reklama
maajka
Czerwcowa mama 2008
Ula-witaj z powrotem!
Wszystkim chorym dzieciaczkom zycze duuuzo zdrowka!Oby im szybko przechodzilo i mamy mogly byc spokojniejsze.
Maja na szczescie nie choruje (ODPUKAC!),tylko dzis wyskoczyla jej jakas czerwona krostka na dolnej powiece,przy oczku.No coz,poobserwuje do jutra i najwyzej poradze sie lekarza.
Buziaczki dla Was!:-)
Wszystkim chorym dzieciaczkom zycze duuuzo zdrowka!Oby im szybko przechodzilo i mamy mogly byc spokojniejsze.
Maja na szczescie nie choruje (ODPUKAC!),tylko dzis wyskoczyla jej jakas czerwona krostka na dolnej powiece,przy oczku.No coz,poobserwuje do jutra i najwyzej poradze sie lekarza.
Buziaczki dla Was!:-)
Hej właśnie gotuję obiad i znów wpadłam na chwilę. Mały śpi od 14.40 ululany w wózku troszkę jęczał ale ma pieluchę przy buzi i chyba czuje się bezpiecznie zazwyczaj śpi po 15-30 min więc teraz na spokojnie sprzątnęłam po śniadaniu i wzięłam się za obiad - wcześniej cały czas z małym na podłodze, na rączkach trochę oddechu jeśli to tak można nazwać
Ula cieszę się, że zdrowotne problemy Zuzi się skończyły i mam nadzieję, że już tak zostanie
Mata śliczne zdjęcie Dobrusi na "nk"
Agacinko fajnie, że troszkę się rozerwałaś jednak kobiecie potrzeba takiej odskoczni nawet na chwilę :-)
UWAGA - u Drzyzgi dziś program jak stracić kg po porodzie cóż niektórym mamusiom z bb tego nie potrzeba ;-) (Magdziarka, Lilianka, Agusia :-))
Ula cieszę się, że zdrowotne problemy Zuzi się skończyły i mam nadzieję, że już tak zostanie
Mata śliczne zdjęcie Dobrusi na "nk"
Agacinko fajnie, że troszkę się rozerwałaś jednak kobiecie potrzeba takiej odskoczni nawet na chwilę :-)
UWAGA - u Drzyzgi dziś program jak stracić kg po porodzie cóż niektórym mamusiom z bb tego nie potrzeba ;-) (Magdziarka, Lilianka, Agusia :-))
A
Asiowo
Gość
U mnie dzis jakos ciezko...
Pozno sie połozyłam i przez to malo spalam, bo mala dala mi w kosc. Paulinka marudna dzis, od wczoraj robi rzadkie kupki, inne niz do tej pory nie wiem czy mam sie martwic czy nie... moze jej cos zaszkodzilo, ale nic nowego nie jadlam. Jem wszystko co do tej pory. W ogole dzis doslownie wszystko ciagle pcha do buzki, slini sie okropnie, ze bez sliniaka ani rusz bo odrazu ubranko mokre, kapie strasznie. W ogole dziąsełka ma bardzo twarde i juz czuje na cucy ząbki boli okropnie..., ciekawe ile to jeszcze potrwa ehh... mąż juz prawei zdrow, ale musi badanka porobic i zostanie jeszcze z nami tydzien w domu. To dobrze, bo mi zdecydowanie latwiej.... ;-)
Pozno sie połozyłam i przez to malo spalam, bo mala dala mi w kosc. Paulinka marudna dzis, od wczoraj robi rzadkie kupki, inne niz do tej pory nie wiem czy mam sie martwic czy nie... moze jej cos zaszkodzilo, ale nic nowego nie jadlam. Jem wszystko co do tej pory. W ogole dzis doslownie wszystko ciagle pcha do buzki, slini sie okropnie, ze bez sliniaka ani rusz bo odrazu ubranko mokre, kapie strasznie. W ogole dziąsełka ma bardzo twarde i juz czuje na cucy ząbki boli okropnie..., ciekawe ile to jeszcze potrwa ehh... mąż juz prawei zdrow, ale musi badanka porobic i zostanie jeszcze z nami tydzien w domu. To dobrze, bo mi zdecydowanie latwiej.... ;-)
Hej hej Asiowo. Fajnie że wpadłaś na bb.
Ja sie z rana podpytywałam czy to możliwe, że ząbki tak wcześnie pojawiająsięu naszych pociech. a u nas było dzisiaj takie wycie pół godzinne, że szokkupa jest wszystko Ok a od czego płacz....??też się zastanawiam nad zębami ale mi się wydawało, że dziąsełka na ząbki są rozpulchnione a nie twarde no nic muszę poczytac...
Ula a Wy braliście ślub we wrześniu to miałaś za chwilę niespodziankę..w prezencie slubnym dzidzię, co?
Ja sie z rana podpytywałam czy to możliwe, że ząbki tak wcześnie pojawiająsięu naszych pociech. a u nas było dzisiaj takie wycie pół godzinne, że szokkupa jest wszystko Ok a od czego płacz....??też się zastanawiam nad zębami ale mi się wydawało, że dziąsełka na ząbki są rozpulchnione a nie twarde no nic muszę poczytac...
Ula a Wy braliście ślub we wrześniu to miałaś za chwilę niespodziankę..w prezencie slubnym dzidzię, co?
A
Asiowo
Gość
No wlasnie Paulinka mialam od jakis 2 tygodni spuchniete dziaselka, a teraz stwardnialy, az zastukalam w nie łyżeczka i kurcze... serio jakby zeby szły u nas w rodzinie juz sie to zdarzalo... ale mam nadzieje, ze to jeszcze nie to choc narazie innego wytlumaczenia nie widze
A w ogole musialam tu wpasc... ja bez was zyc nie umiem
A w ogole musialam tu wpasc... ja bez was zyc nie umiem
magdalenkakol
Fan(ka)
Co do zebow ja pamietam jak Kinga miala 4 miesiace to niechciala ciagnac butli tzn ciagnela i placz. I okazalo sie ze przy ciagnieciu dziseklka gdzies robily sie bardzioe ukrwione i bolesne . Wiec wszystko mozliwe ze u naszych maluchow tez zaczyna sie cos dziac. Moj tez robi sie placzliwy i pcha piesc okrutnie do buzi Musze chyab kupic jakis zel i posmarowac zobacze czy bedzie jakas reakcja.
Asiowa super ze maz juz zdrowy no i to wolne na pewno Ci na dobre wyjdzie.
Asiowa super ze maz juz zdrowy no i to wolne na pewno Ci na dobre wyjdzie.
nie nie my ślub braliśmy w Grudniu ;-) jak już dzidzia była w drodze .... ale ślub był jednak wcześniej planowany niż dzidzia :-) ale historia lubi się powtarzać i Zuza urodzila sie 5 miesięcy po ślubie tak jak jej tato
reklama
A
Asiowo
Gość
My bralismy slub we wrzesniu i mała była prezentem...
Podziel się: