reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
kasiau30 na ból gardła i drapanie w gardle w ciąży można brać homeowox, bo to lek homeopatyczny, a działa super.
milkaaa
Czerwcowa mama'08
magdziara - tu ruszaj. Zacznij od warunkow zabudowy, bez tego nie mozesz zakupic projektu. I te wszystkie umowy z energetyka, zjazdy z drogi itp..tylko wiesz - czesc z tych papierkow ma okreslona waznosc - mapki geo - maks 6 mies, reszta chyba mniej..nie pamietam juz. Pamietam tylko ze ta czesc to koszmar. Ja chodzilam z malym dzieckiem;-) - niektorzy sie litowali![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Magdziara i Magdalenko moja jest alergiczką ale jest za mała na wziewną - na razie wychodzimy z pokarmówki - jakoś nie wiem czy takie częste infekcje mogą być objawem pokarmówki? Chyba nie bardzo. Szczególnie że cały czas bierze leki przeciwalergiczne - codziennie pół tabletki Cleratiny. Przedtem 30 kroplek Fenistilu. Jestem totalnie załamana - lecze ją teraz domowymi sposobami no bo nie bede leciała do lekarza z katarkiem i 37 stanem podgorączkowym.
magdalenkakol
Fan(ka)
Głuszek nie wiem czy mala jest za mala.. sa leki do inhalacjji dla maluszkow i podaje sie je przez inhalator lub specjkalna tube aerochamber( chyba tak sie pisze) lub aeroskopic..No ale jak mała ma goraczke to raczej nie alergia tylko jakies wuiruusy lub bakterie..
reklama
Kasiau30, ja ostatnio jak byłam przeziębiona - jeszcze w pierwszym trymestrze - i bałam się brać jakiekolwiek leki, to dałam się skusić na tradycyjne ciepłe mleczko z miodem i czosnkiem (wielkie poświęcenie, bo od mleka normalnie mnie odrzuca na kilometr). Nie wiem, czy pomogło ogólnie na przeziębienie, ale na gardło działało jak kojący balsam i co najważniejsze znacznie łagodziło to denerwujące drapanie...
Podziel się: