reklama
odnośnie dzieci więcej nie przewiduje ale wiadomo życie pokaże jak będzie:-)
odnośnie pracy wracam za 3 tygodnie łatwo mi nie jest ale wyjścia nie mam finansowo nie dalibyśmy rady a i wiem że nie należę do osób które lubią siedzieć tylko w domu 6 godzin dziennie to nie jest dużo tak sobie to tłumaczę
odnośnie pracy wracam za 3 tygodnie łatwo mi nie jest ale wyjścia nie mam finansowo nie dalibyśmy rady a i wiem że nie należę do osób które lubią siedzieć tylko w domu 6 godzin dziennie to nie jest dużo tak sobie to tłumaczę
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja tak na chwile i w telegraficznym skrócie ;-)
Jolu witaj, mam nadzieję, że teraz znajdziesz troszkę czasu na bb :-)
Maajka ale by było jakby była dzidzia ;-):-) ja po porodzie doszzłam niedawno do siebie, mała mi ostro daje popalić, więc na razie plany na kolejne dzoecko idą w odstawkę tak szczerze powiedziawszy obawiam się, że na jednym poprzestanę :-( dużo by pisać dlaczego... a poza tym sekscesów zero, więc nawet nie ma na razie okazji "wpaść" ;-)
Aniknulka zakupy na pewno będą na Ciebie czekać
Ja mam zamiar wziąść na rok wychowawczy, ale możliwe, że wrócę szybciej, chcę doczekać pierwszych kroków i słów, a potem to już poleci ;-)
U nas ząbkowanie na całego, mała niespokojna, płaczliwa... a tu muszę pisać pracę
zmykam... miłego wieczorku
Jolu witaj, mam nadzieję, że teraz znajdziesz troszkę czasu na bb :-)
Maajka ale by było jakby była dzidzia ;-):-) ja po porodzie doszzłam niedawno do siebie, mała mi ostro daje popalić, więc na razie plany na kolejne dzoecko idą w odstawkę tak szczerze powiedziawszy obawiam się, że na jednym poprzestanę :-( dużo by pisać dlaczego... a poza tym sekscesów zero, więc nawet nie ma na razie okazji "wpaść" ;-)
Aniknulka zakupy na pewno będą na Ciebie czekać
Ja mam zamiar wziąść na rok wychowawczy, ale możliwe, że wrócę szybciej, chcę doczekać pierwszych kroków i słów, a potem to już poleci ;-)
U nas ząbkowanie na całego, mała niespokojna, płaczliwa... a tu muszę pisać pracę
zmykam... miłego wieczorku
J
Jola244
Gość
No właśnie bo mój Mikołaj dostał uczulenia od soków gerbera i też sama mu robię te soczki i jak na razie jest superowo doszłam że jest w nich jakiś konserwant który go uczulaAntek to typ który nie chce generalnie pic - niedobrze bo na sztucznym powinien . Tak więc próbowałam mu podać sok Gerbera z ciekawości ale nie chce...dlatego zawsze mam w domu wodę i podaję wodę jak już łaskawie zechce przyjąć jakiś inny płyn niż mleko....jeśli chodzi o soki jak już się przekona to będę robiła. Mam sokowirówkę i tony jabłek od mojej mamy.
Może bym się wymigała od wychowawstwa to odeszłoby prowadzenie dziennika i wywiadówek. Ale i tak muszę zacząć kolejny awans zawodowy na mianowanego, to tak czy siak trzeba pisać konspekty lekcji, publikować cos i inne takie. Ale to i tak już niewiele niż praca na cały( lub ponad) etat.
J
Jola244
Gość
Kasiu tak mu się przypomina że ty chyba palisz papieroskiTak myślałam Mata że piszesz - weny ci życzę
Moja też marudna i cały czas rączka w buzi - mogły by już wyjść te ząbki bo inaczej to mnie mała wykończy bo non stop na rękach
Lorciu, 6 godzin dziennie to bardzo dobre rozwiązanie. Ja docelowo chciałabym właśnie pracować na 3/4 etatu.
Magdziarko, no ale chyba, jak już pójdziesz na to flamenco, to potem wkleisz nam jakies fotki jak tańczysz, co?
Magdziarko, no ale chyba, jak już pójdziesz na to flamenco, to potem wkleisz nam jakies fotki jak tańczysz, co?
reklama
Podziel się: