reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moją córeczkę jakiś katarek zaczyna męczyc, szczególnie w nocy...:baffled: Co najlepiej uzyc?! doradzcie cos, prosze...
poza tym nic jej nie dolega... wiec mam nadzieje, ze to nic powaznego...

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie!!!!!!
Właśnie od dziś przestaje nosić bez tołku swojego maluszka. Pozwole jemu troszkę po marudzić.
Asiowo na katarek dobre jest nasze mleczko. Wystarczy pare kropelek wkropic do noska i pomoże.

Moją córeczkę jakiś katarek zaczyna męczyc, szczególnie w nocy...:baffled: Co najlepiej uzyc?! doradzcie cos, prosze...
poza tym nic jej nie dolega... wiec mam nadzieje, ze to nic powaznego...

Moze byc sol fizjologiczna - po jednej kropelce i kladzenie na brzuszku. Moim dzieciom pomagalo...
A naszej Martyni odpadl dzis kikut:tak:. Wiem, wiem... Wy juz o takich rzeczach nie pamietacie....

Joaś i Azile z regionalizmów bialostockich( pamietacie mam tam babcię) najbardziej podoba mi się półpierdun..jak byłam mała i dziadek mówil, że zakłada półpierdun albo pytał babcie gdzie on wisi padałam ze smiechu kojarząc to z pierdzeniem!!!!No imoje ukohane baćko - tak wołalismy do dziadka!A mój dziadek był w swojej wsi ratajem!

No nic takie wspominki. Joaś graulejszyn odpadnietego kikuta. My wczoraj bylismy na szczepieniu- wkońcu też kupiłam skojarzoną 6 składników.Była na miejscu w przychodni do kupienia. A po południu Tosiek miał mega kolkę - kupe zrobił dopiero dzisiaj w nocy a wczoraj padł ze zmęczenia i płaczu. Bywa!!!i od czego ta kolka jak człowiek nic nie je. Dzisiaj to będzie kolka bo wczoraj na kolację skusiłam się na grillowane mięso -aż strach pomysleć:szok:

Asiowo mała ma rozumiem wyciek z nosa czy zalega? bo jeszcze możesz maścia majerankowa posmarować

reklama
Joaś gratuluję odpadnięcia kikuta :) :-D
Asiowo mój mały też bardzo często kicha (oczyszcza sobie nosek) to codziennie gruszką usuwam "żabki" z początku miał katarek i kupiłam kropelki do noska z morską wodą na oczyszczenie :tak:
dzięki za podpowiedzi dziewczyny z tym mlekiem do noska to nie słyszałam ale warto wiedzieć szczególnie jak nie ma się pod ręką kropelek
Magdziarko jeśli chodzi o brzuszkowe problemy to mojemu małemu pomaga:
połóż na pleckach oprzyj o swoje nogi zgięte w kolanach i trzymając za stópki rób rowerek oraz zgięcia do brzuszka :-) mój po tym pruta jak najęty a potem lecą kopki :tak:

Do góry