reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witaj Joanna :-)
Moja mała jest grzeczna jak tata jest w domku , tak jakby czuła że jest komplet - cała rodzinka. Wczoraj mi cały dzień dała popalić a w nocy jak był już tata spała 2 razy po 3,5 godziny a dziś po 12 stej wyszliśmy z domu i do 20 stej obudzila się 2 razy , zjadała ( karmiłam idąc na stojąco ) i spała - ciekawe jak będzie w nocy :crazy:

reklama
Kasiu;
To wczoraj Jacek wrócił - nie było9 go od wtorku i Mateusz spał bardzo niespokojnie - był pełen emocji... Oj, Dzieci nie lubią takich zmian - raz Tata jest - raz go nie ma... a tu ktoś późnawo odwiedzi... i już kłopot ze spaniem.

Madzia;
uwierz mi,że myślałam o tym ;-)

a, jeszcze chciałam napisać, że jak byłam w ciąży to w empiku kupiłam płytkę ,,dotyk czułości'' - muzyka dla kobiet w ciąży, dzieci i rodziców - gorąco polecam - Mateusz przy tym zasypia :-)

Poza tym słuchamy muzykę bobasa - chociaż nie wiadomo o co chodzi w tej muzyce - bardzo ją polubiłam i już niczego innego nie słucham :-D

Podziwiam cię z tym ćwiczeniem bo ja na razie mam tylko w planach. Na razie spacery są dla mnie ćwiczeniem i chodzenie od 12 stej do wieczora z wózkiem. Mała chce żeby mama szybko doszła do formy bo jak za długo stoi wózek to się wierci i trzeba jechać :-)

Kasiu;
jakie nasze Dzieci podobne - Mateusz tak samo - trzeba cały czas do przodu - a najlepiej jak się jedzie po wertepach :-D Muszę powiedzieć, że pięknie mi zasypia w samochodzie - uwielbia jeździć

Ja ze starszą to już znałam na pamięć tyle kołysanek a z tą mi się udaje kłaść do łózeczka i sama zasypia. U nas trochę mało edukacyjnie
Cały dzień leci muzyka ( viva albo mtv)

reklama
witaj Joanna! :-)
Dzieki Magdziarka za rade. A jeszcze sie zastanawiam czy jak ł bedzie podgrzewał mleko to moze naraz zagrzac te z dzisiaj i te z jutra rana- to bedzie razem ok. 120 ml -tak mysle :sorry2:
Nasz mały cały dzien marudny, nie wiem dlaczego- moze przez to ze mleko sciągałam i mu mało- juz sama nie wiem co mam myslec...
ehhh- nie ma siły i ochoty na ten jutrzejszy wypad na zakupy, który nawet nie wiedziłam ze tyle nerwów mnie bedzie kosztował :zawstydzona/y:

Do góry