reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Noc nieprzespana,ale Adas czuje sie troche lepiej.Wypluwał mega ilosci sluzu:baffled:Moze uda mi sie przespac troszke w ciagu dnia.Zaraz wstaną dziewczynki i pobawia braciszka.

reklama
Wcale się nie dziwię Limba. Pewnie nawet gdyby Adaśko drzemał to Ty byś czuwała..ze starchu że się zaksztusi sluzem. No mam nadzieję że minie szybciutko a Ty wypocznij kochana.

Limba trzymaj się dzielnie
Ja za komplet książek dałam 130 zeta ( Już w szkole ), jeszcze jakiś super plecak trzeba kupić bo niby ma kilka plecaków ale ten musi być specjalny tym bardziej że kupiliśmy na urodziny ciotecznemu bratu super plecak i jej się podobał tylko tamten typowo chłopięcy

Olek ma plecak z supermenem ale ostanio zrobił się taki dorosły, że nawet nie chce oglądać wieczorynki i mówi, że plecak chce powany a nie taki dziecinny:szok:
A ja muszę dzisiaj powieżć do dziadków męża zaproszenia na chrzest, poprosić babcię żeby ugotowała flaki i zrobiła sernik. Sama nie dam rady bo mam w sobotę przecież wesele moja mama będzie ale zajmie się dziećmi a teściowa w sobotę jedzie na lotnisko po męża siostrę, która ma być chrzestną więc chrzciny są jak na wariackich papierach. Jutro mam z Olkiem neurologa na szczęście mąż będzie w domku więc nie będę musiała targac Antka. Ale wieczorem mąż wyjeżdżą w delegację. W czwartek mam fryzjera. Normalnie młyn

Magdziarka :szok::szok::szok: już wróciłaś widzę na swoje pełne obroty ;-):-D:tak:

a my po szczepieniu. Mała strasznie płakała, aż miała w oczkach po raz pierwszy łzy jak grochy :-( ale udało się ją szybko ukoić, pocycała sobie i teraz śpi, chociaż niespokojnie. A za szczepionkę 5w1 daliśmy tylko 105 zł :-)

najlepsza była pediatra, która stwierdziła, że mała jest za gruba i mam ja karmić co 3-3,5 godziny i dopajać wodą :szok::szok::szok: od kiedy dzieci karmione piersią sie dpoaja :confused: no i idź tu z chorym dzieckiem do przychodni, średniowiecze jakieś :angry::angry::angry:

najlepiej położna, która do mnie przychodziła pyta się, czy mała chora, że przyszliśmy do lekarza, a my, że na szczepienie. A jak tyklo odeszła, to mąż dodał, jakby była chora, to bysmy tu nie przyszli ;-):-D:-D:-D

Komputer ujarzmiony, paskudztwo wytepione, mogę pisać pracę :-)

a wracając do szczepionki, to możemy dzisaj małą wykąpać :confused:

Magdziarka :szok::szok::szok: już wróciłaś widzę na swoje pełne obroty ;-):-D:tak:

a wracając do szczepionki, to możemy dzisaj małą wykąpać :confused:

No własnie juz szaleję..nie umiem odpoczywać..leżeć bezczynnie ale będę się uczyła w piątek przychodzi ta dziewczyna do pomocy będzie prosowała i sprzatała kuchnię mycie szafek i okien.A ja ...co ja wtym czasie będę robiła:rofl2:

Mata małą śmiało można kąpać po szczepieniu!

Witajcie!
Limba mam nadzieje ze juz bedzie lepiej!
Magdziarko bedziemy sie razem fryzowały - ja tez lece w czwartek cos ze sobą zrobic do fryzjera :-)
Mój Bartek wczoraj zasnął sam- tzn. ze smokiem- chyba go nauczyłam- troche łez nas to kosztowało ale zasnął bez cyca- taaaka jestem mega szczesliwa!!!
Teraz tez ładnie wypił herbatkę, wzięłam go na odbicie a on mi zasnął na ramieniu- przełożyłam go do lezaczka i spi dalej :tak::-) moze pozniej wybiore sie z nim na spacer,Ł idzie do pracy na 14-stą a mi tak w domu samej smutno :baffled:

daruunia ja teżnie lubię byćsama w domku.
Teraz wstawię ziemniaczki odgrzeję z wczoraj pulpety , umyję głowicę . Akurat Antoś będzie do karmienia to po karmieniu polecę na podwórko. Zajdę do apteki po mleczko dla Antka i zrobię malutkie zakupki.Może jak się wyrobię pojadę do dziadków z zaproszeniami albo poczekam i pojadę z mężem.

reklama
Do góry