reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Właśnie słyszałam, że przy pierwszej ciąży trzeba na brzuszek poczekać...ale dziwi mnie, że przy mojej sylwetce tak długo ;-), bo raczej nie należę do szczupłych :sorry2:

reklama
Ojej, Dziewczyny...groźnie brzmi o czym piszecie. Ja mam tylko straszną zgagę, prawie każdego dnia, a tak poza tym, to raz miałam skurcz - dziwne uczucie, ale lekarz powiedział, że jeśli to jednorazowa sytuacja, to nie mam się czym przejmować ... uff:tak:

A ja ciągle nic nie czuję:-(...z tym, że jestem z końca czerwca, więc chyba muszę poczekać...coś tam czuję, ale czy to Maleństwo? Nie mogę na razie powiedzieć :zawstydzona/y:

Ewcia ja jeszcze tydzień temu prawie go nie miałam. Mój M też mówił że chyba to przesadzam z tą ciążą;-). A dzisiaj jest niezły, wystarczył tylko tydzięń. Więc wszystko przed tobą.

Głuszku jakoś mnie tym pocieszyłaś, bo ja jakoś nie mam ochoty brać tych wszystkich leków. Po nospie mam jeszcze niższe ciśnienie niż normalnie i jestem nie do życia. będę brała tylko jak będę czuła. Tym bardziej że lekarz mnie nie badał i nie wiadomo co z tą szyjką.

mi się wydaje (zresztą dużo lekarzy też tak uważa) że bardzo ważne jest jak sama kobieta się czuje - jakie ma objawy - co się z nią dzieje a nie tylko wyniki laboratoryjne i maszyny. <Maszyny sa omylne - np. nieraz było tak ze kobietuy przyjeżdżały na poródówkę ze skurczami a ktg nic nie wykazywało!!!!

ja z Marysią wiedziłam dopiero w 24 tygodniu wiec bradzo późno - teraz aż jestem w szoku że tak szybko....No ale się upewnie ze to na 100 % jak chociaż ze 2 razy mi potweirdza (albo raz hihi )

reklama
Do góry