reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agusia jak tak ci waga leci to poczekaj jeszcze z kupnem sukienki bo znów ci będzie wisieć , ja nigdy nie mam planów co do sukienki , po prostu idę do sklepu i jak mi coś wpadnie w oko to przymierzam.
Nie wiem czy mojej małej coś się stało bo spała w nocy najpierw 5 godzin a potem 4 :szok: ależ się wyspałam:-):-):-)

reklama
Magdziarko fajny domek, taki rodzinny :tak:

Mała daje mi popalić, ale to przez ten upał :dry: na szczęście od soboty ochłodzenie do 20 stopni :-) więc może wyskoczę do fryzjera (włosy mi odrosły i wyglądam okropnie, aż wstyd gdzueś wyjść :zawstydzona/y:) do tego muszę trochę ubrań kupić, bo ciążowe spodnie ze mnie zjeżdżają, a w przedciążowe się jeszcze nie mieszczę (chyba że na olbrzymim wdechu, ale nie idzie wyrobić ;-)), ale kupiłam sobie na chrzest małej takie cienkie rybaczki rozmair 38 :-) (ale z rozciągliwym pasem :-p), a jesli chodzi o bluzki to koszmar, bo ramiona mam na 38/36 a cycki na 44 no i kupiłam ostatnio bluzkę na 46 :szok: ale to zawyżona rozmiarówka...

Agusia Olag Milki to nie ma wyboru, musi być grzeczna, bo Milka ma za dużo na głowie. Joasi Martynka też grzeczna... Trzeba się chyba rzucić w wir pracy, to dzieciaczki będą grzeczniejsze ;-):-D

witam mamusie:-)
ale tu sie dzieje... ;-)
my własnie wrocilysmy z usg bioderek i mała ma mocne piekne bioderka...:-p
ale jak widziałam tam te dzieci to nawet 6 miesieczne były mniejsze od Paulinki... :-p takie malutkie wszystkie... ale ja kloca urodziłam:-p

ja przed wczoraj wyskoczyłam po sukienke na 50 ur. mojej mamy, idziemy za 2 tyg...
i taka obcisła kupiłam przed kolano...:-p i 2 taka na codzien miniówe, która własciwie bez stanika powinnam nosic... i nie umiem w niej chodzic, bo te wielkie cyce mnie wkurzaja... nie umiem sie przyzwyczaic... wyłaza, a nigdy nie było ich widac:-p:-p:-p ehh...
teraz tylko musze sie opalic do tych sukienek:-)

Witajcie!
Ja wczoraj wyskoczyłam na małe zakupy i kupiłam sobie spodnie takie przed kolano czarne i bluzke, bo taki upał a ja nie miałam sie w co ubrac, a w ciążowych juz nie chce chodzic bo mi wszystko zwisa :baffled: w kilka rzeczy przed ciążowych sie juz zaczynam miescic, ale boje sie o szew po cieciu bo jeszcze troche boli, a jednak te ciuchy troche za obcisłe jeszcze ;-)
Mały moj teraz ładnie spi, w nocy tez pospał ładnie, zaraz zbieramy sie do tesciów za miasto- niech Bartus pooddycha swiezym powietrzem ;-)

też czekam na ochłodzenie:tak: dzieciaki mają pełno potówek i strasznie się męczą:-( o mnie nie wspomnę:sorry2:
za godzinkę wybywam do koleżanki na działkę i mam nadzieję że uda nam się posiedzieć do tak 18 :tak:

odnośnie ciuchów to na szczęście wchodzę w 90 % swojej garderoby:-D oczywiście bluzki przez moje cycki są zbyt krótkie więc zaopatrzyłam się w kilka t-shirtów:tak:

Dziewczynki dziękuje za miłe słowa..w sprawie domku.

Teraz tak:
Agusia ja tez mam wesele za trzy tygodnie. I jeszcze nie mam sukienki. Przyniosłam jedną z reserved ale oddałam bo miałam w niej mega ogromne cycki....bo byłya marszczona na piersiach.

Aniknulka ja nie wiem czemu Antoś się zmienił. Moze u teściów mu siędobrze mieszka. W związkuz tym pewnie woli domek niż blok - dlatego trzeba siębudowac.

kasiau mój Antoś tez dusza towarzystwa bo jak gdzieś idziemy to jest jak anioł...lubi latać światem jak mamusia:-D

Joaś ja idę bo nigdy nie goliłam nóg powyżej kolan...a mam tam ich sporo a jak ogolę zyletą to będą jeszcze większe i grrubsze ..a tez mam pajączki ( skąd u szczupłej osoby)Ale przymierzam się do usunięcia laserem.

Ja idę na wasele za tydzień :baffled: a wyglądam okropnie i nie mam się w co ubrać :szok: ale co tam, wszyscy i tak będą małą oglądać nie mnie :-p a poza tym wesele będzie 50 metrów od naszego domu...

Ja to bym się pobawiła na weselu ale u mnie nikt z rodziny nie planuje na razie takich imprez.
Mata to dobrze że będziesz miała blisko w każdej chwili blisko do domku.

A ja na wesele ide 13 wrzesnia a 14-stego na chrzciny do kuzynki ;-) i nie mam pojecia w co ja sie ubiore :baffled: jeszcze troche czasu zostało, moze mi ten brzuch spadnie?!?!

reklama
Do góry