reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Julia współczuję tego szpitala, nie dziwię się że dzidziuś niespokojny po takiej traumie. Ty też swoje przeżyłaś. Ale jak mąż w domu to będziesz miała oparcie!

Magdziarka, Agusia jak tam maluszki po szczepieniu?

Ja też byłam dziś z Maciusiem na szczepieniu, trzy ukłucia :-:)baffled: ale zniósł to po męsku i szybko dał się uciszyć, teraz leży i ogląda ręce :nerd::confused: fascynujące zajęcie:-D:-D:-D Mam go obserwować jakby miał gorączkę to podać coś zbijającego i okład na rączkę gdyby spuchła. Starszym nic nie było więc mam nadzieję że i Maciuś jakoś to zniesie.

POZDRAWIAM!!!:-)

reklama
Julcia wszystkiego naj naj dla Filipka - zdróweczka!!!

Zuzkus - szczepienie jutro.Dzisiaj była preluksacja i wszystko w porządku z Antosia bioderkami. Milkaa mam nadzieję, ze i u Ciebie na kontrolnej wizycie juz wszystko będzie uu Olgi jak trzeba. Boję sie tego jutrzejszego szczepienia. Może źle że nie ugadałam się na szczepionkę skojarzona..sama nie wiem..ten płacz dziecka bezbronnego mnie poraża....no i mam nadzieję, że mały nie bedzie jakos szczególnie przezywał juz po...zobaczymy

Julka mam nadzieję że już wszystko będzie dobrze!!!!Dużo zdrówka dla twojego synka!!!!!

Zuzkus mój maluch również odkrył że ma rączki:-D

Dadzą radę nasze szkraby a my razem z nimi :-)
Nie pamiętam jak mi leciał czas przy Weronice ale z małą to wskazówki zegara po prostu szaleją , tak szybko dni mijają że sama jestem w szoku.

dziewczynki jeszcze pytankow sprawie szczepionki skojarzonej. trzeba to wcześńiej ustalić jak rozumiem z pediatra i wykupić na receptę? bo moze jutro jak pojade to własnie się umówię na skojarzoną i zaszczepię nastepnego dnia...

magdziarko ja nie musiałam zamawiać szczepionki, krótko przed samym szczepieniem pediatra pytał się jakiej ma użyć.także wszystko załatwiałam bezpośrednio z przychodnią....

Wydaje mi sie że mają je u siebie i wystarczy tylko zapłacić w końcu cały czas szczepią i jakby mieli zamawiać indywidualnie to by mieli za dużo roboty

Magdziarka, Agusia jak tam maluszki po szczepieniu?

My jutro idziemy na szczepienie. Ciekawe jak Kuba to zniesie czy będzie gorączka czy nie. Kacper miał tylko lekko podwyższoną temperaturę, a co mnie czeka teraz to się okaże.

Julia dużo zdrówka dla Filipka. Dobrze, że już jesteście w domku no i jeszcze mąż bedzie. Uściski dla Was

Julia bardzo Ci współczuję ale teraz będzie już tylko lepiej kochana :-)
My byliśmy z Jasiem na szczepieniu - zasnął u pediatry i nie płakał ale później mi trochę marudził - teraz śpi ale niedługo pewnie będzie chciał cyca. :-)
My kupiliśmy łączoną szczepionkę (6 składników) za 106 zł mieli w przychodni bo najczęściej je mamy biorą. Pediatra poleciła więc stwierdziłam że cena jeszcze ok a małego nie będą kłuć nie wiadomo ile razy

Ostatnia edycja:
reklama
O własnie może mają w przychodni - ale kto ich wie. Rano jak bedę dzwoniła umówic wizytę na tzw"dzieci zdrowe"to zapytam czy mają w przychodni - i ile kosztuja? jak nie to wezmę recepte i najwyżej na drugi dzień zaszczepię ale powinni mieć( nie pomyslałam) na grype w przychodni mają więc...może i tę będą mieli. Wy to macie dziewczyny głowe.

Do góry