reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jejku jak mi się dziś nie chciało być na dworze , dzieciakom z resztą też nie.
Mała co prawda usnęła ale starsza i jej brat cioteczny chcieli do domu to nie miałam innego wyjścia. Jutro jadę na łykendzik na wioskę. Ciekawe jak małej spodoba się czyste powietrze i tyle zieleni.

reklama
Kasiau poza miastem najlepiej- my tez jutro wybieramy sie do tesciów za miasto, bo oni jadą do zakopca a my we trójczeke pojedziemy poodpoczywac ;-)
Mata :no: no to ja nie mam pojęcia dlaczego Wam tak mała płacze :baffled:

Hej Babeczki;
Mateusz śpi od momentu, w którym wyszliśmy na spacer - czyli od 16.00 a mi za chwilę piersi pękną od ilości mleka, która sę tam nazbierała :szok:
Dzisiaj w dzień wcale nie cciał mi spać więc teraz nadrabia.
Martuś - a może wkładajcią Malutką do wanienki z ręcznikiem i dopiero po chwili zdejmijcie go...

Witajcie mamusie!!!!!!!!!!
Dzisiaj patrze cisza na forum. Pewnie wszystkie świętujecie.
Mata może mała ma za ciepłą wode albo za zimną. Spróbuj jeszcze przed włożeniem małej do wody (nad wanienką)delikatnie ją polać wodą np rączke. No i jak Joanna pisała moze wkładaj małą z pieluszka do wanny.
U mnie jak by troszke lepiej. Wczoraj cały dzień na wyjazdach i to z Domisiem. Pierwszy raz zaliczyliśmy zakupy w galeri z małym i było ok. kolacja w restauracji też sie udała. Dziś mam wielki sukces a raczej dwa uwaga!!!!!!!!
Domiś dwa razy zasnął w łóżeczku ze smoczkiem:szok::tak::szok::tak:;-). Jestem bardzo dumna z nas.

witam mamusie;-)
Ja wczoraj miałam swietna impreze...:-)
Małą zawiezlismy o 17 do znajomych, o 18 juz chciała jesc wiec dali jej mleczko, które odciągnełam... i pozniej przebudziła sie przed 21 i musiała jechac..., a ze było hyz tak pozno to juz ja wziełam, nakarmiłam u rodzicow i wziełam na chwilke do knajpy, rodzina podziwiała a ona zasneła:-D pojechalismy do domu o 22 i nawet ja nie ruszyło - spała do 3 w nocy w dziennych ubrankach...:tak:o 3 karmienie i po pół godz znów spała do 6:tak: wziełam ja do siebie, bo straszna burza była z gradem o srednicy 3 cm..., waliło prosto w okna, wichura niesamowita..., ale mała oczywiscie przy mnie znów zasneła:-D i wogole sie ciesze, bo pobyłam troszke z mężem i nawet potanczylismy, tak na pozegnanie super:tak: ale oczywiscie przez cała impreze myslałam o mojej córeczce..., ale ona jest naprawde grzecznym dzieckiem, oby tak dalej, bo co pochwale, to potem daje mi w kość:-p

Azile, Asiowo gratuluje grzecznych dzieciaczków :-)
Asiowo super ze sie pobawiliscie z mezem- ja juz nie pamietam kiedy my sie bawilismy :zawstydzona/y: no ale niedługo tez idziemy na weselicho, to i moze my sie pobawimy ;-)
Dzisiaj mały ładnie pospał tylko obudził sie jak kupki biedny nie mógł zrobic- ja juz nie wiem jak mam pomoc:confused: meczył sie od 6 do 10 przysypiał na 20 min i znowu płacz- w koncu jak walnął to na maxa!!! :-D:-D:-D ale dlaczego on sie tak męczy- wiecie co moze byc tego przyczyną?

darunia powoli mu sie to unormuje bo te ich organy jeszcze tak dobrze nie działaja,mój wczoraj zrobił kupke po 2 dniach i dopiero po tym jak mu podrazniłam odbyt czopkiem
asiowo gratuluje,a włoski jak ułożyłaś?
azile Wam też gratuluje

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny !!!!!!!
Nie chcem go przechwalić , ale dziś nie był wogóle noszony do spania!!!!!!!!!!!
No i raz spał 2 godziny:-):-):-). Normalnie odżyłam.

Do góry