reklama
J
Jola244
Gość
hej dziewczyny tak was podczytuje i jak by któraś mogła mi podać stronkę internetową która jest na niebieskim albo różowym pudełku z tymi próbkami co dostałyśmy w szpitalu bo ja swoje chyba wyrzuciłam była bym wam wdzięczna :-):-)
pozdrawiam
pozdrawiam
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja mam www.abcdzieci.pl
J
Jola244
Gość
dziękuje Kasiu kochana jesteś
mata-kow
mama do kwadratu :)
Agacinko wielkie dzięki :-) a już miałam nadzieję, żeby jescze jeden dzień wyszarpać
Ja też wypełniłam 2 ankiety i jak do tej pory nic... ale na pewno koło 5 miesiąca coś przyślą
Asiowo ja też się łudzę, że w tym roku się jeszcze obronię miałam nawet ambitny plan oddać pracę do 15 września, ale spalił na panewce mi zostało do napisania 1,5 rozdziału, czyli ok. 30 stron no i będę co drugą noc siedzieć, ale dopiero jak mała wyzdrowieje, bo przez ten katar co chwilę się budzi
Mała zakumała spanie w łóżeczku i zasypia bez większego marudzenia (no chyba, że katar przeszkadza). Jestem w szoku, bo myślałam, że mi to kilka dni zajmie, a tu ledwo 3 drzemki wystarczyły
Dzisiaj wieczorkiem poszłam sobie na spacerek, zrobiłam małe zakupy, pogadałam z kuzynką... a mąż bawił się z małą Już nie pamiętam kiedy gdzies sama wyszłam
Ja też wypełniłam 2 ankiety i jak do tej pory nic... ale na pewno koło 5 miesiąca coś przyślą
Asiowo ja też się łudzę, że w tym roku się jeszcze obronię miałam nawet ambitny plan oddać pracę do 15 września, ale spalił na panewce mi zostało do napisania 1,5 rozdziału, czyli ok. 30 stron no i będę co drugą noc siedzieć, ale dopiero jak mała wyzdrowieje, bo przez ten katar co chwilę się budzi
Mała zakumała spanie w łóżeczku i zasypia bez większego marudzenia (no chyba, że katar przeszkadza). Jestem w szoku, bo myślałam, że mi to kilka dni zajmie, a tu ledwo 3 drzemki wystarczyły
Dzisiaj wieczorkiem poszłam sobie na spacerek, zrobiłam małe zakupy, pogadałam z kuzynką... a mąż bawił się z małą Już nie pamiętam kiedy gdzies sama wyszłam
mata-kow
Donag to może być związane z niedoborem vit. D i krzywicą może ale nie musi mojej małej tez sie głóka poci podczas karmienia, ale my już dajemy 2 krople vigantolu od dłuższego czasu a to pocenie jest raczej związane z apetytem a raczej żarłocznością mojej pijaweczki ;-)
mata-kow
porozmawiaj ze swoim pediatrą, na pewno coś mądrego doradzi. My dajemy po 2 krople, bo pediatra stwierdził, że mała pownna dostawać więej wit., d bo bardzo szybko rośnie
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Donag z tym pocenie to tak jak Mata pisała jednak nie ma co wpadac w panieke. Wczesniej jednakropelka wystarczala małej bo bylo sloneczko a teraz byc moze bedziesz jusiala zwiekszyc do 2 kropelek. Ja wlasnie tak zrobilam u mojego Wojtka Jak jest słoneczny dzien jestmy na dwoorku to daje jedna kropelkr jak nie to 2 .
Witam ja dzisiaj mialam wmiare spokojna nocke Wojtek obudzil sie po 2 i pozniej po 6. Teraz lezy na macie i sie awanturuje przeokropnie .
Witam ja dzisiaj mialam wmiare spokojna nocke Wojtek obudzil sie po 2 i pozniej po 6. Teraz lezy na macie i sie awanturuje przeokropnie .
Podziel się: