reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
To prawda głuszku !!!! Ja jakoś się uspokoiłam i brzuszek nie boli, więc czasem mozna sie nakręcić. Jakby coś cię działo to mam nospę w torbie i połykam .Ale nie będę przyjmować 2 razy dziennie:no:. Przecież to też lekarstwo. Pozdrawiam :tak:

reklama
To nieprawda, że przy pierwszej ciąży brzuszek widać później. Jestem tego najlepszym przykładem :-) Ledwo skończyłam 14 tc a juz mi balonik wyskoczył :-D (praktycznie z dnia na dzień). A tym, że u Was jeszcze nic nie widać, to sie nie przejmujcie, bo wszystko zależy od budowy ciała. Ostatnio moja znajoma mówiła, że brzuszka dostała dopiero w 6 miesiącu.:szok:

Ewcia28 jeśli "coś tam czujesz" to zapewne jest Twoje maleństwo. Ja z początku też tylko "cos tam czułam" co kilka dni, a od kilku czuję dzień w dzień i wiem, że to mój szkrabek a nie moja wyobraźnia :-D poczekaj jeszcze kilka dni i będziesz juz pewna:tak:

Myślę że czas zacząć nowy wątek.
Jak się do tego przygotować? Zastanawiałyście sie , czy chcecie rodzić same czy z kimś. A może tylko cesarka.

Czytał ostanio że można uniknąć nacinania krocza. Mi to się nie udało nawet za drugim porodem. Położna powiedziała że lepiej naciąć niż ma popękać.
Czy to jest moiżliwe żeby nie nacinać , bo ja mrzę o tym.

ja marzę żeby nie dostać ani kropli oksytocyny.... i żeby urodzic w terminie. O niczym innym na razie nie marzę. Acha i pragnę nad życie ZZO. naciecie mi nie przeszkadzało - szybko się zagoiło, trochę mnie ciągnęło i swędziało. Najgorsze byly hemoroidy które do mnie zawitały.... Tego bym też chciała uniknąć ale nie wiem jak. Moze ktoś ma patent na to?

nospa działa doraźnie a nie zmienia ci sytacji hormonalnej w organiźmie - lepsza nospa niz hormony. Wg mnie - ja juz wolę fenoterol niż hormony.

reklama
Do góry