reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata oby twojej tak zostało, moja szybko zasypia ale równie szybko się budzi :-)
Głuszku życzę sprawnego kręgosłupa bo to ważny element naszego ciała szczególnie przy 2 małych szkrabach

reklama
Ja z moją nadal śpię w łóżeczku po pierwszej pobudce w nocy i tak się wierci i kręci że jak się budzę to jest zupełnie gdzie indziej np z godziny 12 stej na godzinie 3
Dobrze że mam duże łóżko
Ja mam identycznie :-D takie małe wiercipięty mamy :-D

Mata oby Dobrusi tak zostało! :tak:
Ula ;-) poprostu złote dziecko!!!!
Głuszku oby kręgosłup był zdrowy!

To ja się melduje od doktorka....
Mały prawie nie płakał, ale kupiłam szczepionke z jednym ukuciem. Infanrix. Więc mam nadzieje ze będzie ok. Wage napisze na odpowiednim wądku.
Głuszku zdrowia!!!!!!!!
Ach jeszcze jedno pani doktor powiedziała że moge DOmisiowi już kleik ryżowy wprowadzić. Ja sie bardzo ciesze z tego bo chcem zejść z butelki wiec jak będzie głodny to dam jemu kleik łyżeczka. A z reszta pokarmów mam poczekać do 5 miesiąca. ale znając mnie to będzie wcześniej

Ostatnia edycja:
Głuszku moge bo kiedyś zawsze było można od skończonego 3 miesiąca. Moja pani doktur idzie według starego kalendarza. Myśle że napewno można , szczególnie jeśli dziecko jest jedzeniem zainteresowana. Aja bym odstawiła butle i moze by sie nanowo zakochał w cycach. Ja będę dodawać kleik taki bez smakowy i będę obsrewawać.
Bo te kroski teraz ładnie przygasły ale doktorka powiedziała że to atopowei dała mi taką dietę że moge nogi wyciągnąć. Nie wiem co ja teraz bedę jeść.
A za szczepionke zapłaciłam 130 zł normalnie drożyzna. :szok:

Azile a infarix 6 w 1 czy 5 w 1 Bo ja za ostatnio za 5w1 placilam 100 . I ja tez juz daje kleik malemu do nocnego jedzenia i raz daje mu kaszke na nutramigenie. Mloci az mu sie uszka trzesa. Noo i w nocuy wytrzymuje mi do 3 a nie jak wczesniej do 1-2

Ja karmię tylko piersią i niczym więcej ale tez się zastanawiam czy po sztucznym może by spała dłużej ale z drugiej strony szkoda mi jej faszerować. Jak dobrze pójdzie to wracam do pracy dopiero 16 grudnia więc dopiero miesiąc przed zacznę ją przyzwyczajać do innego mleczka

reklama
Widzisz Kasiu ja juz dokarmiam małego bebilon pepti. Bo czasem mu mało cycy. Ale to też nie każdego dnia. Zastanawiam sie czy nie podawać też soczku z kleikiem jako danie, ale to pod koneic 4 miesiąca.

Do góry