reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny Wasze maleństwa też mocno przymykaja oczka jak podchodzi się do okna albo bardzo jasnego pomieszczenia:confused: teściowa mówi, że mała za bardzo mruży oczy :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jadłam pieczarki- małemu nic nie było.
Mata mój Bartus tez mruzy oczka jak podchodzimy z nim do okna albo jak wychodzimy na zewnątrz- w koncu jest jaśniej ;-)

Dziewczyny, a słyszałyście o systemie wspomagającym karmienie sns? Polecany kobietom, które z różnych przyczyn nie mogą karmić, muszą dokarmiać lub chcą powiększyć laktację:tak:. Dokarmiam moją małą butelką i coś się za bardzo przyzwyczaiła... :-( Nie chce czasami cyca ciągnąć :-(, wiadomo z butelki leci lepiej, chociaż stosuje butelki i smoczki tommee tippee(są rewelacyjne i kształtem przypominają pierś :tak:)... Tak mi zależy na długim karmieniu piersią, że zastanawiam się nad zakupem...

Mata takie ulewania tez moga byc objawem alergii U nas tak jest . A co do wagi moj przybieral nawet jak byl wysypany i kupska brzydkie. Nie nalezy do malych dzieci tak jak Twoja mala.

Mata takie ulewania tez moga byc objawem alergii U nas tak jest . A co do wagi moj przybieral nawet jak byl wysypany i kupska brzydkie. Nie nalezy do malych dzieci tak jak Twoja mala.

moja mała tez taka mała nie jest ;-)

kurcze, może ona rzeczywiście ma alergię :confused: tylk obyliśmy już 6 razy u pediatry od urodzenia i żaden nie stwierdził alergii :dry:

Aniknulko skąd Ty masz tyle cierpliwości....?:szok:

Głuszka metoda na spanie z pieluszką sprawdza się i u nas. :tak::-);-)

A ja wczoraj wieczorem do 20 byłam na dworzu Antoś ślicznie leżał w wózeczku.Olek jeździł rowerkiem. Potem mąż zajął się Antosiem - kąpiel itp a ja byłam z Olkeim grać w swiecące w ciemności Ringo. Fajna sprawa. Dzisiaj byłam odwiedzić koleżanki w pracy a za chwilę idę z Olkiem do kina.Potem idziemy z mężem na kolację do restauracji ze znajomymi!

Marta Antoś ma skazę i też super przybiera na wadze. Jutro okaże się ile dokładnie - bo idziemy na szczepienie.

Lorcia czyli można powiedzieć że ząbkujesz:-D:-D

Może rzeczywiście macie racje z ta skazą :dry:mała już 5 dni ba wysypana buźkę, a nic nowego nie jadłam, do tego ciemieniuszka się mocna zrobiła (wczesniej wyglądała jak sucha skóra na głowie i nie było tego dużo). Wcześniej zielone kupki, teraz już w miarę normalne ale ciągle ze sluzem...
Mam pytanie co do krostek, one są suche, czerwone, niektóre z białym czubkiem, suche, muszą swędzieć, bo mała ciągle się po nich drapie... zresztą oceńcie czy to może być skaza :sorry2:

Ostatnia edycja:
Nie pamiętam jak wyglądały krostki na buzi u mojego
Artura. My je pomyliliśmy z potówkami.
Mały też ładnie przybiera nam na wadze. Dziś znowu był płacz. Tylko krótszy. Złościł się przy cycu. Czasami to już sama nie wiem o co mu chodzi:-(

Mata ciezko stwioerdzic ale byc moze A co do lekarzy to wiesz jak im sama nie pdosuniesz pomyslu to oni raczej na to nie wpadna. A te krostki to byly podobne u mojego Wojtka Tez je mylilismy na pocztaku z potowkami a pzoniej bylo icgh coraz wiecej az sie zlewaly.
A to dzisiejszy moj synus.

Załączniki

• Wojtus 002.JPG
    Wojtus 002.JPG
    30,8 KB · Wyświetleń: 42
  • Wojtus 006.JPG
    Wojtus 006.JPG
    36 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Do góry