reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ja poza tymi dwoma pudłami w szpitalu ;-) dostałam już paczuszkę od hippa (kremik i herbatka i zupka + kupony rabatowe), bebilon (mleko i zupkę) bebiko (mleko i herbatkę) bobovita (herbatka i jakiś mus owocowy):sorry2:

reklama
Może i my dostaniemy z tego co piszecie to te co dostały mają deczko starsze maluszki i pewnie jeszcze poczta polska - od niej też dużo zależy :-)

hej dziewczyny tak was podczytuje i jak by któraś mogła mi podać stronkę internetową która jest na niebieskim albo różowym pudełku z tymi próbkami co dostałyśmy w szpitalu bo ja swoje chyba wyrzuciłam była bym wam wdzięczna :-):-)
pozdrawiam

Agacinko wielkie dzięki :-) a już miałam nadzieję, żeby jescze jeden dzień wyszarpać :-p

Ja też wypełniłam 2 ankiety i jak do tej pory nic... ale na pewno koło 5 miesiąca coś przyślą :tak:

Asiowo ja też się łudzę, że w tym roku się jeszcze obronię :sorry2: miałam nawet ambitny plan oddać pracę do 15 września, ale spalił na panewce :baffled: mi zostało do napisania 1,5 rozdziału, czyli ok. 30 stron :szok: no i będę co drugą noc siedzieć, ale dopiero jak mała wyzdrowieje, bo przez ten katar co chwilę się budzi :dry:

Mała zakumała spanie w łóżeczku i zasypia bez większego marudzenia (no chyba, że katar przeszkadza). Jestem w szoku, bo myślałam, że mi to kilka dni zajmie, a tu ledwo 3 drzemki wystarczyły :tak:

Dzisiaj wieczorkiem poszłam sobie na spacerek, zrobiłam małe zakupy, pogadałam z kuzynką... a mąż bawił się z małą :tak: Już nie pamiętam kiedy gdzies sama wyszłam :baffled:

Donag to może być związane z niedoborem vit. D i krzywicą :sorry2: może ale nie musi :tak: mojej małej tez sie głóka poci podczas karmienia, ale my już dajemy 2 krople vigantolu od dłuższego czasu a to pocenie jest raczej związane z apetytem a raczej żarłocznością mojej pijaweczki ;-)

porozmawiaj ze swoim pediatrą, na pewno coś mądrego doradzi. My dajemy po 2 krople, bo pediatra stwierdził, że mała pownna dostawać więej wit., d bo bardzo szybko rośnie

reklama
Donag z tym pocenie to tak jak Mata pisała jednak nie ma co wpadac w panieke. Wczesniej jednakropelka wystarczala małej bo bylo sloneczko a teraz byc moze bedziesz jusiala zwiekszyc do 2 kropelek. Ja wlasnie tak zrobilam u mojego Wojtka Jak jest słoneczny dzien jestmy na dwoorku to daje jedna kropelkr jak nie to 2 .
Witam ja dzisiaj mialam wmiare spokojna nocke Wojtek obudzil sie po 2 i pozniej po 6. Teraz lezy na macie i sie awanturuje przeokropnie .

Do góry