reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja jeszcze wrócę do dni wolnych, bo tak się zastanawiam... 3 maja był w sobotę, czyli należy się za ten dzień inny dzień wolny... A jak ktoś był wtedy na L 4 to mu ten dodatkowy dzień przepadł, czy po macierzyńskim można go wybrać :confused:

reklama
jako butelkowa mama od początku nie moge nażekać na mleka modyfikowane:tak: mala super spi, ma apetyt, i trawienie też dobre. A co do kleikow i kaszek ja dalam dzis mojej kaszke ryzową o 10 rano, o 11 pozyłam ją spać i śpi do teraz syta i zadowolona.
Soczki (w malenkich dawkach) zaczełam podawac od początku 3 m-ca a na dniach zaczniemy zupki.

Moja tyle że może mniej śpi ale przybiera dobrze na wadze i nie marudzi więc nie dokarmiam . Próbowałam jej podawać 2 razy sztuczne a właściwie moja mama jak ją zostawiłam i nie było mnie 2 godziny ale zjadła prawie tyle co nic z pół centymetra butelki . Jak ten czas leci dopiero byłyśmy w ciąży a tu już nasze maluszki powolutku zaczynają jeść co innego niż mleczko :-)

Moja tyle że może mniej śpi ale przybiera dobrze na wadze i nie marudzi więc nie dokarmiam . Próbowałam jej podawać 2 razy sztuczne a właściwie moja mama jak ją zostawiłam i nie było mnie 2 godziny ale zjadła prawie tyle co nic z pół centymetra butelki .
Kasiau i znowu mam tak samo jak Ty ;-) coś te nasze dzieci ''podobne upodobania'' mają ;-):-)

Cichutko na forum- pewnie mamusie na spacerki wyruszyły ;-)
My niestety niegdzie nie wychodzilismy- przez pogodę- dopiero teraz widzę ze słonko wyszło, ale mały spi i na spacer juz go nie bede wyciągac o tej porze :-(
Jutro moja mam przyjezdza z czego bardzo sie ciesze bo juz daaawno jej nie widziałam- w koncu sobie pogadamy :tak: co pewnie bedzie przyczyną mojej rzadszej obecnosci na forum ;-)
W poniedziałek bedzie wracac do domku, takze troszkę u nas pobędzie :tak:

Teraz siedze w domku i sie nudzę, mały ucina sobie kolejną drzemkę, Ł w pracy (własnie dzwonił i mówił ze kupił zaproszenia na chrzciny)... no i tyle u mnie... :sorry2:

Ja właśnie wróciłam ze spaceru od 15ej byłam na dworku - pieknie dzisiaj i słonecznie. A Antoś spi dalej:szok: przyniesiony z wózka.A ja lecęteraz robić drugie danie...bo dopiero m wraca z pracy. Zajrzę do was wieczorkiem.

Ps. Wypełniałyscie w szpitalu ankiety...bo ja wypełniałam i teraz dostaję różne przesyłki z Hippa słoiczek z łyżeczkąprzyszedł dziisja wcześniej sliniak i mleko próbka!

Ja wypełniałam ale mi nic nie przyszło pewnie dlatego że Bartek nie ma nawet 3 miesięcy, a Wasze dzieciaczki to juz duuuze w porównaniu z moim ;-)

reklama
Do góry