reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
kasiau30 dzięki. Chyba nic się nie stanie jak zostanie zaszczepiony w 7 tyg a nie w 6.
Wystarczą mi te jazdy co teraz mam z moim małym, nie chcę dodatkowych komplikacji.

witam mamusie:tak:

U nas zaczyna sie w koncu wszystko normować;-)
Malutka ładnie spi z 2 pobudkami w nocy, własciwie 1 ok. 2-3 bo nastepna jest juz nadranem ok 5-6:tak:

Problemy z pracą od męża, problemyz tesciami, z moim kroczem, itd... dają mi ostatnio w kość:-( Jakoś tak nie umiem sie cieszyć... choc dobrze, ze mam Paulinkę, bo dzieki niej jeszcze umiem sie usmiechnąc...:zawstydzona/y: ale jakos tak brakuje mi sił ostatnio... jakos nie umiem sie wziac w garść:-( sorki, juz nie zanudzam...

My jutro z Paulinką mykamy na szczepienie, nie wiem jak ja to przezyje:-p

Asiwo, napewno wszystko się ułoży :tak:

a odnosnie szczepień... trzeba samemu się dowaidywac, czy dzwonią z ośrodka :confused:

ja już wymiękam... małej tak brzuszek daje do wiwatu, że nerwowo juz nie wytrzymuję :zawstydzona/y: już nie wiem jak mam jej pomóc... smam też jestem wykończona, bo praktycznie cały dzien usyiam mała, żeby po kilku minutach brzuch ją obudził... pręży się, stęka, no i zaraz płacze... a jak ja zostawię płaczącą, to zaraz jej się ulewa albo zaczyna wymiotować... no i ostatnio prawie nie widać po niej, że jset zadowolona, rzadko się usmiecha...

i jak tu cieszyć się z maierzyństwa:-(

odpadl nam dzis ten pepek!!!! wreszcie
przemywalam go rano i patyczkiem pomerdalam i odpadl
ale kawalek kikuta zostal w pepku i patyczek ktorym przemywalam byl od krwi
zadzwonilam do pediatry i powiedzial ze tak moze byc i ze z czasem ta resztka sie zasuszy i wymyje ja patyczkiem

tulam Was wsztkie strapione i zmeczone mamy. Ja tez czasem wracam na syrenie do domku - bo mala sie drze. steka w nocy, czasem ulewa....ma strupek ciemieniuchy, owracajace plesniawki...skoro wszystkie mamy te same problemy - czyli ze norma to jest i jest to troche pocieszajace

Witajcie!
Milkaa gratuluje odpadnięcia pępka ;-)
Witam nowa Mamusię!!!
Kurcze u nas tez ciężko- Bartus nie potrafi zasnąc bez cyca, nic nie moge w domu zrobic bo woła nawet co 15 min cyca- inaczej sie nie uspokoi :baffled: juz naprawde wymiękam, a na dodatek mój Ł juz poszedł do pracy i koniec sielanki :dry: nie mam pojecia co mam z nim juz robic, jutro ide do lekarza moze mi cos podpowie??

witajcie dziewczyny u nas na czerwcówkach jak się wali to u każdej .
U mnie Mikołaj pomylił noc z dniem spie po dwie godziny ale za to cały prawie dzień spi jak długo to jeszcze potrwa bo juz nie daje rady :-(

reklama
jejku dziewczyny,a ja juz myslałam,ze jestem jedyna z problemami:confused:
moj mały mniej ulewa po nutritonie ale podnosi mu sie pokarm tzw refluks i budzi sie i nie chce spac,w dzien prawie wogóle nie spi,a w nocy spi ale w moich ramionach,teraz spi mi na rekach:no: oj juz sie obudził i wyje:wściekła/y:musze uciekac:dry:

Do góry