reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ja również bez BB nie mogę przeżyć:tak:
agacinko jak tak czytam jakiego ty masz aniołeczka w tym domu o aż pozazdrościć:-)
magdziarko ja Mikosia na spacer ubieram body,rajstopki,ciepłe skarpety a na to pajacyk w sumie cieplutki jak kurteczka jesienna i czapa oczywiście:tak: do tego małego okrywam kocykiem....
Aniknulko co tam ciekawego u Drzyzgi się dowiedziałaś:sorry2: chętnie poczytam :tak:jeszcze parę kilo chciałabym stracić.....

a ja spędziłam miłe popołudnie z moim starszym synkiem:-) poczytałam sobie gazetkę, pobiegałam z nim w parku rozrywki i ogólnie pogawędziliśmy sobie o przedszkolu:tak: a tatuś spędził miło czas z najmłodszym:-)

reklama
ja również bez BB nie mogę przeżyć:tak:
agacinko jak tak czytam jakiego ty masz aniołeczka w tym domu o aż pozazdrościć:-)

Niby przespane noce to super sprawa... ale Lenka potrafi mi przez cały dzień oka nie zmrużyć, dosłownie. Zwykle śpi tylko na spacerze. Więc noc jest super, ale potem przez cały dzień nie mam ani jednej wolnej chwili, bo Mała raczej nie potrafi sama się sobą zająć, a nikogo do pomocy nie mam - mąż wraca z pracy najwcześniej około 20-21 i wtedy już tylko kąpiemy Lenę i kładziemy spać.

my nasza Zuźkę też 20-21 kładziemy. Bo ona już zaczyna oczka trzeć o 20:sorry2: za to potrafi sie zająć sobą sama wystarczy jej mata albo pałąk z jej "dziabągami" ;-)i dziecka na jakiś czas nie ma :-) Za to zasypianie nie obejdzie się bez
"niani" (czyt. wymiętoszonej i "pachnącej" mlekiem tetry ) oraz pluszowego psa wielkości Zuzki ktory lezy na jej brzuchu a ona go mietosi i zasypia trzymalac go za klaczki :-D

Mikoś pkt 19 ma kąpilel później cycuś i do łóżeczka spanko max do 20.00 już śpi:tak: następna pobudka jest ok 2 później 5 i 7.00 pobudka i zabawa na całego:tak: na szczęście też potrafi zająć się sobą nawet do 30 minut:szok:

Agacinko coś za coś:-D

Co do zebow ja pamietam jak Kinga miala 4 miesiace to niechciala ciagnac butli tzn ciagnela i placz. I okazalo sie ze przy ciagnieciu dziseklka gdzies robily sie bardzioe ukrwione i bolesne .
No właśnie u nas to się zaczyna marudzenie przy butli!

A mi się Antek uspał o 17ej jak nigdy i spi dalej......no i dupcia...co tu robic. Przecież go nie obudzę?

A wiecie co u nas w takim klubie mam bedzie spotkanie z Supernianią i chyba się wybiorę.

A i jeszcze mój krąg pacjentów się powiększa ...mąż też chory

Ale piszę jakoś chaotycznie - nie mogę się skupic..

a dajcie spokój z tymi chorobami. Moj M też chory, :wściekła/y: on zakaszle mała od razu sie budzi i oczy jak 5 zł i usypiaj ją na nowo:wściekła/y:i jeszcze sie wkurza czemu się na niego złoszcze! Mądry bo to nie on po milion razy wstaje w nocy!:wściekła/y: aaaaaaaaa szkoda słow! Dobanoc!

Wracając do choróbsk poratujcie :sorry2:
gardło mnie coraz mocniej boli a nie wiem co mogę wziąć, żeby malutkiej nie zaszkodzić. W aptece poradzili tylko homeovox a to na cchrypkę przecież jest :baffled:

reklama
Do góry