reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
dziewczyny - tulam Was wszystkie - nie dajcie sobie wmowic ze jestescie zlymi mamami - zycze by sie jak najszybciej wszystko unormowalo

reklama
dzieki kobitki za podtrzymanie na duchu!!!!:sorry2:

A i każda z was jest najlepszą mama jakie mogło mieć wasze dziecko. Zadna inna nie byłaby lepsza! W koncu to jest kawalek was samych!:tak:

Witam mamusie ja mam okropnego dola moja malutka plakala cala noc i teraz tez z krotkimi przerwami na spanie martwie sie co to moze byc?dodam ze karmie piersia,probuje sobie przypomniec moze cos zjadlam ale wydaje mi sie ze jestem ostrozna prosze jesli malyscie taki problem napiszcie mi:-(

Witam was moje kochane i chce wam od razu powiedzieć że czerwcowe mamusie są naj naj naj lepsze na świecie .
A tak po a tym chciałam powiedziec wam ze sama jestem załamana bo od jutra przestaje karmin Mikołajka :-:)-:)-:)-( bo dowiedziałam się dlaczego Mikołaj nie chce mojego cyca a mianowicie dlatego bo mam kwasny pokarm :-:)-:)-( i muszę karmić go butelką :-(. Jutro jade do mojego ginka po tabletki na wstrzymanie laktacji :-( .

Witam mamusie ja mam okropnego dola moja malutka plakala cala noc i teraz tez z krotkimi przerwami na spanie martwie sie co to moze byc?dodam ze karmie piersia,probuje sobie przypomniec moze cos zjadlam ale wydaje mi sie ze jestem ostrozna prosze jesli malyscie taki problem napiszcie mi:-(
Marlena ja miałam coś takiego i okazało się że mam za mało pokarmu w piersiach i mój mały był po prostu głodny , a teraz jak mam pokarmu full okazało sie ze jest kawsny

Jolu najważniejsze że znasz przyczynę że dzidzia nie chce mleczka to teraz powinno być już wszystko dobrze.
Moja ma nadal krostki tylko trochę mniejsze i bielsze ale nadal są , jutro idę do lekarza z małą to ją w końcu zważę i lekarz mi powie czy to skaza czy inne cholerstwo.
Myślałam że moja na dworku będzie dłużej spała ale jak mija 2 godziny to się budzi .
Miałam raj z pierwszą Weroniką bo mi spała po 5, 6 godzin a ja siedziałam w domu i się nudziłam - wyobrażacie to sobie ?
Mała jest ogólnie grzeczna , nie mogę narzekać , śpi co 1,5 , 2 godziny - ogólnie płacze tylko jak jest głodna .
Jutro będę mądrzejsza o wizytę u lekarza , zobaczymy.
Koleżanka mojej siostry odradzała mi te szczepionki na rota i na pneumokoki bo po nich jej synek dostała alergii - za dużo tych szczepionek na raz a wy jak się zapatrujecie na te kłócia ?

Jola - jak sie sprawdza ze pokarm jest kwasny???:szok:

Moja - nie uwierzycie - rano - przed poludniem czuwa 2 godzinki i idzie spac - wychodzimy wtedy na spacer - jest ok 12 - spi na spacerku - potem sie budzi - je - popatrzy - max godzinkei spi na balkonie i tak do 19....budzi sie co 2-3 godz na jedzenie i spi dalej..potem od ok 19 czuwa znow 2 godzinki w tym czasie kapiel - i idzie spac. W nocy pobudka 2 razy. Aniol. Teraz jak ja pochwalilam - pewnie sie zepsuje
Chyba moze tyle na powietrzu byc??? bojest w sumie od poludnia do wieczora - non stop. ale co mam robic - jak w domu dziewczyny krzycza jej nad uchem:sorry2:

Milka ty doświadczona mamusia przecież jesteś:tak::tak::tak:

A tak z innej beczki słyszałyście o slynnej Cisowiance, na innych wątkach wrze-10 miesięczne trojaczki i 7 dniowe dwojaczki, lipcówka ale udzielała się też na innych wątkach. Wystarczy wejść na jej profil. Nie tylko na naszym forum zrobiła zresztą zadymę

Ciąża Szukaj

Logowanie do nasza-klasa.pl

Logowanie do nasza-klasa.pl

Poczytajcie!!! Zaglądnijcie też na lipcówki08, rozmowy samotnych rodziców i mamy będące w domu z dzieckiem. Miłej lektury

reklama
Do góry