie na to gotowa. Z 1 malenstwem czasem sobie nie radze, a co dopiero 2:szok:

reklama
Ja w pierwszej ciąży to już się nie mogłam doczekać kiedy pójdę już do pracy a teraz kompletnie nie mam na to ochoty i w ogóle myślę, że jakoś dojrzalej przeżywam to wszystko i nie wiem ja ja sobie poradzę z powrotem do pracy, jak przeżyję to rozstanie. Muszę się ostro pilnować żeby Wera nie miała pretensji że się bardziej zajmuję Olą , nie wiem, może to dlatego że Wera była bardziej rozplanowana i długo spała i przy niej buło bardziej rutynowo

Zuzkus gratuluję kolejnego ząbka :-D ale expresik u Ciebie
Maajka ale byłaby niespodzianka :tak:
My byliśmy z Jasiem u ortopedy i neurologa. Bioderka ok a naurologicznie prawie ok mamy duuużo ćwiczyć i rozluźniać Jasia bo jest za bardzo spięty. Poza tym w W-wie straszne korki.
Kasiau życze zdrówka Weronice. A tak na marginesie byłam dziś w Błękitnym w Amadeo i zostawiłąm tam zakupy :szok::wściekła/y::szok: gdzie ja mam głowę potem byłam jeszcze w triumfie kupowałam stanik i nawet nie spostrzegłam, że ich nie mam dopiero o 20 zorientowałam się w domu, że brakuje mi jednej torby :wściekła/y::szok::wściekła/y: muszę jutro jechać i liczyc na uczciwość sprzedawczyń :tak: Kurcze ale jestem zła na siebie gdzie ja mam głowę :-D to wszystko przez tych lekarzy , korki i mojego m bo został z małym a ja głupia tak sie spieszyłam a ten jeszcze wydzwaniał jak przymierzałam biustonosz no mówię Wam jakieś fatum dzisiaj :wściekła/y::no::wściekła/y:

Aniknulka mam nadzieję ,że sklep "uczciwy" i oda ci torbę z zakupami.
Ja też często tracę głowę - hit nad hitami to że przegapiłam egzamin na prawko bo byłam przekonana że będzie w poniedziałek a był w piątek a w ogóle to na razie olałam te prawko bo jakoś głowy do tego nie mam a myślałam że będzie łatwiej jak urodzę a teraz szkoda mi zostawiać Oli
Aniknulka znalazłam numer telefonu do tego sklepu , może lepiej osobiście , sama nie wiem ale jak nie będziesz mogła jechać
Amadeo" Sklep Paweł Antosiewicz‎ - więcej informacji »Józefa Piłsudskiego 31, Legionowo - 22 774 34 10‎

Ostatnia edycja:
Kasiau oby mi się udało , żeby tylko były tak uczciwe jak Twoje panie z Apteki :tak: i tak pewnie dziś nie prześpię nocy z tych emocji :wściekła/y: a prawko jeszcze zdasz :tak: zobaczysz :tak: w każdym razie mamuśki BB są z Tobą a ja na czele :-):-D:-)

Kasiu, ja mam dokładnie tak samo z tym powrotem do pracy. Jak siedziałam z Wojtkiem na macierzyńskim, to już mi się w domu nudziło. Szkoda mi było go zostawiać, ale praca mnie ciągnęła.
Teraz już mi się tak nie spieszy. Owszem, jak poszłam do pracy, do znajomych, zobaczyć co i jak, to aż mi było szkoda, że oni tam razem, a ja w domu. Ale jak tylko wróciłam do domu, to miło mi było, że mogę być z dziecmi.
No i dlatego biorę jeszcze dużą część urlopu wypoczynkowego, żeby jeszcze w domku posiedzieć. A do pracy wracam jakoś na koniec listopada i na pół etatu. Mam nadzieję, że uda się to zgrać finansowo. Ale juz się cieszę, że będę miała dla dzieci sporo czasu.

Kasiau już się umówiłam z moim wujkiem (bo rodzice nie będą mogli mnie podwieźć a m w pracy) sklep jest chyba od 10.
Ja na razie biorę wychowawczy do czerwca potem zobaczymy :tak:

Aniu spokojnie na pewno odzyskasz wszystko :tak::tak::tak::tak:
Ale co do tego fatum to się zgodzę mój M zgubił dziś portfel a w nim były wszystkie karty kredytowe z pinami :zawstydzona/y: takiego mam rozgarniętego męża i trochę pieniędzy , dokumenty i prawo jazdy ale dzieki Bogu znalazł jakiś uczciwy facet i przywiózł do domu nic nie zginęło nawet grosik więc jeszcze istnieją na tym świecie uczciwi ludzie ;-)

Jolu widzę, że nie tylko mamy sa zakręcone :tak: ale cieszę się, że Twój m odzyskał tak ważne rzeczy :tak: mam nadzieję że i mi trafi się taka uczciwa osoba i jutro pochwalę się Wam moimi zakupami :tak: zmykam i idę odreagować przy Karmi ;-) i Samych Swoich - leca na dwójce :tak:

reklama
Hej Madziu dzwoniłam tak bo chciałem się ciebie poradzić ale już wszystko ok a chodziło mi o to czy dajesz Anotsiowi soki GERBERA chodzi mi dokładnie o jabłkowy

Do góry